Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Mesaj de gabi1 »

popescu59 scrie:AAAAAA deci deci hotii din povestea de aici sunt deja la art-208-209 ,cred ca sunt in arestul politiei capitalei , de ce mai Gabi nu ai spus asa , ma lasi sa ma dau de ceasu morti :lol: :lol: Gata am aflat si rezolutia finala .
Parcheaza-te in pod ca te tavalesc, nu te mai intinde la vrajeala cu mine.
.... sau te crezi ca stai la taclale cu Orlando??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Atitea "tate" nu sint nici aici la Moara Vlasiei !

Primavara pe aici trec oameni cu carute cu var si striga in gura mare: "Hai la var, hai la var,hai la var !
Vara trec carute cu pepeni si striga: Hai la pepeni , hai la pepeni, hai la pepeni !
Toamna trec carute cu varza si striga: Hai la varza , hai la varza, hai la varza !
Iarna in postul Sfintului Craciun ,inainte de zilele cind este "dezlegare la peste" trec cu masini din care se striga striga cu statie portavoce" : Hai la peste ,hai la peste,hai la peste !

Primavara cumpar var ca sa varuiesc pomii !
Vara cumpar si eu pepeni ca tot omul !
Toamna cumpar varza ,cum cumpara mai toata lumea!
Iarna, nu cumpar peste pentru ca scot la plase chinezesc (fitofag si novac)!
Oamenii nu-ti dau factura la marfa si tu care cumperi nu ai de unde sa sti nici de unde provine marfa !

Intreb "tatele":

Cum trebuie sa procedez ?
Sa sun la 112 din "constiinta civica" ?
Sa nu cumpar fara factura si sa ma duc 50 km (dus - intors) la Bucuresti la "Piata Obor" (unde cumpar tot fara factura ) ?

In ceea ce priveste cumpararea crapilor mari (overten), as fi foarte bucuros daca macar una dintre "tate" poate sa imi recomande un magazin sau o locatie de unde sa cumpar asemenea crapi cu factura si cu acte de provinienta !

"Tatelor" nu cunoasteti fenomenul acesta (al crapilor "overten") indeajuns ca sa stiti cu ce se "maninca" !!!!!
Ar fi mai bine sa va interesati cum sa facem ca cei care conduc aceasta tara in care traim sa nu mai scoata fel si fel de impozite prin care sa-si acopere furturile si plimbarile lor, sa scada tva-ul, sa nu mai se scumpeasca benzina si motorina, sa scada preturile la alimente,sa mareasca salariile si pensile, etc, etc si va asigur ca veti avea tot respectul tuturor !!!!!

P.S. Am fost sunat aseara de "cel in cauza cu pestele care se banuieste ca ar fi de pe Sarulesti" si mi-a spus ca l-a sunat si pe Cipica dar ca acesta nu raspunde la telefon si a mai spus ca pestele nu este luat de pe Sarulesti si vrea sa-i spuna si sa-i dovedeasca lui Cipica de unde a fost luat !
Eu i-am spus ca nu o sa-l creada nimeni in primul rind pentru ca practic in acea seara el se afla la pescuit pe Sarulesti si tot in acea seara a fost fotografiat si pe Moara Vlasiei !!!!!
In discutia purtata,mi-a mai spus ca a vorbit la telefon si cu Vlad Parfene, care i-a spus:
Daca mi-ai fi adus mie pestele nu mai ar fi fost nici o discutie !!!!!

Ce trebuie sa intelegeti este faptul ca atit timp cit cererea este mult,mult mai mare decit oferta,intodeauna oricare administrator de lac sau balta de top nu va refuza un crap "overten" pentru ca in primul rind crapul sau crapii in cauza nu au "cipuri" sau "stante" din care sa rezulte de unde provin !!!!!
Nici unul,dar nici unul din cei care aduc pesti "overten"nu iti spune pe ce balta fost prins pestele pe care il cumperi (intodeauna spun minciuni) !!!!!
Unii pescari pescuiesc pe balti salbatice (care sint braconate)si rar foarte rar prind cite un "overten" pe care il duce si il vinde la o balta unde stie ca nu va fi prins in plasele braconierilor!
Alti pescari pescuiesc pe lacuri sau balti,cu retinere fara limita si daca se intimpla sa prinda un "overten" il duce si il vinde tot la o balta unde este sigur ca va trai in continuare fara a avea prea multe sanse sa ajunga in tigae !!!!!
Pescarii care fura peste nu fura ca poate sa-i vinda pestele lui Petcu,lui Parfene, etc, etc ,ei fura pentru ca asa sint ei, invatati sa fure si gindesc ca in cazul in care nu va cumpara nimeni pestele furat, sau pestele moare in timpul transportului, o sa-l vinda la un pret mai mic la un restaurant,la un colt de strada,in fata blocului sau o sa-l bage in congelator (pentru ei asta este o afacere) !!!!!
Din cauza pescarilor care fura pe Moara Vlasiei 2, nu se pescuieste noaptea in echipa ( noaptea pescarul poate fi insotit de sotie,copil pina in virsta de 15 ani, amanta sau un alt pescar care trebuie sa ocupe si sa pescuiasca pe un alt stand), deoarece "in caz de ceva" pescarul nu cred ca isi va risca sculele de pescuit si nici nu poate sa se scuze si sa dea vina pe insotitor (ca a baut si el o bere, ca nu este pescar si nu a stiut s.a.m.d.) !!!!!
Victoras Petcu

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

" vinovatul" ca pestele nu era de pe sarulesti.... da' de unde era,a venit wireless, sa ne lumineze si pe noi.
amenintari.... niste bosorogi rablagiti ce si-au furat-o si acum o dau in lalele. ca il fac pe cipica sau altii..... van dame din vacanta mare. s.a.m.d.
macar nu au taria sa tina capul sus si sa mearga mai departe, sunt o gramada de balti pe langa dunare :)))

cand a postat prima oara cipica ca va da in vileag totul dl. petcu scria ca nu e sifon.....
la o zi dupa ce s-a aflat tot, le da ban pe M.V. la aia care i-au adus pestele ca sa nu fure si de la el....si arunca pisica pe vlad si povesti de targ vitan...
ca nu mai pune poze...
ce telenovele...

p.s. 1. bravo cipica
p.s. 2. rusine talharii si adm. M.V.2

restul e cancan
CPK Carp & More , Pesti nu povesti !

www.cipoc77.blogspot.ro

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

cipoc scrie:" vinovatul" ca pestele nu era de pe sarulesti.... da' de unde era,a venit wireless, sa ne lumineze si pe noi.
amenintari.... niste bosorogi rablagiti ce si-au furat-o si acum o dau in lalele. ca il fac pe cipica sau altii..... van dame din vacanta mare. s.a.m.d.
macar nu au taria sa tina capul sus si sa mearga mai departe, sunt o gramada de balti pe langa dunare :)))

cand a postat prima oara cipica ca va da in vileag totul dl. petcu scria ca nu e sifon.....
la o zi dupa ce s-a aflat tot, le da ban pe M.V. la aia care i-au adus pestele ca sa nu fure si de la el....si arunca pisica pe vlad si povesti de targ vitan...
ca nu mai pune poze...
ce telenovele...

p.s. 1. bravo cipica

restul e cancan
Inainte sa te dai la astia care umbla in banda organizata fa o cura de calciu si potasiu +vit E sa-ti reziste oasele la "masaj", :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cipoc scrie:" vinovatul" ca pestele nu era de pe sarulesti.... da' de unde era,a venit wireless, sa ne lumineze si pe noi.

ca nu mai pune poze...
ce telenovele...

p.s. 1. bravo cipica

restul e cancan
Mai incet sa nu-ti dea sangele pe nas... :D
Daca tot esti asa vehement, ia spune-ne parerea ta legata despre faptul ca si Vlad, la Tancabesti, cumpara crapi mari de la pescari ! Sa nu-ti fie frica, vb eu cu el sa nu-ti anuleze abonamentul....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Orlando

Mesaj de Orlando »

ca nu mai pune poze...
ce telenovele...

p.s. 1. bravo cipica

restul e cancan
Cipoc,a avut porcul tau trichineloza?
Sau citesti ca arabii?
Ce cacat de treaba are una cu alta bah nene?
Bah baiatule,tu cand ai vandut echipamentul de pescuit pe forum,te-a intrebat cineva de unde il ai,ca mortii mei,nu aveai scule unicat pe lumea asta,te-a intrebat lumea de acte de provenineta sau de facturi???De unde stia lumea din tara ca tu nu le-ai ciordiles de pe balta cand pescarii dormeau?
Bah ce va mai place sa dati in lume aiurea,sa moara masa daca nu ,la circ si la scandal...romanul este primul frate,PRIMUL.

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

Vladut Mateianu scrie:

ca nu mai pune poze...
ce telenovele...

p.s. 1. bravo cipica

restul e cancan
Mai incet sa nu-ti dea sangele pe nas... :D
Daca tot esti asa vehement, ia spune-ne parerea ta legata despre faptul ca si Vlad, la Tancabesti, cumpara crapi mari de la pescari ! Sa nu-ti fie frica, vb eu cu el sa nu-ti anuleze abonamentul....
@ vladut

habar nu am de la cine cumpara si daca cumpara, nici nu ma intereseaza si nici nu stiu. iar daca s-ar aduce, normal ca mi-ar conveni, numai over 20 :)
mai sus am punctat cu totul altceva, referitor la faptul ca nimeni nu isi asuma faptele facute si nu iti inteleg pozitia, dar... nu e treaba mea. :wink:

@orlando

ai vazut tu lup fara par?
cine dreaqu te-a pacalit ca m-am lasat eu de pescuit ? sanatos nu sunt ca imi fiecare an vand tot si imi iau alt echipament nou...

www.cipoc77.blogspot.ro

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cipoc scrie:
@orlando

cine dreaqu te-a pacalit ca m-am lasat eu de pescuit ? sanatos nu sunt ca imi fiecare an vand tot si imi iau alt echipament nou...
Bai cand l-am vazut la cumparaturi si in ce hal le face m-a apucat..., nu stiu ce 8) . Chiar am zis sa-i returnez niste chestii. Tot ce am luat de la el a fost ireprosabil si foarte elegant Ciprian.
Urban culture.

cipoc
pescar de competitie

Mesaj de cipoc »

cornel.s scrie:
cipoc scrie:
@orlando

Bai cand l-am vazut la cumparaturi si in ce hal le face m-a apucat..., nu stiu ce 8) . Chiar am zis sa-i returnez niste chestii. Tot ce am luat de la el a fost ireprosabil si foarte elegant Ciprian.
sa traiesti 1000 de ani consatene :lol:

www.cipoc77.blogspot.ro

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Asea :D . Ce-i drept e drept frate.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns