George Andreescu scrie:Florin Pata scrie:Domnule Andreescu,
Observ ca sunteti un mare "sfatos"!

Aveti si opinii personale sau doar ii citati pe altii ? Aveti ceva cu producatorii de nada ? Pescuiti la mamaliga ?
Chiar si dumneavoastra v-as da un sfat, nu mai dati atatia bani pe scule de pescuit !!!
M-ati prins, intr-adevar, doar ii citez pe altii.
Nu, Doamne fereste sa am ceva cu producatorii de nada, imi sunt chiar simpatici cand mai lasa putin din preturile lor destul de piperate.
Pescuiesc si cu mamaliga, dar din pacate prind doar balosi !

Va multumesc pentru sfaturi ! Totusi nu stiu de unde imi cunoasteti dumneavoastra achizitiile !!! Aveti ochi albastri cumva ?(sau dunga de la sapca?) . Producatorii de nada nu forteaza pe nimeni sa cumpere ! De asemenea orice produs performant contine piese de baza mai scumpe ! Nu poti sa iti cumperi Mercedes cu bani de Tico ! Parerea mea este ca pentru moment , in concursul Bait Wars ,in conditii reale,cele mai mari sanse de castig le au "boiliesurile Enterprise Tackle !!!

"
Lasand gluma , daca dorim ca sa numim acest concurs "Bait Wars!" si nu "Cel mai bun Pescar pe lac salbatic!" conditiile concursului ar trebui sa fie urmatoarele :
- Boiliesurile sa fie cumparate dintr-un magazin oarecare (tras la sorti de o comisie in prezenta unui public) - asta pentru a achizitiona produsele destinate pietei
- Pescarii sa fie de talie medie (ca valoare si experienta) si nu participanti la campionate mondiale !(acesti domni pot castiga un concurs cu "ce au prin buzunare !

")
- echipele de pescari sa fie formate prin tragere la sorti in ziua inceperii concursului (in prezenta publica)
- fiecare echipa de pescari sa fie supravegheata/filmata ( de 2-3 reprezentanti "ai concurentei!") pentru a fi siguri ca pescuiesc cu produsele respective!
Doar in acest caz vom avea o imagine clara despre avantajul comparativ al unei nade vs. celelalte, indiferent de procentajul pe care il reprezinta nada in succesul la pescuit !
Este doar o opinie personala !