Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Mihai, povestea este mai veche. Adica are cam 8-9 ani.Mihai.Popescu scrie: Dane, nu uita ca tu tocmai asta incerci sa faci, incerci sa schimbi mentalitatea unora care catalogheaza produsele tale fara sa fi pescuit vreodata cu ele. Nu am actiuni la shimano dar m-am saturat sa citesc aberatiile unora care eticheteaza un produs fara sa il fi folosit!
Daca era asa proasta mulineta celor de la Shimano nu cred ca alegeai Xtd-ul pt a-l trimite in china, puteai sa alegi Daiwa sau Penn.
Te respect pentru munca depusa, onestitate, deschiderea fata de clienti, pentru rezultatele obtinute la concursurile de profil DAR sicanele astea Hakuyo vs Shimano nu te prind!
Cu stima,
Mihai
pune și cârca sau popoul la bătaie ca să te asortezi!Dan Mitranescu scrie: imi dadeau in cap si am ramas cu bube in zona aia.Acum ce sa fac ?!
Nu cred ca esti interesat de informatie, ca era mai multa decat crezi .malavita scrie:Ca de obicei circ.pune omu o intrebare si drept raspuns?meciuri personale.
Deschideti fratilor un topic despre arogante,meciuri personale,bascali si alte nimicuri.asa cum scriam mai de mult in nu stiu ce topic asa va spun si acum:mai sant si oameni interesati de informatie nu de cancanuri.
Adica tot eu ?Lucian SV scrie:pune și cârca sau popoul la bătaie ca să te asortezi!Dan Mitranescu scrie: imi dadeau in cap si am ramas cu bube in zona aia.Acum ce sa fac ?!
Îhî. trebuie să faci ceva cu bubele alea. sau caută o vaselină ceva. numai nu de la shimano!Dan Mitranescu scrie:Adica tot eu ?
asta nu-i pace, e blasfemie!crapmikaze scrie:http://www.crapmania.ro/forum/marele-ba ... 49311.html pace
Sa le folosești cu placere mie nu îmi plac și gata fiecare cu părerea luiMihai.Popescu scrie:SEPY31 scrie:Dar ce este atât de greu de înțeles este doar părerea mea strictă despre xtd însă nu pot spune același lucru despre ci4 care sunt incredibile este vb de calitate Pret si asta nu prea contează pt mine brandul dacă hakuio își face treaba bine sau orice alt brand adică ce nu pot sta pe scaun anaconda de 130 Ron trebuie să îmi iau Fox de 450 Ron sau dc să dau 800 pe swingeri Fox cand la hakuio sunt 40 bucată tine de mentalitate si Da pt mine xtd-ul nu își merită banii decât dacă îl iei din uk cu 600 Ron (asta cui ii place)
Care este mentalitatea? Tu in continuare sustii ca un Xtd-ul e o mulineta proasta in conditia in care nu ai pescuit cu ea, ai invartit si tu odata manivela si ai pus eticheta unui produs! Daca spuneai ca ai pescuit 2-3 partide iti acceptam opinia/parerea si treceam mai departe. Ca idee am avut Mtx 14, detin in continuare swingeri hakuyo de 40 de lei(foarte buni) dar am si Xtd-uri.
Mentalitatea de care vb tu este tipica noua romanilor!