Discutii offtopic despre concursul de la Bunget

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
florian
Puncte: 0

Re: Best 7 - Lacul 2 Bunget - Jud. Dambovita ! 72 ore

Mesaj de florian »

Eu zic sa va apucati de altceva, nu aveti nici o treaba cu organizarea competitiilor de pescuit la crap.

Caba Bogdan 1

Mesaj de Caba Bogdan 1 »

Florian participi la acest concurs?Aceasta SUGESTIE este doar pt cei care participa la acest concurs,poți sa-mi spui si mie ce condiții trebuie sa îndeplinești ca sa organizezi un concurs?Poate ne înveți si pe noi!:)) Deci nu se poate ieși din tiparele unui concurs normal ca imediat apar si cârcotașii!!Premiile îți plac?vad ca decât de niște nimicuri va luați,dar ca face cineva un concurs ieftin si cu premii mari nu zice nimeni nimic!!Eu in continuare cred in acești băieți TINERI care organizează concursul si au tot sprijinul meu si al echipei mele!Daca nu știm ce înseamnă cuvântul SUGESTIE si nici nu participam la acest concurs hai sa nu ne băgam inutil in seama!Multumesc

edyytza
Partener Crapmania.ro

Mesaj de edyytza »

Deci..:))). Acest ,,domn" Florian țin sa cred ca dansul a organiza fff multe concursuri si chiar cred ca dupa cum a răspuns are foarte multă experiența in domeniu.... Eu propun sa il lăsam pe dansul sa organizeze un concurs dar nu de pescuit ci de învățarea limbii romane si câteva cuvinte mai grele pt unii cum ar fi SUGESTIE cum ai spus si tu...Domnu Florian va rog frumos sa va impuneți mai agresiv de atat dar ce va mai propun: aveți o invitație GRATIS la acest concurs din partea echipei noastre va suportam toate costurile si cu acordul participanților va dam si un avans la cântărire de 5 kg la fiecare peste prins de dumneavoastră .ATENTIE obletele nu se punctează !!!!!! Aștept răspunsul dumneavoastră

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

@edyytza,
Te-ai gandit daca ai ceva de castigat cu garagatza asta tocita?...cate concursuri ai organizat pana acum?, ca de umflat in pene ...
Ps. Esti doar o sageata intoarsa cu cheia(parerea mea).
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

CristianBadislav

Mesaj de CristianBadislav »

gabi1 scrie:@edyytza,
Te-ai gandit daca ai ceva de castigat cu garagatza asta tocita?...cate concursuri ai organizat pana acum?, ca de umflat in pene ...
Ps. Esti doar o sageata intoarsa cu cheia(parerea mea).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ce te bagi tu, nu vezi ca oamenii vor sa iti dea si peste la cantar .. nu e de ajuns ca iti spune si structurile care le ai in fata .. :)))
Ai organizat tu concursuri de pescuit de stii :lol: :lol: :lol: :lol: .
Dar voi cate a-ti organizat.. ca vad ca nu aveti nici o treaba cu organizarea unui concurs de pescuit la CRAP
Când vei fi tăiat ultimul copac, contaminat ultimul râu şi pescuit ultimul peşte, atunci îţi vei da seama că banul nu poate fi mâncat. ·.

Gabriel Raducanu

Mesaj de Gabriel Raducanu »

Eu cred ca ar trebui sa le dam si noi o sansa..chiar daca sunt la primul sau la al nu stiu catelea concurs organizat...nu trebuie sa le sarim in cap daca fac sau nu greseli ..poate au facut doar ca sa ajute pescari nimic intentionat... :( Poate ar trebui sa fim mai buni...oare ma intreb ??? Aja facem cu orce balta noua pe care o sa se organizeze concursuri sau cu toti organizatori mai la inceput de drum????
G Team Carp

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

G Team Carp scrie:Eu cred ca ar trebui sa le dam si noi o sansa..chiar daca sunt la primul sau la al nu stiu catelea concurs organizat...nu trebuie sa le sarim in cap daca fac sau nu greseli ..poate au facut doar ca sa ajute pescari nimic intentionat... :( Poate ar trebui sa fim mai buni...oare ma intreb ??? Aja facem cu orce balta noua pe care o sa se organizeze concursuri sau cu toti organizatori mai la inceput de drum????
Cavalere, pana sa devii martor(carditor) in circumstantiere nu ar trebui sa te imprietenesti cu limba romana?!?
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

florian

Mesaj de florian »

edyytza scrie:Deci..:))). Acest ,,domn" Florian țin sa cred ca dansul a organiza fff multe concursuri si chiar cred ca dupa cum a răspuns are foarte multă experiența in domeniu.... Eu propun sa il lăsam pe dansul sa organizeze un concurs dar nu de pescuit ci de învățarea limbii romane si câteva cuvinte mai grele pt unii cum ar fi SUGESTIE cum ai spus si tu...Domnu Florian va rog frumos sa va impuneți mai agresiv de atat dar ce va mai propun: aveți o invitație GRATIS la acest concurs din partea echipei noastre va suportam toate costurile si cu acordul participanților va dam si un avans la cântărire de 5 kg la fiecare peste prins de dumneavoastră .ATENTIE obletele nu se punctează !!!!!! Aștept răspunsul dumneavoastră
Exista o expresie: Cand iti spun mai multi ca esti beat te duci si te culci! Voi chiar nu va dati seama ce bazaconii si ce aberatii scrieti pe aici.
Tu imi povestesti mie de pescuit cand spui ca se pescuieste cu momitor si un singur carlig, de parca noi astia care am mai participat pe la concursuri nu stim.Daca vrei sa te intreci cu mine pe balta o facem cand vrei tu si unde vrei tu, dar nu la concursul tau de doi lei , unde ca sa ti se ocupe locurile ai fi in stare sa spui ca o sa fie cineva care sa le puna momeala "intr-un singur carlig". Cate concursuri ai castigat " prietene", la cate ai participat ?

Caba Bogdan 1

Mesaj de Caba Bogdan 1 »

Aici nu este de vorba de locuri ocupate florian,inca este luna februarie si avem deja lista la jumatate,deci nu despre disperare este vorba,era o SUGESTIE,subliniez sugestie,si nu inteleg de ce se vorbeste pe tonul acesta agresiv cand este vorba de un concurs de pescuit sportiv,daca a sugera ceva inseamna ca obligi pe cineva inseamana ca "trebuie sa ma ducsa ma culc"dupa afirmatia ta.Este ultima data cand mai raspund la acuzele cuiva pe acest topic,dar moderatorul site-ului ar trebui sa se autosesizeze.In fine dragi mari pescari ai CARPFISHING-ULUI din Romania va doresc fire intinse in 2015.

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

[quote="Caba Bogdan 1"]Aici nu este de vorba de locuri ocupate florian,inca este luna februarie si avem deja lista la jumatate,deci nu despre disperare este vorba,era o SUGESTIE,subliniez sugestie,si nu inteleg de ce se vorbeste pe tonul acesta agresiv cand este vorba de un concurs de pescuit sportiv,daca a sugera ceva inseamna ca obligi pe cineva inseamana ca "trebuie sa ma ducsa ma culc"dupa afirmatia ta.Este ultima data cand mai raspund la acuzele cuiva pe acest topic,dar moderatorul site-ului ar trebui sa se autosesizeze.In fine dragi mari pescari ai CARPFISHING-ULUI din Romania va doresc fire intinse in 2015.[/quote
SCOPUL SCUZA MIJLOACELE...stai linistit "bogkba". :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”