Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Maaaaaaaahhhhhhhhhh Tatuca! `ai sa-ti zic altaPopescu Stefan scrie:Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, veteranii, avem suficient de multi. Nu stiu ce ma face să cred că adunarea de sâmbăta viitoare va fi ultima pentru APCR.andrei vladeanu scrie:sunt tare curios cum o sa scoata nea fane minimum 200 de sportivi practicanti (la cele 10 cluburi fantoma) la data constituirii.
Ai convocat și membri persoane fizice? Unii zic că nu s-au retras si nici nu au primit decizie de excludere.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Care stie cat timp iti ia sa gasesti 2000 de aurolaci, drogati sau curve care sa-ti semneze o adeziune la infiintarea unei federatii? Dau o diblomamiyagi scrie:Deci?! Mareshale! Baga mare.
Care sunt cluburile alea 10, cei 2000 de membrii ce au confiintit sa semneze un act ilegal, actul de infiintare a federatiei si in ce a constat cei 3 ani minimi de activitate desfasurati inaintea momentului constituirii ei?
Nu te chinui. Iti respund tot io si Tica Irlandezu. Ti-l amintesti nu?
Nu exista Gioni!
.
Ia zi, gutuie, ai fost ieri, la Congresul AGVPS de la Calimanesti ?Popescu Stefan scrie:Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, veteranii, avem suficient de multi. Nu stiu ce ma face să cred că adunarea de sâmbăta viitoare va fi ultima pentru APCR.andrei vladeanu scrie:sunt tare curios cum o sa scoata nea fane minimum 200 de sportivi practicanti (la cele 10 cluburi fantoma) la data constituirii.
Ai convocat și membri persoane fizice? Unii zic că nu s-au retras si nici nu au primit decizie de excludere.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fane costumu` iera si moca frate. Ca banii dan Carpfishingcezar.ch scrie:Ia zi, gutuie, ai fost ieri, la Congresul AGVPS de la Calimanesti ?Popescu Stefan scrie:Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, veteranii, avem suficient de multi. Nu stiu ce ma face să cred că adunarea de sâmbăta viitoare va fi ultima pentru APCR.andrei vladeanu scrie:sunt tare curios cum o sa scoata nea fane minimum 200 de sportivi practicanti (la cele 10 cluburi fantoma) la data constituirii.
![]()
![]()
![]()
![]()
Nu te-a interesat sa afli efectele "notificarii" tale ?
Or fi votat cumva afilierea la "federatia" ta ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aveai si tu ocazia sa porti costumul ala pe care ti l-au oferit baietii de pe rapitori.ro
Material trainic, culoare alba imaculata, doar ca se inchide la spate ! Cu lacat !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
in cele 10 cluburi care s-au constituit la alba (demisol) ai tu tineret, femei si veterani SPORTIVI PRACTICANTI?!?!?Popescu Stefan scrie:Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, veteranii, avem suficient de multi. :andrei vladeanu scrie:sunt tare curios cum o sa scoata nea fane minimum 200 de sportivi practicanti (la cele 10 cluburi fantoma) la data constituirii.
Fals si uz de falsandrei vladeanu scrie:in cele 10 cluburi care s-au constituit la alba (demisol) ai tu tineret, femei si veterani SPORTIVI PRACTICANTI?!?!?Popescu Stefan scrie:Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, veteranii, avem suficient de multi. :andrei vladeanu scrie:sunt tare curios cum o sa scoata nea fane minimum 200 de sportivi practicanti (la cele 10 cluburi fantoma) la data constituirii.
cred ca ne iei pe toti la misto...