Cenzura sau "alt ceva"

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: Cenzura sau "alt ceva"

Mesaj de Dan Mateianu »

eu am spus ca noi pastram datele personale ale utilizatorilor confidentiale, nu ca suntem inregistrati. nici nu stiam ca ne putem inregistra acolo.

zfcristian
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de zfcristian »

Dan M scrie:eu am spus ca noi, pastram datele personale ale utilizatorilor confidentiale, nu ca suntem inregistrati. nici nu stiam ca ne putem inregistra acolo.
Multumesc de raspuns .
Legislatia in vigoare prevede aceasta forma de inregistrare , abia apoi puteti cere oamenilor numele reale, adresa si/sau date de contact daca e cazul stocarea si prelucrarea datele clientilor, sau cum doriti sa numiti utilizatorii acestui forum .

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

zfcristian scrie:
Dan M scrie:eu am spus ca noi pastram datele personale ale utilizatorilor confidentiale, nu ca suntem inregistrati. nici nu stiam ca ne putem inregistra acolo.
Multumesc de raspuns .
Legislatia in vigoare prevede aceasta forma de inregistrare , abia apoi puteti cere oamenilor numele reale, adresa si/sau date de contact daca e cazul stocarea si prelucrarea datele clientilor, sau cum doriti sa numiti utilizatorii acestui forum .
noi nu cerem numele reale ptr inregistrare sau postare pe forum.

doar ca in unele topicuri raman doar parerile celor cu nume real. (cum e cazul topicului MV2)

gabicarp

Mesaj de gabicarp »

Dan M scrie:
osc1or scrie:si daca nu are un nume real ce?
daca ar posta cu numele real conteaza?
chiar nu inteleg de ce va plangeti ca cutare nu are nume real
cine are nume real pe forumul asta? cred ca 5% din useri
n-are nimic. doar ca nu ii este permis sa aduca acuze catre Partenerii Crapmania.ro
Va garantez ca nu se va sterge niciun post al unor persoane de aici precum: Val Pangica, Razvan Ulmeanu, cipica, etc (am dat doar cateva exemple, care nu au nicio legatura cu administratia Crapmania.ro) in cazul in care au nemultumiri legate de balti, Crapmania.ro, magazine, etc .. si le posteaza pe forum.

DAR NOI NU SUNTEM UN FEL DE PARTENERI CRAPMANIA? NU DATORITA NOUA, TRAFICUL E MEREU IN CRESTERE PE SITE? NU DATORITA ACESTUI TRAFIC PUBLICITATEA ARE UN PRET PE SITE ? NU DATORITA ACESTUI TRAFIC NUMARUL FIRMELOR CARE CUMPARA PUBLICITATE E IN CRESTERE ? SAU VOI APLICATI TACTICA LUI BECALI : ''VENITI LA MECI , PLATITI BILETUL DAR SINGURUL LUCRU CARE VA E PERMIS E SA APLAUDATI'' . ASA SI AICI , INTRAM PE SITE SI ''APLAUDAM'' .

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Dan M scrie:Topicul respectiv a fost inchis deoarece s-a plecat pe un subiect si s-a ajuns la "altceva".
Din start subiectul acelui topic a fost de a da cu noroi in imaginea MV2. De ce doriti d-voastra sa stricati imaginea unei balti faimoase din Romania?
N-ai ce imagine sa strici. Balta e faimoasa, nu zice nimeni.Asta nu inseamna ca tre' sa fim cu totii in extaz. Pe langa asta administratorul face treaba buna in a strica ce mai e de stricat. Are subforum unde inreaba lumea ce si cum.Cand lumea zice nasoale se apuca si jigneste si sterge posturi.E ok, plateste pt. asta. N-are nici o logica da' e ok.Da' de la asta pana sa vaneze nemultumitii pe tot forumul e cale lunga.
De ce clientii baltii MV2 nu au aceeasi atitudine ca a d-voastra?
Din ce-am vazut sunt suficienti cei care sunt sau au fost clienti ai baltii care nu sunt de acord cu multe chestii care se intampla acolo. Cu toate astea balta va fi plina tot timpul.De aia nu inteleg de ce sefu' vrea unanimitate. Poporu vine, cotizeaza, afacerea merge..viata-i buna.De ce vrea ca toata lumea sa-l ridice-n slavi?!
Doar cativa utilizatori care nu au nume reale, care nu sunt clientiai baltii? ........ Sunt cativa utilizatori aici care nu au ca scop decat polemici cu magazinele de pescuit, patronii de balti si etc.

..si ajungem la miezul problemei. Cei care intreaba/sugereaza/comenteaza ceva la intrebarile si reclama facuta de un patron de balta sau magazin sunt potentiali clienti. Problema e cand oamenii incep sa puna intrebari incomode pentru acesti patroni. In loc sa se incerce o explicatie logica si eleganta se incepe cu amenintari , jigniri si arogante de doi lei.
Fie ca intrebi de ce e aglomenarta o balta, de ce te injura un paznic trecand prin subiectul nada ajungand la echpamente si lansete.
Ca sa vb in numele meu, datorita acestor atitutini n-o sa merg in viata mea pe MV, n-o sa cumpar nada sau echipament SBS, Senzor sau Claumar si nici n-o sa calc in magazinele astea. E parerea mea formata de cei care conduc afacerile astea.
N-o sa mi-o schimbi tu banandu-ma,cenzurandu-ma sau stergand postari.
Imi pare rau, nu acestea sunt principiile acestui forum.
Principiile ar trebui sa fie mai clare.De exemplu: e ok sa scrii pe forumul asta dar sa nu indraznesti sa comentezi ceva la adresa celor care ne dau noua bani.Acestia sunt: x,y,z,etc,etc. Daca-mi convine mai scriu daca nu aia e.

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

gabicarp scrie:
Dan M scrie:
osc1or scrie:si daca nu are un nume real ce?
daca ar posta cu numele real conteaza?
chiar nu inteleg de ce va plangeti ca cutare nu are nume real
cine are nume real pe forumul asta? cred ca 5% din useri
n-are nimic. doar ca nu ii este permis sa aduca acuze catre Partenerii Crapmania.ro
Va garantez ca nu se va sterge niciun post al unor persoane de aici precum: Val Pangica, Razvan Ulmeanu, cipica, etc (am dat doar cateva exemple, care nu au nicio legatura cu administratia Crapmania.ro) in cazul in care au nemultumiri legate de balti, Crapmania.ro, magazine, etc .. si le posteaza pe forum.

DAR NOI NU SUNTEM UN FEL DE PARTENERI CRAPMANIA? NU DATORITA NOUA, TRAFICUL E MEREU IN CRESTERE PE SITE? NU DATORITA ACESTUI TRAFIC PUBLICITATEA ARE UN PRET PE SITE ? NU DATORITA ACESTUI TRAFIC NUMARUL FIRMELOR CARE CUMPARA PUBLICITATE E IN CRESTERE ? SAU VOI APLICATI TACTICA LUI BECALI : ''VENITI LA MECI , PLATITI BILETUL DAR SINGURUL LUCRU CARE VA E PERMIS E SA APLAUDATI'' . ASA SI AICI , INTRAM PE SITE SI ''APLAUDAM'' .
ba da, sunteti.

dar asa cum am scris in unele topicuri este nevoie de numele real pentru a iti da cu parerea, mai ales cand este vorba de imaginea unei firme.

MihneaBV

Mesaj de MihneaBV »

Dan M. "ba da, sunteti.

dar asa cum am scris in unele topicuri este nevoie de numele real pentru a iti da cu parerea, mai ales cand este vorba de imaginea unei firme."
sa inteleg ca odata postat numele real avem garantia ca nu se vor mai sterge postarile cu critici la adresa colaboratorilor de pe crapmania??
Am spus doar critici, fara sa mentionez daca sunt fondate sau nefondate deoarece un moderator , cum sunteti dumneavoastra, nu stiu prin ce mijloace va putea vreodata sa hotarasca , obiectiv, daca acele critici sunt fondate sau nefondate!!
Buia Mihnea

Dan Mateianu
Site Admin

Mesaj de Dan Mateianu »

MihneaBV scrie:Dan M. "ba da, sunteti.

dar asa cum am scris in unele topicuri este nevoie de numele real pentru a iti da cu parerea, mai ales cand este vorba de imaginea unei firme."
sa inteleg ca odata postat numele real avem garantia ca nu se vor mai sterge postarile cu critici la adresa colaboratorilor de pe crapmania??
Am spus doar critici, fara sa mentionez daca sunt fondate sau nefondate deoarece un moderator , cum sunteti dumneavoastra, nu stiu prin ce mijloace va putea vreodata sa hotarasca , obiectiv, daca acele critici sunt fondate sau nefondate!!
Daca sunt postate de persoane cu nume reale (si cunoscute celui care se adreseaza) nu vor fi sterse. Atat timp cat nu sunt jigniri, injuraturi, etc.

RSC
Pescar de competitie

Mesaj de RSC »

Iote
Albert scrie: Principiile ar trebui sa fie mai clare.De exemplu: e ok sa scrii pe forumul asta dar sa nu indraznesti sa comentezi ceva la adresa celor care ne dau noua bani.Acestia sunt: x,y,z,etc,etc. Daca-mi convine mai scriu daca nu aia e.

:wink:
"Keep it simple!"

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Danut

Problema este foarte simpla si vad ca nu vrei sa pui punctul pe I ca sa inteleaga tot omul.
Acest site Crapmania are un REGULAMENT , cind te inscrii citesti si daca iti convin regulile participi la discutiile de pe acest site .
Pe acest site sunt diferite FIRME care platesc pentru a deschide un topic pe acest site si automat acel care plateste are tot dreptul sa stearga sau nu cea ce se scrie despre afacerea acelei persoane, deci este foarte simplu ideile constructive sau care contin laude sunt lasate sa posteze cele care contin atingeri la acea afacere e clar ca omul le va sterge .Ce erea atit de greu de inteles .Omul plateste sa aiba un topic pe placul domniei sale despre afacerea care o desfasoara. Asta tot incerca Danut sa va explice . Si v-as mai intreba daca persoanele dv ati platii pentru deschiderea unui topic si s-ar scrie N bazaconii despre afacerea dv v-ar conveni????? NICIODATA ,si ati proceda identic ca cei pe care ii criticati aici.Adica tu platesti ca sa te injure altii , foarte misto.
Din acesta cauza am tot sustinut sus si tare ca trebuie revizuit REGULAMENTUL si atunci nu s-ar mai face discutii de acest gen, uitam ca totul este doar o afacere din care fiecare dorim sa facem profit.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”