Discutii offtopic despre concursul de la Bunget

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
otto_ph
Puncte: 0

Re: Discutii offtopic despre concursul de la Bunget

Mesaj de otto_ph »

Jur sa nu mai vin in delta decat singur! :lol:
Viata este de unica folosinta, n-o cauta la 38!

- Otto Fishing Team -

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Mai Florian prietene,

da cei ai sora mea de esti nagara pe Bogdan si pe tovarasul lui? exact cum ti-a spus si Bogdan: vrei sa participi...ok ,nu vrei, ura si la gara. nu inteleg de ce vrei tu sa strici topicul oamenilor, te recomanda ceva sau cineva ?
sila mi e de asemenea hal de spetze. ma jur :oops: :oops: :oops: :oops:

florian

Mesaj de florian »

RazvanG scrie:Mai Florian prietene,

da cei ai sora mea de esti nagara pe Bogdan si pe tovarasul lui? exact cum ti-a spus si Bogdan: vrei sa participi...ok ,nu vrei, ura si la gara. nu inteleg de ce vrei tu sa strici topicul oamenilor, te recomanda ceva sau cineva ?
sila mi e de asemenea hal de spetze. ma jur :oops: :oops: :oops: :oops:
Dar pe tine cine te recomanda "prietene"? Esti cumva avocatul poporului?Care este de fapt problema ta?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Ai sarit peste uzante, cand mai intentionezi sa ai o opinie sau sa intrebi ceva, sa ridici in prealabil 2(doua) degetele sus. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

gabi1
Veteran

Re: Best 7 - Lacul 2 Bunget - Jud. Dambovita ! 72 ore

Mesaj de gabi1 »

gabi1 scrie:@edyytza,

Ps. Esti doar o sageata intoarsa cu cheia(parerea mea).
RazvanG scrie:Mai Florian prietene,

da cei ai sora mea de esti nagara pe Bogdan si pe tovarasul lui?
:shock: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Rugaminte: se poate sa vedem si noi o prezentare a celor ce organizeaza acest concurs, cu nume, prenume, nr. de telefon, localitate? Ca asa-i frumos. Si sa stie si concurentii cine e responsabil pentru orice tine de acest concurs? Multumesc.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

edyytza
Partener Crapmania.ro

Mesaj de edyytza »

ionut72 scrie:Rugaminte: se poate sa vedem si noi o prezentare a celor ce organizeaza acest concurs, cu nume, prenume, nr. de telefon, localitate? Ca asa-i frumos. Si sa stie si concurentii cine e responsabil pentru orice tine de acest concurs? Multumesc.
In regulament sunt numele sau imi accesați profilul si vedeți acolo tot ce este nevoie...

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

edyytza scrie:
ionut72 scrie:Rugaminte: se poate sa vedem si noi o prezentare a celor ce organizeaza acest concurs, cu nume, prenume, nr. de telefon, localitate? Ca asa-i frumos. Si sa stie si concurentii cine e responsabil pentru orice tine de acest concurs? Multumesc.
In regulament sunt numele sau imi accesați profilul si vedeți acolo tot ce este nevoie...
Nu vreau sa iti accesez profilul, vreau ca organizatorii sa faca publice toate datele despre ei. Repet, ca sa stim cine raspunde (inclusiv pe cale legala) de orice e legat de acest concurs. Va rog sa faceti completarile cuvenit la regulament. Concurs organizat de ... nume, prenume, localitate, nr de telefon etc (evential cu sprijinul lui ...). Inteleg ca sunteti la primul concurs organizat, luati exemplu de la cei care-s vechi in meseria asta. Si incercati sa fiti profesionisti.

Scuze de off-topic, rog un moderator sa mute aceste posturi la topicul celalalt despre acest concurs!
Ultima oară modificat Mie Feb 18, 2015 10:25 de către ionut72, modificat 1 dată în total.

edyytza
Partener Crapmania.ro

Mesaj de edyytza »

ionut72 scrie:
edyytza scrie:
Nu vreau sa iti accesez profilul, vreau ca organizatorii sa faca publice toate datele despre ei. Repet, ca sa stim cine raspunde de orice e legat de acest concurs. Va rog sa faceti completarile cuvenit la regulament. Concurs organizat de ... nume, prenume, localitate, nr de telefon etc (evential cu sprijinul lui ...).
Încă odată ma repet in regulament aveți numele organizatorilor si numerele de telefon... Si localitatea daca va interesează in mod special este Campulung...

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Încă odată ma repet in regulament aveți numele organizatorilor si numerele de telefon... Si localitatea daca va interesează in mod special este Campulung
Bai baiatule, esti turc? Cine organizeaza acest concurs se poate afla de undeva? Scris, public. Ca, daca fugi cu premiile, de exemplu, sa stie justitia de un sa te ia! Tu, "edyytza", cine esti, Bina sau Istrate? Cate concursuri ai mai organizat, care sunt alea, cu ce rezultate etc? O scurta prezentare, ca asa-i profesionist. Sau responsabila e administratia lacului Bunget 2?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”