Sunt vreo 2 balti in jurul Iasului in care se produc bani si au si pesti mari(predomina cel mic dar sunt si exemplare de peste 15-20 kg) si pesti mici, conditii cat de cat ok, acces, wc, wifi..
Ce iti trebuie???
-paznici
-concursuri
-taxa de bun simt
-abonamente
-pescuti c&r combinat cu pescuit cu retinere-paza
-administrator/patron - multa implicare
pe o balta e 60 de ron c&r 24 ore
pe cealalta e 70 de ron c&r 24 ore
cu retinere sunt taxe dar nu sunt pasionat asa canu stiu preturile, dar daca vrei iti trimit pm cu regulamentele
Din pacate in ultimii ani au murit vreo 2 balti in Moldova si aici ma refer la Lates(se pescuieste dar nu mai are pestii ce ii avea odata, acum sunt doar pesti mici), Horgesti(se pare ca isi revine si s-au facut si populari cu crap mare), Rediu decedata prin murire(anul asta va renaste daca se poate prelua balta in concesiune), despre celelalte 2 Frasin si Pausesti
Prima are o lungime de 1700m latime variabila de la 130 la 80 aproximativ vreo 16 ha cred si se pescuieste pe un singur mal si se pot organiza si concursuri mai echilibrate
Cealalta e in forma de cerc sa zic asa si se pescuieste pe amandoua maluri, ceea ce este o problema cu lansarea monturii in apa si e mai putin pretabila la concursuri din punctul meu de vedere pentru ca pestele sta in cea mai mare parte a timpului in coada(acolo sunt cateva casute si sunt taxele mai mari)
ps:am venit cu aceste precizari pt ca stiu ca ai achizitionat o balta si vrei opinii de la pescari cum ar vrea sa arate.Daca ai posibilitatea fa o cu cat mai multa verdeata
Genes,ai pus intrebarea anapoda...
Ordinea corecta este: Tu pescar de C&R real si fara ganduri necurate,dornic de natura,bun simt si relaxare,cat esti dispus sa platesti maxim pentru 24 h de pescuit in conditiile densitatii de la Hermes,cu mediul ambiant de la Tancabesti (mai putin "poluarea" data de prezenta stresanta a lu' Vlad),distanta dintre standuri de la Sarulesti si conditiile de cazare de la Fainari (cauta pe net daca nu sti locatia!)?
Probabil 90% dintre pescari nu ar plati mai mult de 150 lei pe 24h de pescuit C&R,iar in conditiile unei investitii de minim 1 milion de euro care se amortizeaza in minim 8 ani cu conditia ca mentenanta sa se asigure prin venituri adiacente (recoltare stuf,fitofagi,eventual "bird waching" etc. sau chiar carciuma daca este foarte aproape de o metropola sau pe o ruta cu trafic rutier foarte mare etc.) si obligatoriu sa nu ai nici un eveniment major care sa-ti afecteze planul de marketing (boli,intemperi,politica guvernamentala proasta,pradatori cu 2 si/sau 4 picioare etc.)
Eeeeeee,acum sa te vad investitorule,faci ceva frumos sau faci ceva ca la Boldesti Gradistea cu 200.000 de euroi iei balta pe cativa zeci de ani,mai bagi 10.000 euro in peste (4,5 tone crap vara 3),20.000 euro in administrare pe 2 ani + 20 de basculante de refuz de ciur ca sa nu tragi cu tractorul la fiecare ploaie de pulimea carora le iei 50 lei pe 12 ore (primul an,ca din al doilea an faci taxa 30 lei/12 ore,bagi 2 tone de caras marunt si mai prostesti tot atatia fraieri),asa in 2 ani ai amortizat investitia...
Problema este la tine pescarule de C&R,esti dispus sa platesti 250 lei pe o partida de pescuit (nada,accesorii si echipamentul in care ai investit intr-un an) dar nu vrei sa platesti decat 150 lei/24 ore de pescuit in conditii ideale ...
PS: Pescari adevarati de C&R,daca vreti sa aveti unde pescui...asociati-va si concesionati-va!
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.
Daca am platit la Corbeanca Pescarium 350 lei pt 24h de pescuit (e adevarat ca ai retinere 10kg parca, dar eu nu am retnut nimic) cu siguranta as plati mai mult pt un pescuit in conditii ideale.
Fiti siguri ca sunt multi care ar plati mai mult... eu cand am fost pe Corbeanca era balta plina, abia am gasit un loc intr un weekend...
La solacolu nu gasesti nimic in vara pe weekend decat cate o casuta peste 3 saptamani... balta are 0 peste, dar lumea merge sa se relaxeze...
E o mare nisa, sa gedem daca va profita cineva de ea..
osc1or scrie:Daca am platit la Corbeanca Pescarium 350 lei pt 24h de pescuit (e adevarat ca ai retinere 10kg parca, dar eu nu am retnut nimic) cu siguranta as plati mai mult pt un pescuit in conditii ideale.
Fiti siguri ca sunt multi care ar plati mai mult... eu cand am fost pe Corbeanca era balta plina, abia am gasit un loc intr un weekend...
La solacolu nu gasesti nimic in vara pe weekend decat cate o casuta peste 3 saptamani... balta are 0 peste, dar lumea merge sa se relaxeze...
E o mare nisa, sa gedem daca va profita cineva de ea..
Problema este la tine pescarule de C&R,esti dispus sa platesti 250 lei pe o partida de pescuit (nada,accesorii si echipamentul in care ai investit intr-un an) dar nu vrei sa platesti decat 150 lei/24 ore de pescuit in conditii ideale ...
PS: Pescari adevarati de C&R,daca vreti sa aveti unde pescui...asociati-va si concesionati-va![/quote]
Nu te cunosc dar ma cerți rau
Eu o sa investesc în funcție de buget, și da am de gând sa populez cu 3t crap vara a III a
Și câteva bucăți mai răsăriți, caras mărișor.
Eu pescar de c&r cum ma numesti tu imi fac afacerea cum consider eu (bineînțeles consultandu-ma cu prieteni pescari) vreau sa fac o afacere care îmi place și vreau sa trăiesc asa cum îmi place.
Cunoști că-ți pescari c&r pleacă cu lăzile pline din concursuri?
Am auzit și eu...
Cat despre taxele care le-am plătit eu ...sănătoși sa fim
Sper sa ne cunoaștem