Inainte sa pun lista finala sa lamurim niste mici detalii:
-Organizatorul este 4Carp , o firma care investeste mult in reclama si promovare si care de 3 ani se lupta sa atraga noi clienti prin seriozitate/calitate etc ... si nu stiu cum poti gandii ca ne putem `bucura la un maruntis (asta este pentru 4Carp ) cat valoreaza premiile puse in joc .
- Clubul Green Lake este clubul cu cei mai multi membrii activi in competitii si putem alinia simultan cel putin 8-9 echipe . Nu pot sa interzic membrilor sa participe la concursurile la care doresc . Totul se face pe banii lor si este o lupta mare in interiorul clubului pe titlul de cel mai bun din club care este rasplatit de catre 4Carp cu 100 kg de boiliesuri + alte beneficii . Membru care are cele mai multe podiumuri in acest an este desemnat castigator la finalul anului . Pe langa asta am anuntat ca la anul participam la CN si selectia in lot se face in functie de numarul de participari in competitii pe anul asta + rezultate . La ultimul concurs , culmea ca au iesit discutii si a trebuit sa intervenim sa-i calmam chiar intre doua echipe Green Lake

Mai aveau putin si se injurau .....

E lupta mare ... inteleg asta si asta am vrut sa creem ....lupta intre echipe

Cand cad una langa alta e mai rau ....
- La ultimul concurs a castigat pontonul 4 cu o echipa Green Lake dar in stanga lor era martor o echipa WLC cu Dragos Sinca in compozitie si a vazut cred ca majoritatea pestilor prinsi pentru ca stateau langa standul lor la umbra si vedeau tot ce faceau . Daca era ceva dubios sunt sigur ca nu se inscria imediat la alt concurs organizat de 4Carp .
va rog sa mutati aceste discutii in alt topic

... am zis sa intervin putin sa lamurim inca odata unele chestii
-