CarpFishing Radio Show sezonul 4

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: CarpFishing Radio Show sezonul 4

Mesaj de Val »

RSC scrie:
Val scrie: Intrebati despre Tibi , despre scoala , samd .... Zau asa .....
...
Da, intreb pentru ca vreau sa fac scoala de antrenori. T'as un probleme?
Iti recomand sa ramai la iarba . Acolo ai istoric . Cu scoala ....e tarziu pentru tine ...ai creierii gelatina ...

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:
oanavictor scrie:pai asteptam de la tine .......poate te lumineaza semnatura sa ne arati si sa ne luminezi calea cea dreapta :!:
Iar te bagi in discutie , tocmai tu care imi recomandai sa scriu mai rar ... vad ca ti-a inchis gura Popescu pe chestia cu Liga ... niste amanunte , da-o in p..a mea de lege , ca nu am pus mina pe banii nimanui .
Dialogul asta promovat de tine , in mod special si de Vladut in particular , cu ce vor pescarii si cu hoarta de postaci , care injura si fac de toate .... duce unde sunteti acum ! Lipsiti de reactie ... ca nu pricepeti ! E greu si deja trebuie altceva decit 2 minciuni si 1 basina de mireasa ....
Semnati orice cacat pus pe masa de AGVPS , habar nu aveti ce va fi pe viitor , nu pricepeti documente postate , nu stiti decit sa balacariti lumea si batjocoriti pe oricine si oricind .
E misto asa ! Va urez succes si pe mai departe . Nici macar nu ati priceput ca Federatia poate fi invinsa prin armele ei .... , dar cu cine ... ???????
In primul rand eu nu tiam recomandat sa scri mai putin ,tiam recomandat sa ai grija cui raspunzi ca sa nu-i cresti cota ...........asta asa amical :!: :idea:
si acum mai serios ............CE TE RECOMANDA PE TINE SA CRITICI SI SA DAI SFATURI FARA SA TE IMPLICI IN VREUN FEL CREZAND CA ESTI MAI CAPABIL SI MAI ISTET DECAT ALTII ,MAI MULT DECAT ATAT SA JICNESTI LA GRAMADA PE TOTI UTILIZATORII FORUMULUI ............!!!!!!!!!!!
STI CEVA .......TE ROG FRUMOS ...........VEZI-TI DE PAHARUL TAU ............CA TU BEI ALB SI EU ROZE ..........VEZI SA NU INCURCI PAHARELE :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Pai mai are cineva loc de tine Victore ? De cind ai mintit si ai pus sare pe rana si t-ai batut joc de toti astia vechi din APCR pe acest Forum ..... tu esti farul calauzitor .... si ce ai facut ? Ce r.h.t ai facut ? Staboare , sedinte in care vine cine vrea si cine poate , samd ... Ceva concret ? O regula , o institutie , ceva minim cuantificabil ! ????????????
Cu ce a progresat pescuitul de cind tu si Liga sunteti acolo .... de la a acoperi APCR taxa de participare la un CM , la a plati 24 loturi cite 1100 EUR si Ovidius sa plece pe banii lor in Portugalia ?
Asta e progresul vostru !
Si daca Rosioru a murit , Vladeanu si cu mine , suntem plini de greata fata de fenomenul actual , v-ati gasit pe Popescu sa il luati la p..a . Asa ase face ..... cas nu vada lumea progresele noastre ... gasim un drac ... si il facem Baphomet ....
Ultima oară modificat Joi Noi 14, 2013 20:07 de către Val, modificat de 2 ori în total.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Păstorel Teodoreanu:

„Caută să-ți însușești,
Vorba din bătrâni lăsată.
Din beție te trezești,
Din prostie, niciodată!”

Domnule Oană, nu mai chinuiți limba română! Vă râd copiii.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stefan Popescu scrie:Păstorel Teodoreanu:

„Caută șă-ți însușești,
Vorba din bătrâni lăsată.
Din beție te trezești,
Din prostie, niciodată!”

Domnule Oană, nu mai chinuiți limba română! Vă râd copiii.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Nu te baga d-le Popescu in dialogul asta . Ca nu ati baut nici roze si nici alb ....cu noi la masa ...Scuze !

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

E, cu dl. Oană am servit o bere. :lol: :lol: :lol:
Știe dânsul unde!
Era cu Iorgos, așa că are martori!

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu te fortza , sunt satul de epitetul de betiv acordat de d-l Oana . E vorba veche si justifica orice .
Ce nu il avantajeaza pe dinsul este ca sta de vorba cu un betiv si culmea ! , ala are dreptate . Pe mine unul m-ar pune pe ganduri chestia asta .
Dar sa lasam povestile deoparte ... dinsul nu are nici o emotie sa ma faca betiv , eu inca respect adevarul faptic si nu fac alte referiri la persoana cu nonsalanta asta a dinsului ... genul , De ce te-ai suparat ? Era o gluma ..

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Val scrie:
RSC scrie:
Val scrie: Intrebati despre Tibi , despre scoala , samd .... Zau asa .....
...
Da, intreb pentru ca vreau sa fac scoala de antrenori. T'as un probleme?
Iti recomand sa ramai la iarba . Acolo ai istoric . Cu scoala ....e tarziu pentru tine ...ai creierii gelatina ...
Din pacate nu-ti pot satisface dorinta. Vin sa fac scoala de antrenori pentru ca apoi sa merg sa antrenez reprezentativa Angliei..ca ei n-au antrenori federali de pescuit scoliti 2 ani in scoli federale. :D
"Keep it simple!"

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:Pai mai are cineva loc de tine Victore ? De cind ai mintit si ai pus sare pe rana si t-ai batut joc de toti astia vechi din APCR pe acest Forum ..... tu esti farul calauzitor .... si ce ai facut ? Ce r.h.t ai facut ? Staboare , sedinte in care vine cine vrea si cine poate , samd ... Ceva concret ? O regula , o institutie , ceva minim cuantificabil ! ????????????
Cu ce a progresat pescuitul de cind tu si Liga sunteti acolo .... de la a acoperi APCR taxa de participare la un CM , la a plati 24 loturi cite 1100 EUR si Ovidius sa plece pe banii lor in Portugalia ?
Asta e progresul vostru !
Si daca Rosioru a murit , Vladeanu si cu mine , suntem plini de greata fata de fenomenul actual , v-ati gasit pe Popescu sa il luati la p..a . Asa ase face ..... cas nu vada lumea progresele noastre ... gasim un drac ... si il facem Baphomet ....
ROMANIA CAMPIOANA MONDIALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2012
PRIMUL AN FARA NICI UN FEL DE CONTESTATIE PRIVIND DESFASURAREA CALIFICARILOR 2013
AI GRIJA SA NU FI INSARCINAT CU VLADEANU ..........AM AUZIT CA GREATA E PRIMUL SIMTOM :idea: :lol: :lol:
STIU EU UN AN IN CARE SA PLATIT 4500 EURO .......ANUL AFRICA DE SUD :!: :!: :!:

Asa ca repet .........vezi sa nu incurci roze-ul cu pepsi :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val scrie:Nu te fortza , sunt satul de epitetul de betiv acordat de d-l Oana . E vorba veche si justifica orice .
Ce nu il avantajeaza pe dinsul este ca sta de vorba cu un betiv si culmea ! , ala are dreptate . Pe mine unul m-ar pune pe ganduri chestia asta .
Dar sa lasam povestile deoparte ... dinsul nu are nici o emotie sa ma faca betiv , eu inca respect adevarul faptic si nu fac alte referiri la persoana cu nonsalanta asta a dinsului ... genul , De ce te-ai suparat ? Era o gluma ..
daca nu ti-as fi spus sa ai grija cu cine intri in di...g.........da.........nai cu cine ......jurnalistii astia intai scriu si pe urma gandesc :idea:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”