Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
gabi1 scrie:@edyytza,
Te-ai gandit daca ai ceva de castigat cu garagatza asta tocita?...cate concursuri ai organizat pana acum?, ca de umflat in pene ...
Ps. Esti doar o sageata intoarsa cu cheia(parerea mea).
Cavalere, pana sa devii martor(carditor) in circumstantiere nu ar trebui sa te imprietenesti cu limba romana?!?G Team Carp scrie:Eu cred ca ar trebui sa le dam si noi o sansa..chiar daca sunt la primul sau la al nu stiu catelea concurs organizat...nu trebuie sa le sarim in cap daca fac sau nu greseli ..poate au facut doar ca sa ajute pescari nimic intentionat...Poate ar trebui sa fim mai buni...oare ma intreb ??? Aja facem cu orce balta noua pe care o sa se organizeze concursuri sau cu toti organizatori mai la inceput de drum????
Exista o expresie: Cand iti spun mai multi ca esti beat te duci si te culci! Voi chiar nu va dati seama ce bazaconii si ce aberatii scrieti pe aici.edyytza scrie:Deci..)). Acest ,,domn" Florian țin sa cred ca dansul a organiza fff multe concursuri si chiar cred ca dupa cum a răspuns are foarte multă experiența in domeniu.... Eu propun sa il lăsam pe dansul sa organizeze un concurs dar nu de pescuit ci de învățarea limbii romane si câteva cuvinte mai grele pt unii cum ar fi SUGESTIE cum ai spus si tu...Domnu Florian va rog frumos sa va impuneți mai agresiv de atat dar ce va mai propun: aveți o invitație GRATIS la acest concurs din partea echipei noastre va suportam toate costurile si cu acordul participanților va dam si un avans la cântărire de 5 kg la fiecare peste prins de dumneavoastră .ATENTIE obletele nu se punctează !!!!!! Aștept răspunsul dumneavoastră