De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: De ce au nevoie pescarii de FRPS ?

Mesaj de Stefan Popescu »

andrei vladeanu scrie:Vali Vesa,
Poti raspunde la intrebarea pe care ti-am adresat-o?

Si anume sub ce forma a fost afliliat anul trecut clubul Ovidius la agvps.

Multumesc anticipat.
S-a afiliat pe dracu! La ce dracu să se afilieze? La o traseistă? Că asta este ALRC acum. Aș vrea să văd și eu un Registru cu procesele verbale ale fantomei! Că hotărâre de afiliere nu are. Șerbu, când i-au luat cămătarii casa, i-au luat-o cu actele asociatiei cu tot. Ce nu ți-e clar?
Maestru Oană nu știe că asociațiile depun bilanțuri anuale, chiar dacă nu au activitate bancară? Asta e curată ca lacrima de bou. Cel puțin asta spune web site-ul Ministerului de Finante. Este clar că hoțul strigă hoții. Aici se lucrează cu banii în mână. ce conturi bancare sau alte chestii? Legea lui Oană să trăiască. Hazliu este că o spune public.
Ultima oară modificat Sâm Aug 23, 2014 17:44 de către Stefan Popescu, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

Ceea ce face Oana Victor se numeste stilul de aparare prin atac. Tactica este des intalnita la anumite nationalitati conlocuitoare.

Comparatiile cu APCR-ul sunt fortate si inutile.

Daca tu esti presedintele acestei asociatii de cluburi poti certifica printr-un document (proces verbal AG) afilierea clubului Ovidius in anul 2013?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie: Nu stiu de ce simti nevoia sa introduci in ecuatie plurale care te includ (de genul "facem parte").
aici ai dreptate , nu pot folosi termenul " facem parte " ... suntem din lumi diferite...total diferite :wink: eu ma includ in lumea muritorilor din care fac parte toti neica nimeni printre care te-ai invartit si de unde ti-ai castigat painea ani de-a randul , din nefericire ti-ai castigat painea calcand pe cei din jur fapt care a facut sa ajungi la colaps

acum faci parte dintr-o lume celesta , sfanta , in care NOI , muritori , pescarii nu avem loc ...de unde si afirmatia lui val de aseara , PE VOI PESCARII NU VA BAGA NIMENI IN SEAMA !!!!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie: La ce dracu să se afilieze? La o traseistă?
falconetti !!!! ai bagat-o si pe ma-ta-n ecuatie ?? deci se faceau afileri si la coana popescu a batrana ???

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:Ceea ce face Oana Victor se numeste stilul de aparare prin atac. Tactica este des intalnita la anumite nationalitati conlocuitoare.

Comparatiile cu APCR-ul sunt fortate si inutile.

Daca tu esti presedintele acestei asociatii de cluburi poti certifica printr-un document (proces verbal AG) afilierea clubului Ovidius in anul 2013?
Cu mare placere dar mai intai trebuie sa raspunzi tu la o intrebare adresata de nenumarate ori in ultimii 4 ani si anume vreau si eu sa vad FACTURA PE TARUSIi DE STAND DIN BILANTUL APCR :lol: :lol: :lol:
asa este frumos sa raspundem pe rand ,sa nu ne bruiem unul pe altu :idea: :idea: :idea:
Si imediat vedem ilegalitatile facute de unul si de altul si cine se duce la brutarie :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Cristi Y scrie: aici ai dreptate , nu pot folosi termenul " facem parte " ... suntem din lumi diferite...total diferite :wink:
nu am facut afirmatia asta la modul tendentios ci punctual.
Cristi Y scrie: eu ma includ in lumea muritorilor din care fac parte toti neica nimeni printre care te-ai invartit si de unde ti-ai castigat painea ani de-a randul

si eu sunt muritor, poate mai de rand.
painea mi-am castigat-o muncind si nu furand.
Cristi Y scrie:din nefericire ti-ai castigat painea calcand pe cei din jur fapt care a facut sa ajungi la colaps
hai sa ne rezumam la a discuta principial, sa lasam deoparte triumful unora sau colapsurile altora. da?
Cristi Y scrie: acum faci parte dintr-o lume celesta , sfanta , in care NOI , muritori , pescarii nu avem loc ...de unde si afirmatia lui val de aseara , PE VOI PESCARII NU VA BAGA NIMENI IN SEAMA !!!!
din nou esti malitios.

afirmatia lui val a fost facuta exact pe fondul a ceea ce incerc sa sustin si eu. anume ca in momentele importante anumite persoane nu au mai tinut cont de pescari, pe fondul dezorganizarii acestora. si nu e vorba de mine...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: mai intai trebuie sa raspunzi tu la o intrebare adresata de nenumarate ori in ultimii 4 ani si anume vreau si eu sa vad FACTURA PE TARUSIi DE STAND DIN BILANTUL APCR :lol: :lol: :lol:
cu ce rezolva respectiva factura din 2011 problemele pescuitului crapist de competitie din 2014?

pe mine ma intereseaza viitorul competitiei. se va merge pe varianta uniunii despre care ati tot vorbit si tu si vladut sau in continuare pe varianta lrc (plus pasari plus carping)?

in ceea ce priveste actiunile de "brutarie" (trecute, prezente sau viitoare) ale presedintilor de asociatii se vor pronunta organele abilitate.
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:afirmatia lui val a fost facuta exact pe fondul a ceea ce incerc sa sustin si eu. anume ca in momentele importante anumite persoane nu au mai tinut cont de pescari, pe fondul dezorganizarii acestora. si nu e vorba de mine...
ei , ei....venim la punctul fierbinte ! dar nu ai folosit termenul potrivit ...PROFITA !!!!! profita de fondul dezorganizat din acest fenomen !!!!

dar oare faptul ca toate parghiile constituirii federatiei au fost la un moment dat in mainile tale , lucru afirmat si de LV , si tu ai facut jonctiunea manat de un interes personal .... oare asta nu a dus la aceasta dezorganizare de care vorbim ?????

oare faptul ca ani de-a randul , tu ai facut tot ce ti-a stat in putere sa tii fraiele acestui fenomen competitional pe un fagas care te favoriza , nu a creat dezorganizare >>>

nu ma stept sa raspunzi obiectiv la aceste intrebari pentru ca obiectivitatea nu te caracterizeaza

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:in ceea ce priveste actiunile de "brutarie" (trecute, prezente sau viitoare) ale presedintilor de asociatii se vor pronunta organele abilitate.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

asta-i tot in nume personal ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

nu stiu de ce dar are un iz de naftalina federala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: mai intai trebuie sa raspunzi tu la o intrebare adresata de nenumarate ori in ultimii 4 ani si anume vreau si eu sa vad FACTURA PE TARUSIi DE STAND DIN BILANTUL APCR :lol: :lol: :lol:
cu ce rezolva respectiva factura din 2011 problemele pescuitului crapist de competitie din 2014?

pe mine ma intereseaza viitorul competitiei. se va merge pe varianta uniunii despre care ati tot vorbit si tu si vladut sau in continuare pe varianta lrc (plus pasari plus carping)?

in ceea ce priveste actiunile de "brutarie" (trecute, prezente sau viitoare) ale presedintilor de asociatii se vor pronunta organele abilitate.
1 cu acelasi lucru pe care tu vrei sa-l faci aruncand cu noroi intr-o persoana sau asociatie .....care te intereseaza si te deranjeaza facand acuzatii denigratoare !
2 se va merge clar pe varianta uniunii .
3 intreaba-ti seful cand se prescrie ........este mai tare ca elena udrea cand era avocata :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”