ca sa te lasi, trebuie sa indeplinesti o conditie obligatorie. sa te apuci.pycostef scrie:Vladut Mateianu scrie: deci sa inteleg ca dc esti bun si talentat, nu-ti mai trebuie nada ? ma las de pescuit, ca nu m-a nascut mama talent la pescuit![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
ca sa te lasi, trebuie sa indeplinesti o conditie obligatorie. sa te apuci.pycostef scrie:Vladut Mateianu scrie: deci sa inteleg ca dc esti bun si talentat, nu-ti mai trebuie nada ? ma las de pescuit, ca nu m-a nascut mama talent la pescuit![]()
Pai m-am apucat de ceva timp, deci prima conditie am indeplinit-o...pt ca nu sunt talentat am zis sa compensez cu nada si momeli de la senzor, iar pana acum chiar a mers...deci deomcamdata nu ma lasandrei vladeanu scrie:ca sa te lasi, trebuie sa indeplinesti o conditie obligatorie. sa te apuci.pycostef scrie:Vladut Mateianu scrie: deci sa inteleg ca dc esti bun si talentat, nu-ti mai trebuie nada ? ma las de pescuit, ca nu m-a nascut mama talent la pescuit![]()
Pai astea ce crezi ca sunt?Marian Constantin scrie:Pot participa si concurenti care isi fac singuri boiliesuri cu retete personale ?
Nu pot da un nume ( acum si nicidecum Overten Baits ) retetei pe care o folosesc de 2 ani in concursurile la care particip ...Albert scrie:Pai astea ce crezi ca sunt?Marian Constantin scrie:Pot participa si concurenti care isi fac singuri boiliesuri cu retete personale ?![]()
4. tehno elite
6. bujibaits
Inscrie-te cu overten baits si gata..u are on.
Mary..esecuri sau succesuriMarian Constantin scrie:....
Dar nu stiu ce imi poate rezerva viitorul prin scoaterea pe piata a retetei ..
Mai corect spus esece sau succesuriAndrei I scrie:Mary..esecuri sau succesuriMarian Constantin scrie:....
Dar nu stiu ce imi poate rezerva viitorul prin scoaterea pe piata a retetei ..
popescu59 scrie:Daca aceste concurs se va tine a sosit intradevar MOMENTUL ADEVARULUI , trebuie o data si o data sa se vada cine este adevaratul sef al momelilor si nadelor.
Sper ca dupa concurs cei invinsi vor recunoaste ca invingatorul este cel mai pregatit in materie.
Si mai sper ca cei invinsi nu vor incepe cu scuzele noi suntem cei mai buni in aia , noi in aia dar cistigatorul a avut NOROC .
Cu siguranta ca cei invinsi vor incepe cu scuzele , dar cel mai corect ar fi sa se recunoasca invinsi si mai ales sa recunoasca ca produsele invingatorului sunt cele mai bune de pe piata .Cei care s-au inscris cred ca s-au cam repezit , nu cred ca le va conveni dupa concurs sa recunoasca ca invingatorul este cel mai bun de pe piata , asta ar insemna sa recunoastem ca acel cistigator este cel mai bun cea ce nu se prea intimpla pe la noi.
Pentru noi consumatorii de rind ar fi ce-a mai adevarata competitie.
inseamna ca "BAIT WARS. Provocarea nadelor" este frectie la piciorul de lemn.noi astia care cumparam nade eram curiosi de o confruntare intre nade nu intre pescari.cred ca si-au dat seama producatorii de nade ca doar unul castiga si restul cad de caruta si n-au curaj sa mearga pana la capat,o dam in vrajeli d-astea ca pescarul bun castiga si cu mamaliga.pai atunci o sa cumparam mamaliga de la Mitranescu,ca-i 4 lei kilu' si nu mai dam 35 de lei pe 250g de boiliesuri.Stoica dragos scrie:popescu59 scrie:Daca aceste concurs se va tine a sosit intradevar MOMENTUL ADEVARULUI , trebuie o data si o data sa se vada cine este adevaratul sef al momelilor si nadelor.
Sper ca dupa concurs cei invinsi vor recunoaste ca invingatorul este cel mai pregatit in materie.
Si mai sper ca cei invinsi nu vor incepe cu scuzele noi suntem cei mai buni in aia , noi in aia dar cistigatorul a avut NOROC .
Cu siguranta ca cei invinsi vor incepe cu scuzele , dar cel mai corect ar fi sa se recunoasca invinsi si mai ales sa recunoasca ca produsele invingatorului sunt cele mai bune de pe piata .Cei care s-au inscris cred ca s-au cam repezit , nu cred ca le va conveni dupa concurs sa recunoasca ca invingatorul este cel mai bun de pe piata , asta ar insemna sa recunoastem ca acel cistigator este cel mai bun cea ce nu se prea intimpla pe la noi.
total fals ... in momentul de fata se cunosc foarte multe date despre un boilies bun , de calitate ptr a fi o diferenta majora intre nade ca valoare ... sunt convins 100 % ca toate felurile de boiliesuri participante sunt cam de aceeasi calitate ... diferenta o va face pescarul ,poate si locul de pescuit (mai bun sau mai slab ) ...fara un pescar bun o nada de cea mai buna calitate e 0 iar un pescar bun nu are cum sa pescuiasca cu nada slab calitativa deci .... concluzia ... in zilele astea nadele sunt apropiate valoric f mult diferenta e facuta de pescar si de inspiratia lui
DumiD scrie:inseamna ca "BAIT WARS. Provocarea nadelor" este frectie la piciorul de lemn.noi astia care cumparam nade eram curiosi de o confruntare intre nade nu intre pescari.cred ca si-au dat seama producatorii de nade ca doar unul castiga si restul cad de caruta si n-au curaj sa mearga pana la capat,o dam in vrajeli d-astea ca pescarul bun castiga si cu mamaliga.pai atunci o sa cumparam mamaliga de la Mitranescu,ca-i 4 lei kilu' si nu mai dam 35 de lei pe 250g de boiliesuri.Stoica dragos scrie:popescu59 scrie:Daca aceste concurs se va tine a sosit intradevar MOMENTUL ADEVARULUI , trebuie o data si o data sa se vada cine este adevaratul sef al momelilor si nadelor.
total fals ... in momentul de fata se cunosc foarte multe date despre un boilies bun , de calitate ptr a fi o diferenta majora intre nade ca valoare ... sunt convins 100 % ca toate felurile de boiliesuri participante sunt cam de aceeasi calitate ... diferenta o va face pescarul ,poate si locul de pescuit (mai bun sau mai slab ) ...fara un pescar bun o nada de cea mai buna calitate e 0 iar un pescar bun nu are cum sa pescuiasca cu nada slab calitativa deci .... concluzia ... in zilele astea nadele sunt apropiate valoric f mult diferenta e facuta de pescar si de inspiratia lui
evident ca nu,dar la un asemenea titlu pompos pentru un concurs ma asteptam ca fiecare sa-si ia produsul din raft,sa faca un concurs si sa ne zica si noua rezultatele.dar cum ziceam,unul castiga si o gramada pierd,nu-i o strategie de marketing prea buna cand toti sunt prieteni si e loc pentru toata lumea la masa....ma rog,va las cu ale voastre,m-am lasat pacalit de titlusdaniel scrie:Ai impresia ca s-a inventat cea mai buna momeala sau cel mai prinzator boilies dintre toate ?