De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de cornelserbu »

Stefan Popescu scrie:Întrebare cu cârlig, deși Vali Vesa știe de ce este obligat un club să se afilieze la federație. Ia uite d.le Vesa de ce ești obligat să te afiliezi la federație:
Art. 24
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
............................
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.
Deci matale ca să poți merge prin Portugalia, ai obligația de mai sus.
Sau trebuie să-ți explice cineva? Pentru asta participi matale la CN al AGVPSR și uzurpi calitatea de reprezentant al României. Cum încearcă să facă și băieții ăștia de la CS Carp United, conduși de un troglodit.

amintiri din cripta :lol: :lol: :lol: :lol:
total pe pe langa intrebare...biet nebun !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

andrei vladeanu scrie:
Vali Vesa scrie:
Val scrie: ...si cind ai obtinut CIS te trimite la Popescu ...
Citeaza citatul din legea sportului care OBLIGA un club sau o asociatie sportiva sa se afilieze la federatie.
nu cred ca exista obligativitate in acest sens, ai dreptate...
Pai atunci vorbim ca sa ne aflam in treaba. :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Aveți orbul găinilor, d.le Vesa? Vedeți că fapta de anul trecut nu s-a prescris. Grijă mare!
PS Puteți în schimb să faceți miuțe pe Corbu cu colegii, dare lăsați România în pace. Nu o reprezentați.

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Stefan Popescu scrie:Aveți orbul găinilor, d.le Vesa? Vedeți că fapta de anul trecut nu s-a prescris. Grijă mare!
PS Puteți în schimb să faceți miuțe pe Corbu cu colegii, dare lăsați România în pace. Nu o reprezentați.

Si tu esti Romania !?
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Nu eram in dialog cu Dvs, dar ma rog, spuneti-mi Dvs articolul din lege care ma obliga sa fac parte din federatie.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: Puteți în schimb să faceți miuțe pe Corbu cu colegii, dare lăsați România în pace. Nu o reprezentați.
belimi-ai venit inapoi martzafoiule :lol: :lol: :lol: am vazut ca post meridian nu prea te bagi in discutii , probabil ca mergi la vre-un Mc Donalds sa folosesti netul :lol: :lol: :lol: :lol: ti-ai bagat net acsa sau te zguduie finaciar prea tare ? :lol: :lol:

bai natangule , sincer sa fiu , cu atitudinea ta si felu-ti de-a fi , reprezinti ceea ce inseamna lege prin Romania , adica um mare kkt , numai ca te-ai bagat intr-o lume care-ti da prin gura rapid .... este fasait si mult prea imbecil sa reusesti sa construiesti ceva

pe mana ta vei muri ! :wink:

auzi mucegaitule , ia uite-te pe geam , vezi cumva doi tipi in camasa alba ??? sunt executorii bulane !!! pentru tine sunt acolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa,
Poti raspunde la intrebarea pe care ti-am adresat-o?

Si anume sub ce forma a fost afliliat anul trecut clubul Ovidius la agvps.

Multumesc anticipat.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ vali vesa

anul trecut , tot in vara , erai invitat la modul sula-n coaste sa aderi neconditionat la federatie pentru a te deplasa la mondiale , nu ai facut-o si personal te felicit pentru verticalitate

acum esti invitat cam tot prin metoda skandenberg si IN NUME PERSONAL , sa raspunzi la o intrebare nerelevanta , de fapt ce vrea sa dovedeasca AV ? , ca facem parte dintr-o sleahta de neica nimeni infractori ?

da AV , asa este !!!! eu zic ca ai toate dovezile sa ne bagi in " cremenal " :lol: :lol: :lol:

ma cutremur cand realizez cate acte de criminalitate au savarsit infractorii pescari de la crap , spinning , stationar , neaderand la federatie sa-i bage bani in buzunar milogului cu miros de transpiratie de la alba :shock: :shock: :shock:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:de fapt ce vrea sa dovedeasca AV ? , ca facem parte dintr-o sleahta de neica nimeni infractori
Nu, nicidecum.

Ci doar o "sleahta" vulnerabila si dezorganizata.

Atat.

P.S. Intrebarea mea pentru Vali Vesa se refera strict si punctual la campionatul 2013. Nu stiu de ce simti nevoia sa introduci in ecuatie plurale care te includ (de genul "facem parte"). Zau...
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
cornelserbu scrie:
andrei vladeanu scrie:eu am pus o intrebare.

sub ce forma s-a afliliat anul trecut vali vesa (ovidius) la agvps?

atat.
ma rog, e treaba lui, dar nu vad legatura, d-aia nici nu cred ca-ti va raspunde
pai hai sa-ti explic eu care e legatura.

vali vesa ridica probleme de legalitate si invoca o lege a Romaniei, legea sportului. ba chiar solicita citate din lege.

insa domnia sa se afla intr-o situatie mai mult decat subreda din punctul de vedere al legalitatii, ca sa ma exprim elegant, afiliat "din vorbe" la o asociatie fantoma numita LRC, aflata - vezi D-ne - intr-o relatie de afiliere cu agvps.

asta e o chestiune pe care nu doreste nimeni s-o discute...

PE CE TE BAZEZI CAND AFIRMI CA LRC ESTE O ASOCIATIE FANTOMA ?
LRC ESTE O ASOCIATIE INFIINTATA LEGAL ,AFILIATA LEGAL LA AGVPS PE ACELASI PRINCIPIU CU CARE TU AI AFILIAT APCR !
OVIDIUS A FACUT CERERE DE AFILIERE LA LRC ,A TRIMIS ACTELE DE AFILIERE SI A FOST AFILIATA LA LRC :idea:
TE ROG SA NU CONFUNZI LRC CU APCR CARE 10 ANI DE ZILE A FOST IN ILEGALITATE ,A INCASAT ZECI DE MII DE EURO ,A FACUT FRAUDA IN BUGET ,IAR DACA TE REFERI CA NU MAI ARE SEDIU SOCIAL POATE ITI ADUCI AMINTE DE STRADA FAINARI ,SERBAN HANSA ,VIRGIL MIM-TEAM SI DACA CHIAR TE MANANCA PUTEM FACE O HORA MARE CHIAR DACA ROSIORU E MORT ......MAI TRAIESTE STANILA ,PANGLICA OAMENI CARE AU SEMNAT INCASARI ,COTIZATII ,BUGETE ,FACTURI ,PLATI ,SPONSORIZARI .......PE CAND LA LRC FONDUL DE INCASARI ESTE ZERO ,FONDUL DE CHELTUIELI ESTE ZERO ,NU EXISTA NICI UN FEL DE ACTIVITATE BANCARA DECAT BANII MEMBRILOR FONDATORI CARE ESTE INTACT .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”