CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT SPORT

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CINE SE OPUNE INFIINTARII FEDERATIEI ROMANE DE PESCUIT S

Mesaj de miyagi »

Auzi la Gioni cum face iel inpartirilii!?
Ia mai zi vere! `Ai ca-mi place cum sti tu sa fabrici rasbunzuri dan fabrica aia da bescari sportivi da un`e n-aveti nici macar un carbodrom.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Popescu Stefan scrie:
andrei vladeanu scrie:sunt tare curios cum o sa scoata nea fane minimum 200 de sportivi practicanti (la cele 10 cluburi fantoma) la data constituirii.
Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, veteranii, avem suficient de multi. Nu stiu ce ma face să cred că adunarea de sâmbăta viitoare va fi ultima pentru APCR.
Ai convocat și membri persoane fizice? Unii zic că nu s-au retras si nici nu au primit decizie de excludere. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Maaaaaaaahhhhhhhhhh Tatuca! `ai sa-ti zic alta :twisted: . Fimuiu fusa la neshte actiuni platite da AGVPS pentru copii care manifesta aptitudini de pescari si care sunt inveterati in pescuit ( cum o veni asta? copii inveterati in pescuit? :roll: ). Se-ntampla ca unii dintre noi sa-si fi educat copii pa balti si ne mai si pricepem. Zi-mi si mie de ce n-am inteles pana acu` ca alea 10 cluburi trebuia sa aiba cel putin 3 gongursuri la copii, la batrani si la handicapati, cel putin?
Nici macar atatia handicapati ca tine nu gasesti in tara asta :wink: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Nu te supara si nu-l deranja nici pa Admin ca-i ziua lui si n-are rost sa o strice cu dejectiile noastre, ca n-am zis-o cu malitiuozitate ci ca asa am constatat io.
Deci?! Raspuns la copii, veterani si handicapati Fane...!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

miyagi scrie:Deci?! Mareshale! Baga mare.
Care sunt cluburile alea 10, cei 2000 de membrii ce au confiintit sa semneze un act ilegal, actul de infiintare a federatiei si in ce a constat cei 3 ani minimi de activitate desfasurati inaintea momentului constituirii ei?
Nu te chinui. Iti respund tot io si Tica Irlandezu. Ti-l amintesti nu?
Nu exista Gioni!
:| .
Care stie cat timp iti ia sa gasesti 2000 de aurolaci, drogati sau curve care sa-ti semneze o adeziune la infiintarea unei federatii? Dau o dibloma :mrgreen: .
Urban culture.

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Popescu Stefan scrie:
andrei vladeanu scrie:sunt tare curios cum o sa scoata nea fane minimum 200 de sportivi practicanti (la cele 10 cluburi fantoma) la data constituirii.
Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, veteranii, avem suficient de multi. Nu stiu ce ma face să cred că adunarea de sâmbăta viitoare va fi ultima pentru APCR.
Ai convocat și membri persoane fizice? Unii zic că nu s-au retras si nici nu au primit decizie de excludere. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ia zi, gutuie, ai fost ieri, la Congresul AGVPS de la Calimanesti ?
Nu te-a interesat sa afli efectele "notificarii" tale ?
Or fi votat cumva afilierea la "federatia" ta ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aveai si tu ocazia sa porti costumul ala pe care ti l-au oferit baietii de pe rapitori.ro
Material trainic, culoare alba imaculata, doar ca se inchide la spate ! Cu lacat ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cezar.ch scrie:
Popescu Stefan scrie:
Ia zi, gutuie, ai fost ieri, la Congresul AGVPS de la Calimanesti ?
Nu te-a interesat sa afli efectele "notificarii" tale ?
Or fi votat cumva afilierea la "federatia" ta ?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aveai si tu ocazia sa porti costumul ala pe care ti l-au oferit baietii de pe rapitori.ro
Material trainic, culoare alba imaculata, doar ca se inchide la spate ! Cu lacat ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fane costumu` iera si moca frate. Ca banii dan Carpfishing :lol: . Nu ca nu ti l-ai fi putut permite :wink: . La banii taaaai?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cumperi orice shi pe oricine. Zic io! Poate gresesc?!!!!!!!!!!!!!
Urban culture.

Versagiy

Mesaj de Versagiy »

Dedicatie speciala pentru cineva care se simte... :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=ZxIMD5JeE0Q

Versagiy

Mesaj de Versagiy »

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie:
Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, veteranii, avem suficient de multi. :
in cele 10 cluburi care s-au constituit la alba (demisol) ai tu tineret, femei si veterani SPORTIVI PRACTICANTI?!?!?
cred ca ne iei pe toti la misto...
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:
Nu uita că sunt vreo zece probe așa că dacă imparți 200 la zece vin cam 20 pe probă. Scapi din vedere că pescuitul sportiv nu se reduce la pescuitul la crap. Daca aduni și tineretul, copii, femeile,, veteranii, avem suficient de multi. :
in cele 10 cluburi care s-au constituit la alba (demisol) ai tu tineret, femei si veterani SPORTIVI PRACTICANTI?!?!?
cred ca ne iei pe toti la misto...
Fals si uz de fals :lol: .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”