CarpFishing Radio Show sezonul 4

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: CarpFishing Radio Show sezonul 4

Mesaj de Val »

Pai vezi cum paunul .... isi face coada roata , cind vede o femeie in rosu , sau o persoana plina de bani ...
Asta faci si tu acum ... te impaunezi cu ce merite ? Ale cui ? Pai ai avut tu vreun cuvint de spus in fata d-lui Carstocea ? Ai avut tu ceva de comentat , asa cum comentezi fata de noi ?
A avut AGVPS-ul ceva de spus in fata unei oferte de nerefuzat ? Conta ceva pe lumea asta vizavi de 2 milioane investitie ?
Mi-ar fi rusine sa ma asociez cu titlul celor d ela Brasov si cu investitia d-lui Carstocea !
Nu exista nici un merit in afara lor ! Daca si tu ai pretentia ca esti parte la un titlu de CM ...inseamna ca am inebunit cu totii ..
Dar totdeauna ai speculat .... si repet , te impaunezi cu ceva cu care nu ai nici o minima legatura !!!! Ai dat din gura .... poate ciugulesti ceva ...
Si vezi ca roze-ul ala iti face rau ....
Cum dracu se face ca la incercare toata lumea se disociaza de lideri , iar la succes toti contestarii si fripturistii se baga in fata .....?????
Mitica Dragomir a avut astazi o vorba mare..... legat de presedintii de club ...

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de miyagi »

Deci?! S-a schimbat frecventa? Am inteles. Continuam maine.
Urban culture.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Val

vezi ca pepsi e ala mai inchis la culoare :!: .........cel incolor e vodca :idea: [ai grija ca seamana cu apa .....dar nu e ........e un pic mai tare si are miros :!: ].............nu le confunda la cantitate ,intai se bea lichidul incolor si pe urma ala mai inchis la culoare :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ps .....roze-ul nu se poate confunda :lol: :lol: :lol:si nu se amesteca :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Victor

Pesemne ca iti cer prea mult ....te simti mai confortabil asa si inca mergi pe principu ca datorita varstei tu poti jigni si altii nu iti pot raspunde . Este adevarat ca bunul simt nu e prieten cu tine , dar nu miza la nesfarsit ca altiii sunt baieti buni si nu vor jigni , pentru ca au 7 ani de acasa , ma refer la casa de caramida , nu la soproane si alte iurte ...!

Ma opresc aici cu tine . De data asta definitiv ! Intri la categoria si altii ...

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: ............CE TE RECOMANDA PE TINE SA CRITICI SI SA DAI SFATURI FARA SA TE IMPLICI IN VREUN FEL CREZAND CA ESTI MAI CAPABIL SI MAI ISTET DECAT ALTII
exact ce nu te recomanda pe tine.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: ROMANIA CAMPIOANA MONDIALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!2012
PRIMUL AN FARA NICI UN FEL DE CONTESTATIE PRIVIND DESFASURAREA CALIFICARILOR 2013:
pai da.
atat de mare a fost bucuria si libertatea dupa eliberarea din jugul APCR, incat in primul an dupa "revolutie" am avut chiar dubluri pentru campionii nationali. :D
Fişiere ataşate
premiereCN.jpg
premiereCN.jpg (96.67 KiB) Vizualizat de 1188 ori
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: ............CE TE RECOMANDA PE TINE SA CRITICI SI SA DAI SFATURI FARA SA TE IMPLICI IN VREUN FEL CREZAND CA ESTI MAI CAPABIL SI MAI ISTET DECAT ALTII
exact ce nu te recomanda pe tine.
pe tine nu e cazul sa te mai intreb ........se stie !
tarusii,banda pt standuri .......obiecte rare si scumpe.......ce mai tura -vura .........experienta nene !!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oana victor nu a fost primit la sedinta foto cu domnu' guvernator, campionii mondiali si nationali.
nu i-a zis nimeni ca la arenele bnr trebuie sa se incalte...
:D
Fişiere ataşate
1415627_606764096053414_1426211035_n.jpg
1415627_606764096053414_1426211035_n.jpg (153.97 KiB) Vizualizat de 1172 ori
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

din pacate pentru mine personal nu aveam nici un drept sau merit sa particip la arenele bnr ,nu am participat nici la festivitatea de premiere de la fratelli si nici la arenele bnr ,desi am fost invitat am considerat ca nu este locul meu acolo .
in alta ordine de idei poza este de la festivitatea de deschidere de la mamaia ,nu are nici o legatura cu arenele bnr iar papucii care-ti fac greata costa cat tarusii si banda pentru standuri la un loc ......suma pentru care tu te-ai compromis pe vecie :!: :idea:

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: poza este de la festivitatea de deschidere de la mamaia ,nu are nici o legatura cu arenele bnr iar papucii care-ti fac greata costa cat tarusii si banda pentru standuri la un loc ......suma pentru care tu te-ai compromis pe vecie :!: :idea:
ai cumparat papucii? credeam ca i-ai sparlit din geanta croatului... :D

hai mai, victorase, nu te-ai compromis tu pentru ca ai bagat vastu' in bagajul unui participant la cm si ma compromit eu pentru niste benzi si tarusi... :D si pe vecie.... pff :D
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”