Or sa fie probleme , pentru ca in ultimii 2-3 ani , s-a intins romanu' la credite , ca pelteaua . Am angajati care isi faceau credite la cite 2-3 banci si pe termene de 5-6 ani de zile , ca sa-si schimbe masina de spalat , paltonul sau sa-si ia brad de Craciun . Acum platesc la greu . S-au risipit multi bani , pe nimic .
A venit termenul de plata si o sa ne ia ceva timp pina vor revenii banii in sistem. Banii nu sunt nici in banci si nici electronici - stau bagati in cladiri de birouri terminate pe sfert , in cartiere de locuinte nefinalizate , in flote de masini nevindute , in productie pe stoc care acum nu mai are cumparator , i-am mincat si i-am cacat , samd . Cind om mai muncii vreo 2-3 ani sa mai facem o plus valoare , aia care or putea , si o sa incepem sa punem in loc de betoane si fiare nevindute , bani curati proveniti din sectoarele de activitate care vor mai merge , iar sistemul se va refinanta , atunci criza poate - poate o sa se stabilizeze .
Cu terenurile eu nu vad mare lucrare in urmatorii ani - pentru ca cererea de terenuri este strict legate de constructii . Pina nu le terminam pe astea de ne-am apucat sa le facem , mai dureaza . O sa zugravim 10 ani ca sa vindem ce s-a construit in tara asta , in ultimile 6 luni .

Dar vorba cuiva de aici - avem timp de pescuit mai mult .