Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta am vrut si eu sa subliniez .Vladut Mateianu scrie:Experienta avuta in domeniu (participari concursuri, productie nada, cunoastere pescari) imi da dreptul sa consider ca nu exista nada minune, un pescar slab va avea rezultate doar intamplator....indiferent cu ce nada pescuieste. Pe cand un pescar bun, poate castiga concursuri de pe un loc bun chiar si cu o nada mai slaba. Apropo, cine este in masura sa considere daca o nada este buna sau nu ? Pestii sau pescarii ?Si incercati sa faceti abstractie de reclama .
Andrei I scrie:Mai e si un caz aparte..un pescar slab cu o nada slaba) asta intotdeuna va face gropi
![]()
vladeanu,singurul care va castiga va fi organizatorul,in orice ordine a clasamentului toti ceilalti vor pierdeandrei vladeanu scrie:in primul rand avem de-a face cu o intrecere sportiva.
care va avea un clasament final. in sport, cineva castiga si altcineva pierde.
daca cineva isi inchipuie ca un astfel de concurs trebuie privit altfel, se inseala amarnic.
Pai spune-i concurs "Startrek(Ultima frontiera)" sau concurs "Nada florilor", nu BAIT WARS. Provocarea nadelor.andrei vladeanu scrie:in primul rand avem de-a face cu o intrecere sportiva.
care va avea un clasament final. in sport, cineva castiga si altcineva pierde.
daca cineva isi inchipuie ca un astfel de concurs trebuie privit altfel, se inseala amarnic.
Mateianu Vladut tu participi????????????????? ne vedem la HAROMFAVladut Mateianu scrie:Experienta avuta in domeniu (participari concursuri, productie nada, cunoastere pescari) imi da dreptul sa consider ca nu exista nada minune, un pescar slab va avea rezultate doar intamplator....indiferent cu ce nada pescuieste. Pe cand un pescar bun, poate castiga concursuri de pe un loc bun chiar si cu o nada mai slaba. Apropo, cine este in masura sa considere daca o nada este buna sau nu ? Pestii sau pescarii ?Si incercati sa faceti abstractie de reclama .