Dan Mitranescu scrie:malavita scrie:Ca de obicei circ.pune omu o intrebare si drept raspuns?meciuri personale.
Deschideti fratilor un topic despre arogante,meciuri personale,bascali si alte nimicuri.asa cum scriam mai de mult in nu stiu ce topic asa va spun si acum:mai sant si oameni interesati de informatie nu de cancanuri.
Nu cred ca esti interesat de informatie, ca era mai multa decat crezi .
Real, cred ca esti interesat numai sa nu se atinga orgoliul brandului mult iubit.
Numai atunci ai intervenit, chiar daca sunt multe "cancanuri" pe forum.

Parerea d-voastra si o respect,dar va contrazic.orgoliul meu nu se masoara in branduri sau milioane aruncate pe scule si echipamente.ceea ce am scris este o constatare care este din ce in ce mai accentuata.tocmai d-voastra care santeti unul din moderatori nu ati observat acest lucru sau poate doar va simtiti bine in mijlocul acestor sicane.
Folosesc cu placere lansete si mulinete shimano,swingeri hakuyo.
am folosit pat carpspirit,scaun baracuda,
Folosesc cort chub,,umbrela decathlon.
Am folosit advance 393,avertizori hakuyo,cutie accsori carp sprit,xy7000.asta ca sa ma laud
Vedeti d-voastra.ma cam lasa rece brandurile dar daca le gasesc la pret bun asta este prost sa fii sa nu cumperi
App 4 velocity si 4 bblc ci4+ m-au costat 3100 lei anul asta in februarie.cat de antishimano sa fi sa nu cumperi la pretul asta?acelasi lucru al faceam si daca era fox,hakuyo,daiwa s.a.m.d