Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
matei1971
Puncte: 0

Re: Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Mesaj de matei1971 »

Si iar nu o sa mai lase Raduta romanii la pescuit pe Sarulesti! Si ce se mai vaitau unii pe aici ca s-ar face discriminare. Acum intelegeti de ce?
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

Pescuitul la Sarulesti a fost deschis tot timpul cu exceptia unui singur an. problema este ca astia care urla ca nu e deschis pescuitul si ca se face discriminare nici nu stiu unde este pe harta balta asta. :oops:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Lao scrie:Mie imi place ca toata lumea loveste in pescarul vanzator de crapi mari inclusiv cumparatorul (cica de buna credinta), dar nimeni nu il trage la raspundere si pe el (cumparatorul) care putea sa puna mana pe telefon si sa zica: alo, bai raduta, vezi ca a venit unu' la mine care e intr-o trupa de pescari care acum pescuiesc la tine pe lac si mi-a adus spre vanzare un crap de doujdechile.
Asta presupune sa cunosti pescarul si sa stii exact de unde provin pestii. Cand nu cunosti pescarul si iti spune ca a prins pestele pe cine stie ce balta publica, pe cine ar trebui sa suni ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cipica scrie:Pescuitul la Sarulesti a fost deschis tot timpul cu exceptia unui singur an. problema este ca astia care urla ca nu e deschis pescuitul si ca se face discriminare nici nu stiu unde este pe harta balta asta. :oops:
Vorbesti prostii Cipica. Eu am crescut pe balta asta si o stiu si inainte sa fie inundata valea. Am prins-o pe vremea Piscicolei Calarasi cel putin vreo 10 ani. N-o mai umflati degeaba ca uitam cu totii de unde plecam si unde ajungem.
Pe balta asta am obtinut recordul personal 22,350 - comun si apoi n-am mai putut pescui decat la platica. Daca n-am decartat aiurea prin vre-un concurs.
Tu vorbeste de cand te-ai combinat tu pe-acolo cum e.
Tineti niste pesti nepescuiti acolo doar ca sa poata sa mai manevreze un ban bugetar Raduta. Tu esti prea mic ca sa intelegi anumite lucruri si ai nevoie de el. E firesc sa-i iei apararea ca-i interesul tau, dar multa lumea se simte indreptatita sa fure de-acolo. Nu mai vorbesc ca e obiceiul casei.
Urban culture.

Sorel

Mesaj de Sorel »

La oamenii astia nu se uita nimeni ....de ce oare ?
http://www.youtube.com/watch?v=LJ4AHO7m2fI

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

gor965 scrie:
Lao scrie:Mie imi place ca toata lumea loveste in pescarul vanzator de crapi mari inclusiv cumparatorul (cica de buna credinta), dar nimeni nu il trage la raspundere si pe el (cumparatorul) care putea sa puna mana pe telefon si sa zica: alo, bai raduta, vezi ca a venit unu' la mine care e intr-o trupa de pescari care acum pescuiesc la tine pe lac si mi-a adus spre vanzare un crap de doujdechile.
Asta presupune sa cunosti pescarul si sa stii exact de unde provin pestii. Cand nu cunosti pescarul si iti spune ca a prins pestele pe cine stie ce balta publica, pe cine ar trebui sa suni ?
Pe cuvantul tau? :lol:
In 90% din cazuri se stie cine e vanzatorul si din ce baltoaca e pestele.
Ca voi, o parte din useri, ii luati apararea lui Petcu, e normal cand aveti de unde "sa sugeti" (a nu se intelege un argou), dar cand nu va mai fii nimic de supt, o sa sariti pe el cum sariti pe ala care a vandut ultimul peste pe mv2 si a fost demascat.
Te stiam obiectiv dar, cu tot respectul, ai devenit subiectiv si tii partea de unde curge si pica.

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Crapii mari migreaza din cauza patronilor care-i cumpara. Nu exsista nici o scuza pentru achizitia de peste furat, si stati linistiti ca toti stiu ca e furat. Pai ce ala de 20 de kile arata a peste de dunare? Alta scuza penibila e ca oricum ajung in frigider...ajung pe dracu', nu sta nimeni sa pescuiasca pesti de 20 de kile sa-i bage in frigider cand mult mai usor e sa scoti pesti de 4-5 kile de pe balta nu mai zic ca e mult mai usor sa-i vinzi. Pai cine cumpara crap de 20 de kile, din care 15 e grasime ca sa-l manance? Si nu in ultimul rand e o mare aberatie asta cu pestii mari scosi de pe balti salbatice sau care-ti permite regulamentul. Nu exsista nici o balta salbatica care sa mai aiba pesti de 20 de kile in Romania si nu exsista nici o balta privata pe care regulamentul sa-ti permita sa iei exemplare de 20 de kile in portbagaj. Din punctul meu de vedere cumparatorul se face complice la furt, crdeti ca e asa afon in ihtiologie sa nu faca diferenta dintre un crap salbatic si unul de balta? Credeti ca nu stia ca e furat? Daca nu erau probe irefutabile la mijloc facea pe prostu', stati linistiti, si data viitoare cand mai venea hotul ala cu vre-un peste ii zicea "multumesc frumos, va mai asteptam"...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Lao scrie:
gor965 scrie:
Pe cuvantul tau? :lol:
In 90% din cazuri se stie cine e vanzatorul si din ce baltoaca e pestele.
Ca voi, o parte din useri, ii luati apararea lui Petcu, e normal cand aveti de unde "sa sugeti" (a nu se intelege un argou), dar cand nu va mai fii nimic de supt, o sa sariti pe el cum sariti pe ala care a vandut ultimul peste pe mv2 si a fost demascat.
Te stiam obiectiv dar, cu tot respectul, ai devenit subiectiv si tii partea de unde curge si pica.
Eu te sfatuiesc sa fi mai ponderat in afirmatii. Nu de alta, dar observ o tendinta de refula prin jigniri, probabil un mijloc de a-ti arata "respectul" pe care i-l porti lui Victorash Petcu ! Si, ca sa intelegi mai bine, echipa noastra de organizare (a clubului Senior) este cea care este cautata de catre patronii de balti, nu invers ! Deci, interes de "periere" ar fi din partea lor, nu invers ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

DumiD scrie: Si nu in ultimul rand e o mare aberatie asta cu pestii mari scosi de pe balti salbatice sau care-ti permite regulamentul. Nu exsista nici o balta salbatica care sa mai aiba pesti de 20 de kile in Romania si nu exsista nici o balta privata pe care regulamentul sa-ti permita sa iei exemplare de 20 de kile in portbagaj....
Doar cateva exemple : Valea Argovei, Parlita Mare, Lacul Pietrei ,Mihailesti si exemplele ar putea continua... Sunt balti cu pesti mari, unde captura se poate retine....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Vladut Mateianu scrie: @albert
nu este vorba de curaj. curaj au toti prostii.... :wink: doar ca, atat timp cat se retin si se vand pesti din balti unde este permis acest lucru nu vad de ce sa ne agitam noi...
:) Da , nu ne agitam. Spunem doar: stiu eu niste unii care fac ceva. Nu spui cine, nu spui ce nu spui unde. Pai mai bine nu spunem nimic. Sincer, il admir pe Cipica pentru ce a facut. Si nu mi se pare a fi prost deloc.
Cat despre scuza cu "oricum il fura"...da-mi voie sa rad. Ti-au spus si altii: nu se chinuie nimeni c-un peste de 20 de kile daca n-ar sti ca merita efortul.Ce naiba, nu suntem copii.
Daca proprietarii de balti ar spune NU la traficul asta totul s-ar termina. De ce nu o fac? Stiu explicatiile puerile si la intrebarea asta.
Singura masura care ar putea functiona ar fi boicotul. Din pacate la noi nu functioneaza asa ceva. Nici la balti, nici la firme nici la nimic.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”