Cenzura sau "alt ceva"

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: Cenzura sau "alt ceva"

Mesaj de Dan Mateianu »

RSC scrie:
Dan M scrie:Topicul respectiv a fost inchis deoarece s-a plecat pe un subiect si s-a ajuns la "altceva".

V-am recomandat sa deschideti un nou topic pentru balta respectiva, unde sa ramaneti pe subiect.
Din start subiectul acelui topic a fost de a da cu noroi in imaginea MV2. De ce doriti d-voastra sa stricati imaginea unei balti faimoase din
Romania? De ce clientii baltii MV2 nu au aceeasi atitudine ca a d-voastra? Doar cativa utilizatori care nu au nume reale, care nu sunt clienti
ai baltii? Nu este nimeni obligat sa mearga intr-un loc daca nu-i convin serviciile sau preturile.

Cred ca si d-nul Petcu accepta orice sfat din partea clientilor pe care-i cunoaste. Sunt cativa utilizatori aici care nu au ca scop
decat polemici cu magazinele de pescuit, patronii de balti si etc. Imi pare rau, nu acestea sunt principiile acestui forum.

1. In acel topic nu era vorba de "o balta" - se vede ca nici macar nu ai citit topicul respectiv si habar nu ai despre ce vorbesti.
2. Patronul baltii faimoase din Romania creeaza polemici pentru a-si face reclama lacului - este exact ceea ce a scris in topic- si a fost consiliat in aceasta problema de cineva de la alt forum
pesc...ro
3. Daca pe acest forum trebuie sa scrii cu numele real si nu cu initiale sau alt nick va rog sa schimbati regulile forumului ca sa stim asta inainte de a ne inscrie, nu dupa ce ne-am inregistrat deja cu un nick
4. Care sunt principiile acestui forum?
5. IMI PARE RAU, DAR AI RASPUNS EXACT CUM MA ASTEPTAM: PENIBIL!
tocmai, ca l-am redeschis dupa ce l-am citit cu atentie. Tocmai de aceea acum i-am schimbat si numele. Au ramas doar mesajele despre subiect.

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

claudiue scrie:Admin, acest forum / site, este operator de date cu caracter personal?
http://www.dataprotection.ro

Stai linistit ca nu pierd timpul.
da, datele personale ale utilizatorilor sunt confidentiale.

MihneaBV
Puncte: 0

Mesaj de MihneaBV »

"De ce clientii baltii MV2 nu au aceeasi atitudine ca a d-voastra? Doar cativa utilizatori care nu au nume reale, care nu sunt clienti
ai baltii? Nu este nimeni obligat sa mearga intr-un loc daca nu-i convin serviciile sau preturile."
Traiti cu impresia ca RSC nu are un nume real?? Si daca numele ala ar fi confidential cum stiti dumneavoastra daca e sau nu client al baltii mv2? Cumva desecretizati datele cu caracter personal?
Buia Mihnea

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

eu nu trebuie sa stiu daca e sau nu e client. Dar mi se pare normal ca d-nul Petcu sa accepte sfaturi de la persoane care au legatura cu balta. Oricare din utilizatorii care nu se prezinta poate fi adeptul unei alte balti .. si in acest fel, fara a se prezenta, poate strica imaginea concurentei pentru a castiga clienti.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

si daca nu are un nume real ce?
daca ar posta cu numele real conteaza?
chiar nu inteleg de ce va plangeti ca cutare nu are nume real
cine are nume real pe forumul asta? cred ca 5% din useri
Critic echilibrat

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

osc1or scrie:si daca nu are un nume real ce?
daca ar posta cu numele real conteaza?
chiar nu inteleg de ce va plangeti ca cutare nu are nume real
cine are nume real pe forumul asta? cred ca 5% din useri
n-are nimic. doar ca nu ii este permis sa aduca acuze catre Partenerii Crapmania.ro
Va garantez ca nu se va sterge niciun post al unor persoane de aici precum: Val Pangica, Razvan Ulmeanu, cipica, etc (am dat doar cateva exemple, care nu au nicio legatura cu administratia Crapmania.ro) in cazul in care au nemultumiri legate de balti, Crapmania.ro, magazine, etc .. si le posteaza pe forum.

claudiue

Mesaj de claudiue »

Dan M scrie:
claudiue scrie:Admin, acest forum / site, este operator de date cu caracter personal?

@ Dan M - Ma scuzi ca am fost offtopic si te-am intrebat asa ceva pe un topic despre cenzura.
Dar era foarte important sa aflu.

Vorbesti la plural cand ma caracterizezi privind patronii de balti sau magazine...
Gresesti, nu este corect pluralul. Arata-mi doi patroni de magazin pe care i-am criticat. Unul il stim amandoi...al doilea cel putin care este? ;)

Sunt un fost client al respectivului magazin si, mai nou, al respectivei balti, multe taxe platite si multe produse achizitionate. Deci am dreptul la o parere. Sunt carcotas pe banii mei ! Cumpar ce vreau si de unde vreau! Pentru asta imi inchizi topicurile si imi stergi postarile?

P.S. te incurci in explicatii si te contrazici singur de mai multe ori in ultimele postari...

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

claudiue scrie:
Dan M scrie:

@ Dan M - Ma scuzi ca am fost offtopic si te-am intrebat asa ceva pe un topic despre cenzura.
Dar era foarte important sa aflu.

Vorbesti la plural cand ma caracterizezi privind patronii de balti sau magazine...
Gresesti, nu este corect pluralul. Arata-mi doi patroni de magazin pe care i-am criticat. Unul il stim amandoi...al doilea cel putin care este? ;)

Sunt un fost client al respectivului magazin si, mai nou, al respectivei balti, multe taxe platite si multe produse achizitionate. Deci am dreptul la o parere. Sunt carcotas pe banii mei ! Cumpar ce vreau si de unde vreau! Pentru asta imi inchizi topicurile si imi stergi postarile?

P.S. te incurci in explicatii si te contrazici singur de mai multe ori in ultimele postari...
claudiue,

Nu stiu cine te cunoaste de pe acest forum. Sau poate ma insel. Cred ca ai mai avut polemici si cu Claumar.. cred ca as putea sa caut sa-ti arat..

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Dan M scrie:eu nu trebuie sa stiu daca e sau nu e client. Dar mi se pare normal ca d-nul Petcu sa accepte sfaturi de la persoane care au legatura cu balta. Oricare din utilizatorii care nu se prezinta poate fi adeptul unei alte balti .. si in acest fel, fara a se prezenta, poate strica imaginea concurentei pentru a castiga clienti.
Eu sunt adeptul baltii Haarlemmermeerse Bos si am tot interesul :lol: sa-l sap pe Petcu!!! :lol: :lol: Hai, gata ca e prea de tot.
Discutiile despre Petcu si balta lui sunt deplasate si inutile...si ii facem reclama gratis :lol: .
"Keep it simple!"

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

tocmai. am redeschis topicul cu baltile din strainatate, puteti continua discutiile.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”