Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Crapi mari de vanzare ! Migratia...

Mesaj de cornelserbu »

viteazu mihail scrie:sa raspunda victor petcu la urmatoarea intrebare : a cumparat crapi mari de la pescari petre joga sau ion voicu? sau vlad parfene sa raspunda daca citeste.dar numele cornel serbu le spune ceva domnilor citati mai sus?
probabil ca daca ne-am cunoaste te-as acuza de calomnie, asa...nicio sansa de ati proba ineptiile debitate pe aici !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Saky scrie:
cornel.s scrie:
Poi daca Raduta s-a bagat intr-un cocon si nimeni nu ii mai ajunge la nas, cum mai poti vorbi la telefon cu el? Hai mai lasati-l ca e ocupat cu "sturionul"!
Heeeeeeh! Jale mare.

Il cunosti cumva personal pe Raduta de zici lucrurile astea despre el ??
mie de 14 ani de cand il cunosc mi-a raspuns tot timpul la telefon,Toata lumea la barfit ca nu lasa Romanii pe Sarulesti, uite ca ia lasat si se vede ce sa intampla ! acum sper ca incepeti sa-l intelegeti pe om !
Sakale, dar tu primesti romanii la tine pe balta ? Si daca da, cum faci sa nu te fure ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Vladut Mateianu scrie:
Sakale, dar tu primesti romanii la tine pe balta ? Si daca da, cum faci sa nu te fure ?
O balta ca a lui Sakalu e mult mai usor de pazit , e mica plus ca am vazut ca are garduri , camere video, alta viata plus ca pestele e pretentios am vazut ca sunt destui care au stat zile bune pe balta cu zero capturi .
Sarulestiul e mult mai greu de pazit cat despre gard si camere video cred ca deja investitia ar lua-o razna !!!

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Saky scrie:
cornel.s scrie:
Poi daca Raduta s-a bagat intr-un cocon si nimeni nu ii mai ajunge la nas, cum mai poti vorbi la telefon cu el? Hai mai lasati-l ca e ocupat cu "sturionul"!
Heeeeeeh! Jale mare.

Il cunosti cumva personal pe Raduta de zici lucrurile astea despre el ??
mie de 14 ani de cand il cunosc mi-a raspuns tot timpul la telefon,Toata lumea la barfit ca nu lasa Romanii pe Sarulesti, uite ca ia lasat si se vede ce sa intampla ! acum sper ca incepeti sa-l intelegeti pe om !
Iar te bagi aiurea Sakale. Veziti de "sagetile" tale si de relatia ta cu Raduta. Cand sunt interese comune normal ca raspunde, altfel pulimea cu prafu` de pe toba. Apropo. Tu de unde ai luat toti dulapii aia?! Ai mai si vandut din ei este?
Urban culture.

equinox

Mesaj de equinox »

Salutare!Pe mine nu ma deranjeaza prea tare faptul ca niste pesti schimba locatia.Mai ales daca locatia de plecare e o balta cu circuit deschis unde respectivii crapi riscau tigaia.Imi permit sa le zambesc celor care aduc in discutie ..factura..bonul fiscal.Daca facem un spirit de gluma....genetic e bine ca se diversifica genomul cipirinid in balta.....ajuta la reproducere :D .Ar trebui sa-l deranjeze pe Vlad care din tot traficul asta a fost cel mai napastuit.Se vede clar dupa evolutia cantitatilor de peste prins in concursuri pe baltile in cauza.
Ce ma deranjeaza?Faptul ca,participand de cativa ani la concursuri,m-au imbolnavit unii de scenarita.
Sunt convins ca daca premiile concursului in timpul caruia au aparut crapii erau mai mari,pestii ar fi aparut pe o fisa si scapa dl.Petcu de o cheltuiala.Si cumparatorii isi asezonau portofelul si palmaresul de nu mai puteai sa ridici ochii la ei de mari pescari ce sunt .......si vai de mine ....mutumim lu' "x" sau lu' "y" pentru bile ,si daca nu foloseam noi o tactica superspeciala nu l-am fi prins pe ala de 20 de kile ....si tra la la si tra la la.Si mai spune gura targului ca daca o echipa a unui club pescuieste la un concurs tare, alte doua pescuiesc....undeva.... aiurea si noaptea .....pe racoare.....se diversifica genomul dupa cantar:wink: sau mergem toate echipele la un concurs si noaptea.....pe racoare.....
Sunt unii pescari de competitie care am inteles ca din asta traiesc... si daca pici la st.Gorgan sau la Pontonu 5 ....ce faci..nu iti iei "salariu" luna asta..... suna un prieten si dupa aia faci fifty-fifty!
Pai daca am dovedit hotu' si ne apucam pe forum sa tunam si sa fulgeram impotriva lui mai dihai ca Neptun in turbare ca n-a stat sirena....dupa cateva luni ne pupam si chiar facem "team"..ce dracu' mai intelegi.Eu nu zic sa nu-l iertam ...dar.....pentru pumnul de arginti.....ce sunt unii dispusi sa faca dumnezeule....Atunci te mai miri de Daniel?
Solutii!?Nu exista.Voi incerca sa concurez in continuare cinstit , dupa puteri si pricepere chiar daca stiu ca uneori voi fi carne de tun...deh...microbu'.....De va fi sa fiu in fata.....satisfactia va fi si mai mare ca i-am dat cu tifla Marelui Pescar.Toate cele bune.
Gelu....pescuim si noi?!!

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

cornel.s scrie: Din balta aia mancau 7 sate pana in sistematizare, iar acuma multi din saracii localnici care nu mai pot manca un peste ca n-au voie sa-l prinda si sa-l retina ajung sa-l fure. Asa se perpetueaza furtul pe Sarulesti. Nu-i musai sa fure pescarul de competitie.
Mai taie din ele, Cornele. Da-l dreq de comunism. Vezi ce s-a ales din toate baltile din care "mancau tz sate pan' la sistematizare". Din rauri. Din Delta. In toate locurile astea, lasate la liber, se fura, se braconeaza, se polueaza intr-un hal fara de hal.
Asta era si soarta Sarulestiului daca nu se gasea unu' sa-l pazeasca. Devenea inca o balta cheala si mizerabila.
La fel, bratul Chilia e singurul care mai aduce cu Delta Dunarii dinainte de sistematizare(lol). O fi zona de frontiera da' si Raduta are meritul lui in asta. Nu cred in sfinti dar cand injuri un om vezi ce-a facut..cu bune si rele. Cantareste si apoi da-i drumul la porcareli.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Gata s-a lamurit problema exista hoti de peste de la baltile renumite si pestele furat se vinde (e clar ca asta nu se stia ) :lol: :lol: . Ok de acord s-au scris 200 de pagini cu pareri darrrrrrrrrrrr domnilor sau tu Cipica ne poti spune REZULTATUL FINAL ? Este arestat hotul a primit 29 de zile sau cum ? A sa ne dam cu parerea pe forum e nemaipomenit am vazut si citate din legi darrrrrrrrrrrrrr vreau sa vad ce masuri LEGALE s-au luat . Am citit au scris unii sau altii ca cei care se fac vinovati vor fi sanctionati pe linie politica si li se va interzice , ce se va interzice ? Sunt N exemple de genul asta in care multi pescari de pe acest forum au luat atitudine si dupa citeva luni au uitat tot si mai ales au uitat ce au afirmat despre acele persoane prinse cu ocaua mica , si uneoeri au facut chiar echipa cu aceia . Asa ca Cipica tata e foarte bine ce ai facut dar bag seama ca ti-ai mai facut citeva zeci de dusmani si asta din toate partile nu numai din partea celor care sustii ca au sustras pestele. Am inteles ca deja au inceput amenintarile si jignirile .

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Mesaj de Claudiu Garlea »

Hai nea Nae, numai fi ironic, mai rau pui paie pe foc.

Iacob Cristian

Mesaj de Iacob Cristian »

popescu59 scrie:Gata s-a lamurit problema exista hoti de peste de la baltile renumite si pestele furat se vinde (e clar ca asta nu se stia ) :lol: :lol: . Ok de acord s-au scris 200 de pagini cu pareri darrrrrrrrrrrr domnilor sau tu Cipica ne poti spune REZULTATUL FINAL ? Este arestat hotul a primit 29 de zile sau cum ? A sa ne dam cu parerea pe forum e nemaipomenit am vazut si citate din legi darrrrrrrrrrrrrr vreau sa vad ce masuri LEGALE s-au luat . Am citit au scris unii sau altii ca cei care se fac vinovati vor fi sanctionati pe linie politica si li se va interzice , ce se va interzice ? Sunt N exemple de genul asta in care multi pescari de pe acest forum au luat atitudine si dupa citeva luni au uitat tot si mai ales au uitat ce au afirmat despre acele persoane prinse cu ocaua mica , si uneoeri au facut chiar echipa cu aceia . Asa ca Cipica tata e foarte bine ce ai facut dar bag seama ca ti-ai mai facut citeva zeci de dusmani si asta din toate partile nu numai din partea celor care sustii ca au sustras pestele. Am inteles ca deja au inceput amenintarile si jignirile .
Legal nu cred ca se poate face nimic.Sa se navodeasca mv2,sa se gaseasca peste in baza unor fotografii,sa se dovedeasca ca e din Sarulesti,pt ca mai apoi vinovatul sa fie acuzat de furt ?
Cipica a relatat ,mai departe nu poate el depune o plangere sau ancheta cazul.
Aici e Romania:daca este victima unui furt si ai si nesimtirea sa reclami furtul,ai sanse sa iei si bataie de la autor ,sa fii privit cu ochi rai de ceilalti,ca ai sifonat.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Nu nu Claudiu nu sunt ironic dar spun ce s-a mai intimplat ce masuri s-au luat ce au scris unii ca ar trebui facut cu cei gasiti vinovati cit de vehementi au fost atunci si ce s-a intimplat pe parcurs . Daca noi stim parcursul de ce mai facem atita morala si unora si altora ? Viata oricum merge inainte dar din acest caz cred ca cel mai hulit va fi cel care a facut dezvaluirea , oricum cred ca a stat si a cintarit ce va urma, findca usor usor va intelege in ce situatie este prins.
Daca acest caz are alta derulare decit cea pe care o stie toata lumea il rog pe Cipica sa ne spuna cum vede el rezolvarea acestui caz .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”