miyagi scrie:andrei vladeanu scrie:ia uitati ce zice articolul 28 din legea 69/2000 (legea sportului)
Art. 28. - Conditiile necesare pentru �nfiintarea unei federatii sportive nationale sunt:
a) activitatea ramurii de sport se desfasoara �n minimum 5 judete;
b) la data constituirii sa existe minimum 10 cluburi sportive care sa aiba minimum
200 de membri practicanti;
c) activitatea �n ramura de sport recunoscuta oficial sa se desfasoare �n mod
organizat de cel putin 3 ani de la recunoasterea oficiala a practicarii ramurii de sport
�n Rom�nia.
ei bine, la punctul b) cred ca nea fane are o mare problema.
care sunt cei 200 de membri practicanti (la data constituirii)???
Care 200 Mah?! 2000 Frate

. Adica cate 200 de membrii x 10 cluburi

.
Urat fane. Mai urata decat aia cu convocarea AGA de catre secretarul general

!
Iar din cauza punctului " C " se stie clar cine organizeaza CN-ul anu` asta

.
Ei bine ia uitati ce declara Fane "gogoasa" nu mai demult decat ieri pe Rapitori.ro:
-----------------------------------------------------------------------
apsalba
veteran
Data inscrierii: 24/03/2006
MesajTrimis: Sam 11 19, 2011 8:59 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
semlecangheorghe a scris:
Adevarata problema va fi cind il are,nu cind nu il are.Cind nu il are ,se va victimiza,ajutat de�batozel�care vine cu tot felul de precedente imaginare preluate de aiurea..
Problema va fi cind il va avea..(daca)...cu cine va face concursuri??
Citi membrii practicanti are clubul Cetate,dom Popescu??
36 de sportivi legitimați. Nu-ți fie teama. Dupa ce vom avea CIS-ul, cine nu este afiliat in federatie va fi un simplu particular. Laughing Laughing Laughing Laughing
------------------------------------------------------------------------------------------
Asa ca AV-ule ia vezi Matale cum iti incepi o fraza in instanta la modu`: ... Doamna Judecator noi nu intentionam sa inchidem aceasta federatie ( ca sa demonstrezi bune intentii ) ci doar solicitam ca toate aceste demersuri ale Presedintelui ei, in persoana lui ....., sa fie considerate simple denunturi calomnioase menite sa impiedice APCR sa organizeze CN-ul de anul viitor, conform traditiei ei. In scopul acestei declaratii ale mele pot proba cu sute de pagini ale forumurilor de pescuit in care si-a manifestat aceasta remarca.
Urban culture.