Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Multumesc de raspuns .Dan M scrie:eu am spus ca noi, pastram datele personale ale utilizatorilor confidentiale, nu ca suntem inregistrati. nici nu stiam ca ne putem inregistra acolo.
noi nu cerem numele reale ptr inregistrare sau postare pe forum.zfcristian scrie:Multumesc de raspuns .Dan M scrie:eu am spus ca noi pastram datele personale ale utilizatorilor confidentiale, nu ca suntem inregistrati. nici nu stiam ca ne putem inregistra acolo.
Legislatia in vigoare prevede aceasta forma de inregistrare , abia apoi puteti cere oamenilor numele reale, adresa si/sau date de contact daca e cazul stocarea si prelucrarea datele clientilor, sau cum doriti sa numiti utilizatorii acestui forum .
Dan M scrie:n-are nimic. doar ca nu ii este permis sa aduca acuze catre Partenerii Crapmania.roosc1or scrie:si daca nu are un nume real ce?
daca ar posta cu numele real conteaza?
chiar nu inteleg de ce va plangeti ca cutare nu are nume real
cine are nume real pe forumul asta? cred ca 5% din useri
Va garantez ca nu se va sterge niciun post al unor persoane de aici precum: Val Pangica, Razvan Ulmeanu, cipica, etc (am dat doar cateva exemple, care nu au nicio legatura cu administratia Crapmania.ro) in cazul in care au nemultumiri legate de balti, Crapmania.ro, magazine, etc .. si le posteaza pe forum.
N-ai ce imagine sa strici. Balta e faimoasa, nu zice nimeni.Asta nu inseamna ca tre' sa fim cu totii in extaz. Pe langa asta administratorul face treaba buna in a strica ce mai e de stricat. Are subforum unde inreaba lumea ce si cum.Cand lumea zice nasoale se apuca si jigneste si sterge posturi.E ok, plateste pt. asta. N-are nici o logica da' e ok.Da' de la asta pana sa vaneze nemultumitii pe tot forumul e cale lunga.Dan M scrie:Topicul respectiv a fost inchis deoarece s-a plecat pe un subiect si s-a ajuns la "altceva".
Din start subiectul acelui topic a fost de a da cu noroi in imaginea MV2. De ce doriti d-voastra sa stricati imaginea unei balti faimoase din Romania?
Din ce-am vazut sunt suficienti cei care sunt sau au fost clienti ai baltii care nu sunt de acord cu multe chestii care se intampla acolo. Cu toate astea balta va fi plina tot timpul.De aia nu inteleg de ce sefu' vrea unanimitate. Poporu vine, cotizeaza, afacerea merge..viata-i buna.De ce vrea ca toata lumea sa-l ridice-n slavi?!De ce clientii baltii MV2 nu au aceeasi atitudine ca a d-voastra?
Doar cativa utilizatori care nu au nume reale, care nu sunt clientiai baltii? ........ Sunt cativa utilizatori aici care nu au ca scop decat polemici cu magazinele de pescuit, patronii de balti si etc.
Principiile ar trebui sa fie mai clare.De exemplu: e ok sa scrii pe forumul asta dar sa nu indraznesti sa comentezi ceva la adresa celor care ne dau noua bani.Acestia sunt: x,y,z,etc,etc. Daca-mi convine mai scriu daca nu aia e.Imi pare rau, nu acestea sunt principiile acestui forum.
ba da, sunteti.gabicarp scrie:Dan M scrie:n-are nimic. doar ca nu ii este permis sa aduca acuze catre Partenerii Crapmania.roosc1or scrie:si daca nu are un nume real ce?
daca ar posta cu numele real conteaza?
chiar nu inteleg de ce va plangeti ca cutare nu are nume real
cine are nume real pe forumul asta? cred ca 5% din useri
Va garantez ca nu se va sterge niciun post al unor persoane de aici precum: Val Pangica, Razvan Ulmeanu, cipica, etc (am dat doar cateva exemple, care nu au nicio legatura cu administratia Crapmania.ro) in cazul in care au nemultumiri legate de balti, Crapmania.ro, magazine, etc .. si le posteaza pe forum.
DAR NOI NU SUNTEM UN FEL DE PARTENERI CRAPMANIA? NU DATORITA NOUA, TRAFICUL E MEREU IN CRESTERE PE SITE? NU DATORITA ACESTUI TRAFIC PUBLICITATEA ARE UN PRET PE SITE ? NU DATORITA ACESTUI TRAFIC NUMARUL FIRMELOR CARE CUMPARA PUBLICITATE E IN CRESTERE ? SAU VOI APLICATI TACTICA LUI BECALI : ''VENITI LA MECI , PLATITI BILETUL DAR SINGURUL LUCRU CARE VA E PERMIS E SA APLAUDATI'' . ASA SI AICI , INTRAM PE SITE SI ''APLAUDAM'' .
Daca sunt postate de persoane cu nume reale (si cunoscute celui care se adreseaza) nu vor fi sterse. Atat timp cat nu sunt jigniri, injuraturi, etc.MihneaBV scrie:Dan M. "ba da, sunteti.
dar asa cum am scris in unele topicuri este nevoie de numele real pentru a iti da cu parerea, mai ales cand este vorba de imaginea unei firme."
sa inteleg ca odata postat numele real avem garantia ca nu se vor mai sterge postarile cu critici la adresa colaboratorilor de pe crapmania??
Am spus doar critici, fara sa mentionez daca sunt fondate sau nefondate deoarece un moderator , cum sunteti dumneavoastra, nu stiu prin ce mijloace va putea vreodata sa hotarasca , obiectiv, daca acele critici sunt fondate sau nefondate!!
Albert scrie: Principiile ar trebui sa fie mai clare.De exemplu: e ok sa scrii pe forumul asta dar sa nu indraznesti sa comentezi ceva la adresa celor care ne dau noua bani.Acestia sunt: x,y,z,etc,etc. Daca-mi convine mai scriu daca nu aia e.