CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:ia uitati ce zice articolul 28 din legea 69/2000 (legea sportului)

Art. 28. - Conditiile necesare pentru �nfiintarea unei federatii sportive nationale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfasoara �n minimum 5 judete;
b) la data constituirii sa existe minimum 10 cluburi sportive care sa aiba minimum
200 de membri practicanti;
c) activitatea �n ramura de sport recunoscuta oficial sa se desfasoare �n mod
organizat de cel putin 3 ani de la recunoasterea oficiala a practicarii ramurii de sport
�n Rom�nia.

ei bine, la punctul b) cred ca nea fane are o mare problema.
care sunt cei 200 de membri practicanti (la data constituirii)???
Care 200 Mah?! 2000 Frate :shock: . Adica cate 200 de membrii x 10 cluburi :wink: .
Urat fane. Mai urata decat aia cu convocarea AGA de catre secretarul general :wink: !
Iar din cauza punctului " C " se stie clar cine organizeaza CN-ul anu` asta :lol: .
Ultima oară modificat Dum Noi 20, 2011 12:23 de către miyagi, modificat 1 dată în total.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:doru_croc a zis
Dar indica-ne si noua vreo fapta pioniereasca pentru care sa te credem ca esti bine intentionat, ca te pricepi la pescuit, ca esti capabil sa infiintezi o federatie (de condus....mai lasa-i pe altii, care stiu mai bine ce inseamna pescuitul spotiv competitional), ca...dar stii ceva? Pentru mine esti un impostor cu iz penal si nimic mai mult

http://www.youtube.com/watch?v=7bCN7S3G2jc

Diferența între mine și toată masa pescarilor sportivi este una esențială; pescarii pescuiesc, eu le creez condiții de pescuit. Este suficient?

PS Am mai lansat odată o întrebare referitoare la cine ar fi potrivit să conducă federația. Poți să indici pe cineva? Eu mă îndoiesc că sunt doritori. Dacă erau, veneau la constituire și își puneau candidatura. Te rog să mă contrazici.
Gresit Fane. :wink:
Tu te apuci de pescuit si io conduc Federatia :D . Ti-am mai zis si pe rapitori cand ai pus intrebarea ca sunt destul de priceput. Poate mai priceput decat tine. Nu te supara ca n-am facut un scop din asta ci doar am analizat care ar fi persoana care ar putea sa coincida intrebarii tale si fara sa gandesc prea mult m-am identificat pe mine :lol: . Te-ai pripit sa-i faci pe toti lasi ca ie palaria prea mare pentru ei, da` tu ai lasa pa altcineva sa preia federatia de care tu, ITI GARANTEZ, ca nu vei fi in stare?
Si nu aiurea Fane. Cu metode. Am metode pentru fiecare disciplina in parte. Cunosc oameni care stiu disciplinele astea pe care vrei tu sa le oficializezi pana-n strafundu` curului lor.
Asa ca?!!!!!!!! Ne dai federatia sau o inchidem p-a ta si facem alta, FARA TINE :mrgreen: ?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

miyagi scrie:
andrei vladeanu scrie:ia uitati ce zice articolul 28 din legea 69/2000 (legea sportului)

Art. 28. - Conditiile necesare pentru �nfiintarea unei federatii sportive nationale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfasoara �n minimum 5 judete;
b) la data constituirii sa existe minimum 10 cluburi sportive care sa aiba minimum
200 de membri practicanti;
c) activitatea �n ramura de sport recunoscuta oficial sa se desfasoare �n mod
organizat de cel putin 3 ani de la recunoasterea oficiala a practicarii ramurii de sport
�n Rom�nia.

ei bine, la punctul b) cred ca nea fane are o mare problema.
care sunt cei 200 de membri practicanti (la data constituirii)???
Care 200 Mah?! 2000 Frate :shock: . Adica cate 200 de membrii x 10 cluburi :wink: .
Urat fane. Mai urata decat aia cu convocarea AGA de catre secretarul general :wink: !
Iar din cauza punctului " C " se stie clar cine organizeaza CN-ul anu` asta :lol: .

Ei bine ia uitati ce declara Fane "gogoasa" nu mai demult decat ieri pe Rapitori.ro:
-----------------------------------------------------------------------
apsalba
veteran

Data inscrierii: 24/03/2006

MesajTrimis: Sam 11 19, 2011 8:59 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
semlecangheorghe a scris:
Adevarata problema va fi cind il are,nu cind nu il are.Cind nu il are ,se va victimiza,ajutat de�batozel�care vine cu tot felul de precedente imaginare preluate de aiurea..

Problema va fi cind il va avea..(daca)...cu cine va face concursuri??

Citi membrii practicanti are clubul Cetate,dom Popescu??

36 de sportivi legitimați. Nu-ți fie teama. Dupa ce vom avea CIS-ul, cine nu este afiliat in federatie va fi un simplu particular. Laughing Laughing Laughing Laughing
------------------------------------------------------------------------------------------

Asa ca AV-ule ia vezi Matale cum iti incepi o fraza in instanta la modu`: ... Doamna Judecator noi nu intentionam sa inchidem aceasta federatie ( ca sa demonstrezi bune intentii ) ci doar solicitam ca toate aceste demersuri ale Presedintelui ei, in persoana lui ....., sa fie considerate simple denunturi calomnioase menite sa impiedice APCR sa organizeze CN-ul de anul viitor, conform traditiei ei. In scopul acestei declaratii ale mele pot proba cu sute de pagini ale forumurilor de pescuit in care si-a manifestat aceasta remarca.
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

sunt tare curios cum o sa scoata nea fane minimum 200 de sportivi practicanti (la cele 10 cluburi fantoma) la data constituirii.
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:sunt tare curios cum o sa scoata nea fane minimum 200 de sportivi practicanti (la cele 10 cluburi fantoma) la data constituirii.
Pa "dushman" tre sa-l diclesti din fasha :twisted: . De un` dreaq sa aiba el atatia? Vezi ca trebuie si legitimati ( recunoscuti ca sportivi :D ).
Ii place sa plimbe omu` pe drumuri ca ia bagat lui in cap unu sau altu ca merge ca sa-i ia banii si acum se razboieste cu lumea ca are impresia ca-i reuseste. Tu in loc sa-ti vezi de ale tale, ca se apropie sfarsitul de an si celelalte ii stai lui drepti cum vor sta si ceilalti. Chestie de timp.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

I s-a spus in fel si chip ca masinaria lui nu-i functionala si ca orice semidoct care crede ca justitia in tara asta e facuta pentru el insusi, ia urma tribunalelor. Daca mai ai si ceva deviatii comportamentale ajungi si procesoman si de-aici toata mizeria asta.
In tara asta justitia analizeaza si solutioneaza cauze de principiu conform izvoarelor de drept si a practicilor deja existente. Inainte era o vorba: Daca te-apuci sa ceri la dregatori sa fac-o lege trebuie sa te duci inaintea lor cu streangul de gat.
Daca el a inteles ca trebuie sa elimine din ecuatie pe toti cei ce au ceva de spus intr-un nou sport cum ar fi pescuitul, nu-i mai trebuie decat gadele.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci?! Mareshale! Baga mare.
Care sunt cluburile alea 10, cei 2000 de membrii ce au confiintit sa semneze un act ilegal, actul de infiintare a federatiei si in ce a constat cei 3 ani minimi de activitate desfasurati inaintea momentului constituirii ei?
Nu te chinui. Iti respund tot io si Tica Irlandezu. Ti-l amintesti nu?
Nu exista Gioni!
Ai facut federatia ilegal si nici-o instanta din Romania n-o sa fie proasta sa de-a un verdict pe spetele tale nefondate si ilegale ca sa se ajunga dup-aia ca acele hotarari sa fie reclamate la TAS si apoi imputate instantei romanesti :wink: .
Va bazati pe lipsa cazuisticii fara sa tineti cont de expertiza subiectilor direct interesati :| .
Urban culture.

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

andrei vladeanu scrie:sunt tare curios cum o sa scoata nea fane minimum 200 de sportivi practicanti (la cele 10 cluburi fantoma) la data constituirii.
Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, veteranii, avem suficient de multi. Nu stiu ce ma face să cred că adunarea de sâmbăta viitoare va fi ultima pentru APCR.
Ai convocat și membri persoane fizice? Unii zic că nu s-au retras si nici nu au primit decizie de excludere. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Dum Noi 20, 2011 15:22 de către Popescu Stefan, modificat 1 dată în total.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Mda! Si aici toata lumea-i plecata la gongurs :roll: !
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:
Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, vetereanii, avem suficient de multi. Nu stiu ce ma face să cred că adunarea de sâmbăta viitoare va fi ultima pentru APCR.
Ai convocat și membri persoane fizice? Unii zic că nu s-au retras si nici nu au primit decizie de excludere. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fane nici nu sti cat de ......... era s-o bag p-aia cu micu`, da la tine mere aia cu bulangiu` ( da la bulan nu da la egoist ) ..... sa fi.
Moai ejti mai beut ca mine! acu te bricepi si la matematica! Mahhhhhh! NU uita, mahhhhhh! Tu ejti tata sportivilor mancatori da pbeste mahhhhh!
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”