Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Un gest cate te caracterizează... din orice trebuie sa ai un câștigDan Mitranescu scrie: Ziceai ca sa nu ne mai bagam in seama, pentru ca ti-am vandut boiliesurile cu 15 lei si ti-am facut antireclama ( resturile de la CN, doua kg si un pic ... ). Acum ce facem ?
Ne impacam ? Vin sarbatorile ?
Sari calul si mai mult decat sa-i dai cu capul in cuc nu cred ca reusesti.Marian Constantin scrie:Cine te cunoaște știe ca nu ai tata și mama vis-a-vis de profit
Parca lumea îți spune Citranescu .. oare de ce ?
M-am facut de ras cu asta . Nu am castigat nimic.Marian Constantin scrie:Un gest cate te caracterizează... din orice trebuie sa ai un câștigDan Mitranescu scrie: Ziceai ca sa nu ne mai bagam in seama, pentru ca ti-am vandut boiliesurile cu 15 lei si ti-am facut antireclama ( resturile de la CN, doua kg si un pic ... ). Acum ce facem ?
Ne impacam ? Vin sarbatorile ?
Nu o sa faci fata cu mutatul.gor965 scrie:Cel mai probabil subiectul va fi mutat la Discutii Generale ( nu e atat de explicit-tehnic incat sa ramana la rubrica de Comentarii Echipamente).
pentru ca tu lovesti in mine si in munca mea de cate ori poti..Dan Mitranescu scrie:Sari calul si mai mult decat sa-i dai cu capul in cuc nu cred ca reusesti.Marian Constantin scrie:Cine te cunoaște știe ca nu ai tata și mama vis-a-vis de profit
Ai grija cum vorbesti. Imi implici parintii si numele in frustrarile din capul tau si nu accept.
Ai spus ca sa nu ne bagam in seama.
Am respectat asta.
De ce o incerci?
Unde ai vazut tu treaba asta ?Marian Constantin scrie:pentru ca tu lovesti in mine si in munca mea de cate ori poti..Dan Mitranescu scrie:Sari calul si mai mult decat sa-i dai cu capul in cuc nu cred ca reusesti.Marian Constantin scrie:Cine te cunoaște știe ca nu ai tata și mama vis-a-vis de profit
Ai grija cum vorbesti. Imi implici parintii si numele in frustrarile din capul tau si nu accept.
Ai spus ca sa nu ne bagam in seama.
Am respectat asta.
De ce o incerci?
boiliesurile alea pe care le blamezi ti au adus un titlu de vice campion national ... probabil cel mai bun rezultat al tau
si mai incet cu amenintarile ca nu tine .. oi fi tu din Rahova dar nici asa ..