Salutare!Pe mine nu ma deranjeaza prea tare faptul ca niste pesti schimba locatia.Mai ales daca locatia de plecare e o balta cu circuit deschis unde respectivii crapi riscau tigaia.Imi permit sa le zambesc celor care aduc in discutie ..factura..bonul fiscal.Daca facem un spirit de gluma....genetic e bine ca se diversifica genomul cipirinid in balta.....ajuta la reproducere

.Ar trebui sa-l deranjeze pe Vlad care din tot traficul asta a fost cel mai napastuit.Se vede clar dupa evolutia cantitatilor de peste prins in concursuri pe baltile in cauza.
Ce ma deranjeaza?Faptul ca,participand de cativa ani la concursuri,m-au imbolnavit unii de scenarita.
Sunt convins ca daca premiile concursului in timpul caruia au aparut crapii erau mai mari,pestii ar fi aparut pe o fisa si scapa dl.Petcu de o cheltuiala.Si cumparatorii isi asezonau portofelul si palmaresul de nu mai puteai sa ridici ochii la ei de mari pescari ce sunt .......si vai de mine ....mutumim lu' "x" sau lu' "y" pentru bile ,si daca nu foloseam noi o tactica superspeciala nu l-am fi prins pe ala de 20 de kile ....si tra la la si tra la la.Si mai spune gura targului ca daca o echipa a unui club pescuieste la un concurs tare, alte doua pescuiesc....undeva.... aiurea si noaptea .....pe racoare.....se diversifica genomul dupa cantar

sau mergem toate echipele la un concurs si noaptea.....pe racoare.....
Sunt unii pescari de competitie care am inteles ca din asta traiesc... si daca pici la st.Gorgan sau la Pontonu 5 ....ce faci..nu iti iei "salariu" luna asta..... suna un prieten si dupa aia faci fifty-fifty!
Pai daca am dovedit hotu' si ne apucam pe forum sa tunam si sa fulgeram impotriva lui mai dihai ca Neptun in turbare ca n-a stat sirena....dupa cateva luni ne pupam si chiar facem "team"..ce dracu' mai intelegi.Eu nu zic sa nu-l iertam ...dar.....pentru pumnul de arginti.....ce sunt unii dispusi sa faca dumnezeule....Atunci te mai miri de Daniel?
Solutii!?Nu exista.Voi incerca sa concurez in continuare cinstit , dupa puteri si pricepere chiar daca stiu ca uneori voi fi carne de tun...deh...microbu'.....De va fi sa fiu in fata.....satisfactia va fi si mai mare ca i-am dat cu tifla Marelui Pescar.Toate cele bune.