Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Mesaj de gor965 »

zfcristian scrie: De ce Crapmania sau Infopescar unde am vazut ca se promoveaza acesti crapi furati nu l-au rugat pe dl Petcu sa nu mai posteze aceste "realizari " ?!?!?
Ptr. ca nu e dator nici un administrator de balta sa ne dea noua raportul cu privire la provenienta pestilor. Eu nu cred ca un pescar care fura pestele va spune celui care il vinde, de unde provine acesta...si nici nu cred ca difera pretul ptr. pesti in functie de zona sau regimul baltii de unde e capturat.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

ciprianradu scrie:Este de condamnat cel care l-a furat nu victoras ca l-a cumparat,pentru ca pestele ajungea oricum in alta balta daca nu era mv.O mica parte de vina o au si patronii baltilor cumparand pesti furati si incurajand oarecum ''fenomenul''. parerea mea
nu vad diferenta :lol: :lol: :lol:
"X13"

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

gor965 scrie:
zfcristian scrie: De ce Crapmania sau Infopescar unde am vazut ca se promoveaza acesti crapi furati nu l-au rugat pe dl Petcu sa nu mai posteze aceste "realizari " ?!?!?
Ptr. ca nu e dator nici un administrator de balta sa ne dea noua raportul cu privire la provenienta pestilor. Eu nu cred ca un pescar care fura pestele va spune celui care il vinde, de unde provine acesta...si nici nu cred ca difera pretul ptr. pesti in functie de zona sau regimul baltii de unde e capturat.
George tu esti o persoana serioasa si am respectat si apreciat intotdeauna opiniile tale dar postarea asta e hazlie .
Practic prin promovarea pe site-uri a acestei practici se incurajeaza savarsirea infractiunii de furt iar chestia asta se cheama complicitate .
O cautate pe Google va lamuri pe multi http://legeaz.net/dictionar-juridic/complicitate

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu consider ca patronii de balti care cumpara pesti mari nu au nicio vina. Ei baga bani in pesti mari ca sa avem noi cu ce sa ne delectam ! Si, implicit, vor avea baltile pline ! :wink:

@albert

nu este vorba de curaj. curaj au toti prostii.... :wink: doar ca, atat timp cat se retin si se vand pesti din balti unde este permis acest lucru nu vad de ce sa ne agitam noi...

nu incurajez furtul, sa se inteleaga clar. dar sunt pescari care fac un ban in plus in urma talentului lor :D prinzand pesti mari din balti fara restrictii si apoi vanzandu-i ...vi sau congelati ! :wink:

PS unul dintre ei chiar am auzit ca si-a depus actele sa devina antrenor federal... :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

zfcristian scrie:
George tu esti o persoana serioasa si am respectat si apreciat intotdeauna opiniile tale dar postarea asta e hazlie .
Practic prin promovarea pe site-uri a acestei practici se incurajeaza savarsirea infractiunii de furt iar chestia asta se cheama complicitate .
O cautate pe Google va lamuri pe multi http://legeaz.net/dictionar-juridic/complicitate
Eu nu glumesc...nu poti sa faci sit-ul complice la o tranzactie la care nu participa ! Faptul ca un patron isi face publice achizitile nu implica obligativitatea ca sit-ul sa detina datele tranzactiei !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Atat timp cat se promoveaza popularile care 99,99% se stiu ca sunt frauduloase, atat pt vanzator cat si pt comparator nu se poate evolua.
Am citit reactia cuiva, nu mai tin minte a cui, care a spus ca daca nu cumpara petcu pestele ajungea in tigaie. Acest concept dpmdv e gresit. Pretul pestilor la piata este 12-15 lei/kg in timp ce traficul de peste se face pe bani mult mai multi... Una e sa riste cineva pt un peste de 15kg care la piata costa 200 lei si alta e sa stii ca te poti duce cu el la petcu sa iei 1000 lei sau poate chiar mai mult.
Atat timp cat credeti ca e bine ca petcu face bine ca cumpara pestii si este acoperit ca el nu stie de unde vin pestii, acest fenomen nu va disparea. Victoras nu are voie sa cumpere nici o sipca sa repare un ponton fara factura.

Problema este rezultatul unui sistem gaunos, plin de bube, fara legi, fara pedepse.
Critic echilibrat

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Mie imi place ca toata lumea loveste in pescarul vanzator de crapi mari inclusiv cumparatorul (cica de buna credinta), dar nimeni nu il trage la raspundere si pe el (cumparatorul) care putea sa puna mana pe telefon si sa zica: alo, bai raduta, vezi ca a venit unu' la mine care e intr-o trupa de pescari care acum pescuiesc la tine pe lac si mi-a adus spre vanzare un crap de doujdechile.

Sebastian Stan

Mesaj de Sebastian Stan »

Lao scrie:Mie imi place ca toata lumea loveste in pescarul vanzator de crapi mari inclusiv cumparatorul (cica de buna credinta), dar nimeni nu il trage la raspundere si pe el (cumparatorul) care putea sa puna mana pe telefon si sa zica: alo, bai raduta, vezi ca a venit unu' la mine care e intr-o trupa de pescari care acum pescuiesc la tine pe lac si mi-a adus spre vanzare un crap de doujdechile.
Cam asta trebuia facut, big like pentru post!
Sezonu viitor vreau sa vad bonurile de casa pentru partidele pe care le voi face la MV2!
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Lao scrie:Mie imi place ca toata lumea loveste in pescarul vanzator de crapi mari inclusiv cumparatorul (cica de buna credinta), dar nimeni nu il trage la raspundere si pe el (cumparatorul) care putea sa puna mana pe telefon si sa zica: alo, bai raduta, vezi ca a venit unu' la mine care e intr-o trupa de pescari care acum pescuiesc la tine pe lac si mi-a adus spre vanzare un crap de doujdechile.
Poi daca Raduta s-a bagat intr-un cocon si nimeni nu ii mai ajunge la nas, cum mai poti vorbi la telefon cu el? Hai mai lasati-l ca e ocupat cu "sturionul"!
Heeeeeeh! Jale mare.
Urban culture.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Sebastian Stan scrie:
Cam asta trebuia facut, big like pentru post!
Sezonu viitor vreau sa vad bonurile de casa pentru partidele pe care le voi face la MV2!

Este posibil ca petcu sa nu fi stiut de unde e pestele. Nici nu il intereseaza defapt de unde e pestele.
Singurul lucru pt care poate fi acuzat cumparatorul este traficul de pesti fara documente de provenienta si evaziune fiscala.
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”