Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Mersi dumidiule, apreciez ca ti-ai rupt din timpul pretios sa copiezi niste poze de pe net. Sunt convins ca ti-a luat cel putin o zi sa le copiezi si inca vreo doua sa le desenezi. Ce sa mai, artist mare. Compensezi prin munca si abnegatie lipsa inspiratiei si a originalitatii. Ai stofa de mic chinez.DumiD scrie:.........
Vladut Mateianu scrie:Serios ? Acum daca tot m--ai facut poPULIst, hai sa-ti raspund.Dragos Sinca scrie:
Insa sunt unii carora le convine lipsa de organizare si le place sa fie populisti, sa se auda pe forum, ba chiar sa si se bata cu pumnul in piept ca au reusit ei sa "faca" CN-ul cu taxa mica.
Cand eu eram campion national la disciplina asta, tu credeai ca boiliesurile sunt fondante....![]()
Cand eu faceam filme de pescuit tu te uitai la Zorro.
Cand eu scriam articole tu citeai Ciresarii.
Situatia nu s-a schimbat nici acum Dragos.Doar ca intre timp ai devenit cotizant...Sa fi sanatos si poti inscrie cate loturi vrei din pmdv, important este sa pescuiti fair play. Nu ptr bani sau alte facilitati...
Una îți scoate botnița și alta te întoarce cu cheia la oră fixă.Alexandru Popescu scrie:"Fun" "Sanziana Buruiana si Daniela Crudu" , cele doua vedete sunt aici pe forum, "una" mai simpla ca alta.
gabi1 scrie:Una îți scoate botnița și alta te întoarce cu cheia la oră fixă.Alexandru Popescu scrie:"Fun" "Sanziana Buruiana si Daniela Crudu" , cele doua vedete sunt aici pe forum, "una" mai simpla ca alta.
Lucian SV scrie:aoleu, prafao, cannabis sativa indica again? Alex, moşu aseară s-ar părea că ţi-a refilat stocurile!
Bravo, fă o piruetă !Alexandru Popescu scrie: Te salut Sanziana! Eu sunt Naomi.![]()
eu sunt de partea mea, dacă nu ţi-ai dat seama. când vezi că doi se încaieră nu te bagi ca proasta-n gard. Vlăduţ şi Dragoş au ei socoteli mai vechi de reglat şi îşi mai dau la gioale pe forum. pe baltă e altă mâncare de peşte, comportându-se ca şi cum ar fi ceva normal. hârjoneala face parte din războiul psihologic, dar tu cum ţi-am mai zis că dai dovadă de o naivitate vecină cu prostia insişti să fi martelat pe aici. mă mir că l-ai uitat pe Mitrănescu!Alexandru Popescu scrie:Luciane, tu care parte esti? Iei o decizie? Esti cu oamenii care resping concurenta noua sau esti pro?Lucian SV scrie:aoleu, prafao, cannabis sativa indica again? Alex, moşu aseară s-ar părea că ţi-a refilat stocurile!