Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta presupune sa cunosti pescarul si sa stii exact de unde provin pestii. Cand nu cunosti pescarul si iti spune ca a prins pestele pe cine stie ce balta publica, pe cine ar trebui sa suni ?Lao scrie:Mie imi place ca toata lumea loveste in pescarul vanzator de crapi mari inclusiv cumparatorul (cica de buna credinta), dar nimeni nu il trage la raspundere si pe el (cumparatorul) care putea sa puna mana pe telefon si sa zica: alo, bai raduta, vezi ca a venit unu' la mine care e intr-o trupa de pescari care acum pescuiesc la tine pe lac si mi-a adus spre vanzare un crap de doujdechile.
Vorbesti prostii Cipica. Eu am crescut pe balta asta si o stiu si inainte sa fie inundata valea. Am prins-o pe vremea Piscicolei Calarasi cel putin vreo 10 ani. N-o mai umflati degeaba ca uitam cu totii de unde plecam si unde ajungem.cipica scrie:Pescuitul la Sarulesti a fost deschis tot timpul cu exceptia unui singur an. problema este ca astia care urla ca nu e deschis pescuitul si ca se face discriminare nici nu stiu unde este pe harta balta asta.
Pe cuvantul tau?gor965 scrie:Asta presupune sa cunosti pescarul si sa stii exact de unde provin pestii. Cand nu cunosti pescarul si iti spune ca a prins pestele pe cine stie ce balta publica, pe cine ar trebui sa suni ?Lao scrie:Mie imi place ca toata lumea loveste in pescarul vanzator de crapi mari inclusiv cumparatorul (cica de buna credinta), dar nimeni nu il trage la raspundere si pe el (cumparatorul) care putea sa puna mana pe telefon si sa zica: alo, bai raduta, vezi ca a venit unu' la mine care e intr-o trupa de pescari care acum pescuiesc la tine pe lac si mi-a adus spre vanzare un crap de doujdechile.
Eu te sfatuiesc sa fi mai ponderat in afirmatii. Nu de alta, dar observ o tendinta de refula prin jigniri, probabil un mijloc de a-ti arata "respectul" pe care i-l porti lui Victorash Petcu ! Si, ca sa intelegi mai bine, echipa noastra de organizare (a clubului Senior) este cea care este cautata de catre patronii de balti, nu invers ! Deci, interes de "periere" ar fi din partea lor, nu invers !Lao scrie:Pe cuvantul tau?gor965 scrie:Asta presupune sa cunosti pescarul si sa stii exact de unde provin pestii. Cand nu cunosti pescarul si iti spune ca a prins pestele pe cine stie ce balta publica, pe cine ar trebui sa suni ?Lao scrie:Mie imi place ca toata lumea loveste in pescarul vanzator de crapi mari inclusiv cumparatorul (cica de buna credinta), dar nimeni nu il trage la raspundere si pe el (cumparatorul) care putea sa puna mana pe telefon si sa zica: alo, bai raduta, vezi ca a venit unu' la mine care e intr-o trupa de pescari care acum pescuiesc la tine pe lac si mi-a adus spre vanzare un crap de doujdechile.![]()
In 90% din cazuri se stie cine e vanzatorul si din ce baltoaca e pestele.
Ca voi, o parte din useri, ii luati apararea lui Petcu, e normal cand aveti de unde "sa sugeti" (a nu se intelege un argou), dar cand nu va mai fii nimic de supt, o sa sariti pe el cum sariti pe ala care a vandut ultimul peste pe mv2 si a fost demascat.
Te stiam obiectiv dar, cu tot respectul, ai devenit subiectiv si tii partea de unde curge si pica.
Doar cateva exemple : Valea Argovei, Parlita Mare, Lacul Pietrei ,Mihailesti si exemplele ar putea continua... Sunt balti cu pesti mari, unde captura se poate retine....DumiD scrie: Si nu in ultimul rand e o mare aberatie asta cu pestii mari scosi de pe balti salbatice sau care-ti permite regulamentul. Nu exsista nici o balta salbatica care sa mai aiba pesti de 20 de kile in Romania si nu exsista nici o balta privata pe care regulamentul sa-ti permita sa iei exemplare de 20 de kile in portbagaj....
Vladut Mateianu scrie: @albert
nu este vorba de curaj. curaj au toti prostii....doar ca, atat timp cat se retin si se vand pesti din balti unde este permis acest lucru nu vad de ce sa ne agitam noi...