CarpFishing Radio Show sezonul 4

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
tibi_m
Puncte: 0

Re: CarpFishing Radio Show sezonul 4

Mesaj de tibi_m »

pharaoh scrie:Cum spuneam, orice lamuriri sunt binevenite :).
Sper ca nu de la mine le astepti. Eu tot ce am avut de spus am spus.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

tibi_m scrie:
pharaoh scrie:Cum spuneam, orice lamuriri sunt binevenite :).
Sper ca nu de la mine le astepti. Eu tot ce am avut de spus am spus.
Cum a fost la examenul de admitere la cursuri?
"Keep it simple!"

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

RSC scrie:Cum a fost la examenul de admitere la cursuri?
nu cred ca este cazul sa denaturati discutia , pentru pregatirea lui Tibi nu cred ca prezinta o piedica nici un fel de examen si asta salut la el cu respect
alta era ideea discutiei dar cred ca este lamurita
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Cristi Y scrie:
RSC scrie:Cum a fost la examenul de admitere la cursuri?
nu cred ca este cazul sa denaturati discutia , pentru pregatirea lui Tibi nu cred ca prezinta o piedica nici un fel de examen si asta salut la el cu respect
alta era ideea discutiei dar cred ca este lamurita
Eu nu "bat" la Tibi, ci in alta parte. As vrea sa stiu in ce a constat examenul de admitere la cursuri, atat.
"Keep it simple!"

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ok
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

oanavictor scrie:
Stefan Popescu scrie:
Mare adevar! ALRC nu mai are de fapt nimic. Nici macar sediu social, intrucat sediul initial al fost luat de camatari, iar actualul presedinte Orhei nu s-a obosit sa-i dea un nou sediu si s-o inregistreze la judecatorie. Faptul ca nu a avut activitate este grav. Inseamna ca membrii nu si-au platit cotizatiile si deci nu mai sunt membri.

APCR NU A AVUT SEDIU 10 ANI SI TOTUSI A INCASAT ,A CHELTUIT ,A FURAT SI TOTUSI NU A PATIT NIMIC ..........LIGA ARE SEDIU LA AGVPS .........E DREPT INCA NEOMOLOGAT DAR IN CURS DE OFICIALIZARE ........NU A INCASAT ,NU A CHELTUIT SI NU A FURAT CA NU A AVUT DE UNDE ,NU A INCASAT NICI MACAR COTIZATIILE ..........OARE CE SE POATE INTAMPLA :idea: :idea:

Tovarasul Oana, daca asociatia nu are activitate 3 ani, se dizolva de drept. Bilanturi contabile nu s-au depus la finante, deci Administratia finantelor publice v-au declarat in inactivitate. Unde sa trimita notificarea? La camatarii care au preluat sediul social sau la adresa Partidului Poporului DD sect. 6, pe adresa presedintelui?
Vai de voi. Ati ajuns niste nevoi!
ACTIVITATE ARE .......NUMAI CA NU ARE ACTIVITATE FISCALA ......NOI LUCRAM PE PRINCIPIUL ''BANUL OCHIUL DRACULUI'' SI NU VREM SA-L VEDEM PRIN LIGA CIRCULAND AIUREA DIN CONT IN BUZUNARUL CUI E MAI ISTET :idea: :!:AICI TOTUL SE FACE PRIN VOLUNTARIAT SI PE CHELTUIALA PROPRIE A FIECARUIA :!: NU PREA LE AVEM CU LEGILE SI CU BILANTURILE CONTABILE IAR DECLARATII SAU FACUT LA ADMINISTRATIE CA SI CUM AM FI FARA OPERATIUNI FISCALE DE DECLARAT ..........IAR PANA LA DIZOLVARE CRED CA E O CALE DESTUL DE LUNGA ATATA TIMP CAT NU SA FURAT NIMIC SI NICI NU SE DORESTE ACEST LUCRU :!: :idea:
Nea Victore ia de-aici si da-i ....cu legea in nas

Capitolul II - Asociatiile sportive

Art. 25
(1) Asociatiile sportive sunt structuri sportive fara personalitate juridica. Asociatiile sportive fara personalitate juridica se pot constitui ca societati civile particulare, potrivit legislatiei in vigoare. Constituirea unei asociatii sportive fara personalitate juridica da dreptul acesteia la obtinerea unui certificat de identitate sportiva, precum si la afilierea la asociatia judeteana, pe ramura de sport corespunzatoare, in vederea participarii la competitiile sportive oficiale locale.
(2) Asociatii sportive se pot constitui si in cadrul institutiilor publice sau private, ca unitati fara personalitate juridica.
(3) In cadrul institutiilor publice sau private se poate constitui o singura asociatie sportiva ca unitate fara personalitate juridica.
Urban culture.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Bai minca-v-ar tata , voi chiar nu pricepeti ca 80 % din cei care scrieti pe aici , cind vedeti o foaie de hartie scrisa va transpira mainile ?
Intrebati despre Tibi , despre scoala , samd .... Zau asa .....
Asta este curentul din ziua de astazi , nu pricepeti nimic , doar stiti ca Vladeanu , Rosioru ( RIP ), Pangica si Stanila au furat si f..t , Popescu e mitoman si vrea sa va ia bomboana din gura , va place sa va bateti joc de lume , din spatele unui ecran anonim .
In rest , o IDEE nu a iesit din acest Forum ! O minima secventa care sa arate ca nu mergeti ca boii la jug , ca aveti o parere , un ideal , o dorinta personala , ceva .......
Dam cu moloz pe toata lumea si ne place , ca si asa salariile sunt de cacat , taxele sunt mari , scoala costa , la doctori dam spaga ...si mai nasol ca toate ...NIMENI nu NE MAI DA NIMIC ! Ce bulangii , niste nenorociti !

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

pai asteptam de la tine .......poate te lumineaza semnatura sa ne arati si sa ne luminezi calea cea dreapta :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

oanavictor scrie:pai asteptam de la tine .......poate te lumineaza semnatura sa ne arati si sa ne luminezi calea cea dreapta :!:
Iar te bagi in discutie , tocmai tu care imi recomandai sa scriu mai rar ... vad ca ti-a inchis gura Popescu pe chestia cu Liga ... niste amanunte , da-o in p..a mea de lege , ca nu am pus mina pe banii nimanui .
Dialogul asta promovat de tine , in mod special si de Vladut in particular , cu ce vor pescarii si cu hoarta de postaci , care injura si fac de toate .... duce unde sunteti acum ! Lipsiti de reactie ... ca nu pricepeti ! E greu si deja trebuie altceva decit 2 minciuni si 1 basina de mireasa ....
Semnati orice cacat pus pe masa de AGVPS , habar nu aveti ce va fi pe viitor , nu pricepeti documente postate , nu stiti decit sa balacariti lumea si batjocoriti pe oricine si oricind .
E misto asa ! Va urez succes si pe mai departe . Nici macar nu ati priceput ca Federatia poate fi invinsa prin armele ei .... , dar cu cine ... ???????

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie: Intrebati despre Tibi , despre scoala , samd .... Zau asa .....
...
Da, intreb pentru ca vreau sa fac scoala de antrenori. T'as un probleme?
"Keep it simple!"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”