Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Dar pe tine cine te recomanda "prietene"? Esti cumva avocatul poporului?Care este de fapt problema ta?RazvanG scrie:Mai Florian prietene,
da cei ai sora mea de esti nagara pe Bogdan si pe tovarasul lui? exact cum ti-a spus si Bogdan: vrei sa participi...ok ,nu vrei, ura si la gara. nu inteleg de ce vrei tu sa strici topicul oamenilor, te recomanda ceva sau cineva ?
sila mi e de asemenea hal de spetze. ma jur![]()
![]()
![]()
gabi1 scrie:@edyytza,
Ps. Esti doar o sageata intoarsa cu cheia(parerea mea).
RazvanG scrie:Mai Florian prietene,
da cei ai sora mea de esti nagara pe Bogdan si pe tovarasul lui?
In regulament sunt numele sau imi accesați profilul si vedeți acolo tot ce este nevoie...ionut72 scrie:Rugaminte: se poate sa vedem si noi o prezentare a celor ce organizeaza acest concurs, cu nume, prenume, nr. de telefon, localitate? Ca asa-i frumos. Si sa stie si concurentii cine e responsabil pentru orice tine de acest concurs? Multumesc.
Nu vreau sa iti accesez profilul, vreau ca organizatorii sa faca publice toate datele despre ei. Repet, ca sa stim cine raspunde (inclusiv pe cale legala) de orice e legat de acest concurs. Va rog sa faceti completarile cuvenit la regulament. Concurs organizat de ... nume, prenume, localitate, nr de telefon etc (evential cu sprijinul lui ...). Inteleg ca sunteti la primul concurs organizat, luati exemplu de la cei care-s vechi in meseria asta. Si incercati sa fiti profesionisti.edyytza scrie:In regulament sunt numele sau imi accesați profilul si vedeți acolo tot ce este nevoie...ionut72 scrie:Rugaminte: se poate sa vedem si noi o prezentare a celor ce organizeaza acest concurs, cu nume, prenume, nr. de telefon, localitate? Ca asa-i frumos. Si sa stie si concurentii cine e responsabil pentru orice tine de acest concurs? Multumesc.
Încă odată ma repet in regulament aveți numele organizatorilor si numerele de telefon... Si localitatea daca va interesează in mod special este Campulung...ionut72 scrie:Nu vreau sa iti accesez profilul, vreau ca organizatorii sa faca publice toate datele despre ei. Repet, ca sa stim cine raspunde de orice e legat de acest concurs. Va rog sa faceti completarile cuvenit la regulament. Concurs organizat de ... nume, prenume, localitate, nr de telefon etc (evential cu sprijinul lui ...).edyytza scrie:In regulament sunt numele sau imi accesați profilul si vedeți acolo tot ce este nevoie...ionut72 scrie:Rugaminte: se poate sa vedem si noi o prezentare a celor ce organizeaza acest concurs, cu nume, prenume, nr. de telefon, localitate? Ca asa-i frumos. Si sa stie si concurentii cine e responsabil pentru orice tine de acest concurs? Multumesc.
Bai baiatule, esti turc? Cine organizeaza acest concurs se poate afla de undeva? Scris, public. Ca, daca fugi cu premiile, de exemplu, sa stie justitia de un sa te ia! Tu, "edyytza", cine esti, Bina sau Istrate? Cate concursuri ai mai organizat, care sunt alea, cu ce rezultate etc? O scurta prezentare, ca asa-i profesionist. Sau responsabila e administratia lacului Bunget 2?Încă odată ma repet in regulament aveți numele organizatorilor si numerele de telefon... Si localitatea daca va interesează in mod special este Campulung