Sper ca nu de la mine le astepti. Eu tot ce am avut de spus am spus.pharaoh scrie:Cum spuneam, orice lamuriri sunt binevenite.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Sper ca nu de la mine le astepti. Eu tot ce am avut de spus am spus.pharaoh scrie:Cum spuneam, orice lamuriri sunt binevenite.
Cum a fost la examenul de admitere la cursuri?tibi_m scrie:Sper ca nu de la mine le astepti. Eu tot ce am avut de spus am spus.pharaoh scrie:Cum spuneam, orice lamuriri sunt binevenite.
nu cred ca este cazul sa denaturati discutia , pentru pregatirea lui Tibi nu cred ca prezinta o piedica nici un fel de examen si asta salut la el cu respectRSC scrie:Cum a fost la examenul de admitere la cursuri?
Eu nu "bat" la Tibi, ci in alta parte. As vrea sa stiu in ce a constat examenul de admitere la cursuri, atat.Cristi Y scrie:nu cred ca este cazul sa denaturati discutia , pentru pregatirea lui Tibi nu cred ca prezinta o piedica nici un fel de examen si asta salut la el cu respectRSC scrie:Cum a fost la examenul de admitere la cursuri?
alta era ideea discutiei dar cred ca este lamurita
Nea Victore ia de-aici si da-i ....cu legea in nasoanavictor scrie:ACTIVITATE ARE .......NUMAI CA NU ARE ACTIVITATE FISCALA ......NOI LUCRAM PE PRINCIPIUL ''BANUL OCHIUL DRACULUI'' SI NU VREM SA-L VEDEM PRIN LIGA CIRCULAND AIUREA DIN CONT IN BUZUNARUL CUI E MAI ISTETStefan Popescu scrie:
Mare adevar! ALRC nu mai are de fapt nimic. Nici macar sediu social, intrucat sediul initial al fost luat de camatari, iar actualul presedinte Orhei nu s-a obosit sa-i dea un nou sediu si s-o inregistreze la judecatorie. Faptul ca nu a avut activitate este grav. Inseamna ca membrii nu si-au platit cotizatiile si deci nu mai sunt membri.
APCR NU A AVUT SEDIU 10 ANI SI TOTUSI A INCASAT ,A CHELTUIT ,A FURAT SI TOTUSI NU A PATIT NIMIC ..........LIGA ARE SEDIU LA AGVPS .........E DREPT INCA NEOMOLOGAT DAR IN CURS DE OFICIALIZARE ........NU A INCASAT ,NU A CHELTUIT SI NU A FURAT CA NU A AVUT DE UNDE ,NU A INCASAT NICI MACAR COTIZATIILE ..........OARE CE SE POATE INTAMPLA![]()
![]()
Tovarasul Oana, daca asociatia nu are activitate 3 ani, se dizolva de drept. Bilanturi contabile nu s-au depus la finante, deci Administratia finantelor publice v-au declarat in inactivitate. Unde sa trimita notificarea? La camatarii care au preluat sediul social sau la adresa Partidului Poporului DD sect. 6, pe adresa presedintelui?
Vai de voi. Ati ajuns niste nevoi!:!:AICI TOTUL SE FACE PRIN VOLUNTARIAT SI PE CHELTUIALA PROPRIE A FIECARUIA
NU PREA LE AVEM CU LEGILE SI CU BILANTURILE CONTABILE IAR DECLARATII SAU FACUT LA ADMINISTRATIE CA SI CUM AM FI FARA OPERATIUNI FISCALE DE DECLARAT ..........IAR PANA LA DIZOLVARE CRED CA E O CALE DESTUL DE LUNGA ATATA TIMP CAT NU SA FURAT NIMIC SI NICI NU SE DORESTE ACEST LUCRU
![]()
Iar te bagi in discutie , tocmai tu care imi recomandai sa scriu mai rar ... vad ca ti-a inchis gura Popescu pe chestia cu Liga ... niste amanunte , da-o in p..a mea de lege , ca nu am pus mina pe banii nimanui .oanavictor scrie:pai asteptam de la tine .......poate te lumineaza semnatura sa ne arati si sa ne luminezi calea cea dreapta
Da, intreb pentru ca vreau sa fac scoala de antrenori. T'as un probleme?Val scrie: Intrebati despre Tibi , despre scoala , samd .... Zau asa .....
...