Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Mesaj de RazvanG »

popescu59 scrie:Toata lumea pe forum o tin una si buna , Moara Vlasiei -scump , lipsa conditii , paznici iti stau in spate , si multe si multe circoteli numai si numai sa denigreze aceasta balta .
Altceva vroiam sa spun , in luna Noembrie am fost 3 zile la pescuit pe MV2 de joi pina duminica si ce vreau sa spun balta in fiecare zi plina ochi si unde mai pui ca vineri si simbata am asistat la niste discutii intre pescari ,domnilor se rugau de unul si de altul sa ii lase si pe ei linga postul lor sa arunce si ei macar 2 lansete ca sa nu plece acasa , deci domnilor aruncati degeaba cu pleava in MV2 si in administratorul ei .Vroiam sa mai spun ca am vazut in acele zile si citiva dintre pescari care aici pe forum se jura cu mina pe inima ca nu vor calca NICIODATA pe MV2 :lol: :lol: :lol: Deci cum este ? Aici pe forum sunt destui care incearca sa denigreze in toate felurile MV2 dar de fapt chiar multi dintre ei merg la pescuit pe MV2.Concluzia este clara indiferent de cite circoteli vor aparea pe aici despre MV2 , aceasta balta a fost este si va fi o balta extrordinara .
In final o parere personala referitor la cazul cu crapii furati , Cipica a facut bine ce a facut doar ca nu a facut-o diplomat , a relatat un caz care din start nu avea rezolvare si cred ca in modul cum a facut postarea doar si-a mai marit nitel numarul de dusmani.
Mah Popescule,m-am jurat ca te las in pace si nu te mai tavalesc dar.....tu o ceri cu mana ta :lol: :lol: :lol:
Cam cum ai fi vrut tu Nae sa fie Cipik?Cam cat de diplomat ai fi vrut sa fie?Cam cum dorea sufletul tau sa fie postarea?
Cam asa era bine?: Mi-am dat seama printr-o conjuctura si punand cap la cap anumite evenimente,ca un peste pe care eu l-am prins si eliberat acum doua luni pe Sarulesti,a ajuns prins de alti pescari,pe Mv 2.Cum si eu sunt pescar de C&R ,imi doresc ca acest lucru sa nu se mai repete iar cei in cauza sa vina in fata noastra si sa se scuze sau sa-si ia faptele.....

BAH NAE,TU ESTI NEBUN?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Bah baiatule,tu suferi in continuare de sindromul Orlando? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oamenii au furat,au vandut si au fost turnati.Gata,ce atata tevatura?Iti spun eu ca si RR-ul si Victorash si Nea Oana si alti proprietari de balti,vor sti ce au de facut.Pe mine ma mira cat tupeu au putut sa aibe pescarii,stiind ca ptr chestii de genul asta ,RR-ul a intrat cu trancanele peste paezanii aia din sat si le-a tras sminteala.Daca ei si-au asumat acest risc de a fi turnati si au mers mai departe,sa fie sanatosi.Asta este pescarul Roman si omul din Romania,nu vreau sa ma gandesc la cazul in care eram aproape de Franta :shock: :shock: :shock: Cred ca mergeau crapii peste granite ,mai rau decat pelerinii la mormantul sfant :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Nae, cand ti-am spus ca te scoate "Cialapa"...... :( :oops: :oops: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gabi1 scrie:
Nae, cand ti-am spus ca te scoate "Cialapa"...... :( :oops: :oops: :lol: :lol:
Pai nu este???
Sa ma bata mama daca nu,NUMAI INEPTII scoate pe gura aia de martalog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sau poate sunt distorsionate din cauza la pod :lol: :lol: :lol: :lol:

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Podu ca podu, nasol e ca s-a rupt sfoara la caleasca....
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gabi1 scrie:
Podu ca podu, nasol e ca s-a rupt sfoara la caleasca....
Sa bage un tramvai cu vecina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”