Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Asta e cea mai mare prostie auzita vreodata , cum sa ma implic eu in proprietatea cuiva , te ai gandit mult pana sa spui lucrul asta ?valeriu manole scrie:Problema era a organizatorului mai mult dupa parerea mea ca nu a vorbit din timp de furajare de cand a platit bani ! Cum stie sa bage in buzunar 5-60 de milioane la un concurs asa trebuie si sa-si asume esecurile si sa le repare. Cine vrea sa dea o galagie de bani si sa stea la plaja 3-4 zile ? Balta este ful de peste stie toata lumea dar ceva sa intamplat !
valeriu manole scrie:Problema era a organizatorului mai mult dupa parerea mea ca nu a vorbit din timp de furajare de cand a platit bani ! Cum stie sa bage in buzunar 5-60 de milioane la un concurs asa trebuie si sa-si asume esecurile si sa le repare. Cine vrea sa dea o galagie de bani si sa stea la plaja 3-4 zile ? Balta este ful de peste stie toata lumea dar ceva sa intamplat !
Dumitrache scrie:Ar trebuii sa nu permita regulamentul participarea a mai mult de 2 echipe din acelasi club,unde sunt mai mult de 2,castigatorii se stiu deja.