Discutii offtopic despre concursul de la Bunget

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Lao
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Discutii offtopic despre concursul de la Bunget

Mesaj de Lao »

tu n-ai nicio garantie, esti chiar recidivist...si tare in clont pe deasupra.
n-as mai veni la tine nici gratis..nu am uitat de acu 5 ani..

Caba Bogdan 1

Mesaj de Caba Bogdan 1 »

Recidivist la cine?Tare-n "clonț" ești tu,si nu mai face spume,ca oricum concursul de va organiza si cu voia si fără voia voastra!De aia mai mult de jumătate dintre pescarii din Romania nu mai accesează acest site.

Marian Tomescu

Mesaj de Marian Tomescu »

Au aparut pokemonii forumului ( asa cum bine spunea cineva mai demult) sa lamureasca situatia.....
Doi, semidoctu' si clonatu' sunt pe felie, il asteptam si pe tepuit!!!!
Fara ei nu se poate!
Incetati orice discutie contradictorie cu ei, au tot timpul dreptate, dati-le ignore! Ii arde cel mai tare!

PS Astept injurii!
I don't need GOOGLE, my wife knows everything!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Caba Bogdan 1 scrie:Așa faceți voi ,cum vrea cineva sa organizeze vreun concurs,cum il luați la zori!Garantia acestui concurs este ADMINISTRAȚIA lacului NATURAL CARP(Bunget 2),eu Caba Bogdan garantez ca premiile se vor da cu siguranța!Specific ca nu o sa răspund decât la întrebările celor care nu sunt CLONE (gen gabi1).
....... vezi ce scoti pe gura, inclusiv cu "clonele" :evil:
Caba Bogdan,
Despre utilizatorul "bogkba" ce spui...este clona ta sau invers??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Caba Bogdan 1 scrie:De aia mai mult de jumătate dintre pescarii din Romania nu mai accesează acest site.
Bogdane, faptul ca te certi cu pescarii nu ma intereseaza, dar te rog sa nu mai faci afirmatii de acest gen, Crapmania.ro conduce in multe topuri de audienta, iar la rubrica de vanzari este lider incontestabil.

Revenind la vorbele tale, jumatate dintre pescarii din Romania nu folosesc netul(chiar cred ca sunt mai multi) , vorbim undeva in jur de 250.000 de pescari ! Si eram tari daca aveam traficul asta... :D

PS Ca sunt si pescari care nu mai intra este ok, multi tepari ne-au parasit, altii au avut motive intemeiate, altii au frustrari, etc...
De, nu toata lumea stie sa foloseasca cuvintele... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

BClaudiu

Mesaj de BClaudiu »

Caba Bogdan 1 scrie:Garantia acestui concurs este ADMINISTRAȚIA lacului NATURAL CARP(Bunget 2),eu Caba Bogdan garantez ca premiile se vor da cu siguranța!
ne am linistit, altfel nu mai aveam somn la noapte. :lol:
si banii omului cand ii dai? ca te a rugat si ti a vorbit frumos si tu l ai luat la zor.. :roll:

Caba Bogdan 1

Mesaj de Caba Bogdan 1 »

????

Caba Bogdan 1

Mesaj de Caba Bogdan 1 »

BClaudiu scrie:
Caba Bogdan 1 scrie:Garantia acestui concurs este ADMINISTRAȚIA lacului NATURAL CARP(Bunget 2),eu Caba Bogdan garantez ca premiile se vor da cu siguranța!
ne am linistit, altfel nu mai aveam somn la noapte. :lol:
si banii omului cand ii dai? ca te a rugat si ti a vorbit frumos si tu l ai luat la zor.. :roll:
Care om?:))))

Caba Bogdan 1

Mesaj de Caba Bogdan 1 »

gabi1 scrie:
Caba Bogdan 1 scrie:Așa faceți voi ,cum vrea cineva sa organizeze vreun concurs,cum il luați la zori!Garantia acestui concurs este ADMINISTRAȚIA lacului NATURAL CARP(Bunget 2),eu Caba Bogdan garantez ca premiile se vor da cu siguranța!Specific ca nu o sa răspund decât la întrebările celor care nu sunt CLONE (gen gabi1).
......... vezi ce scoti pe gura, inclusiv cu "clonele" :evil:
Caba Bogdan,
Despre utilizatorul "bogkba" ce spui...este clona ta sau invers??
Dl CLONĂ îți place sa ma provoci?ti-am spus ca eu un dialog cu clone nu o sa mai am,nu te știe nimeni ,nu știu cine esti(nume familie,concursuri la care ai participat?????),deci sa înțelegi,eu n-am timp sa scriu pe mai multe id-URI ca tine,bogkba(vine de la Bogdan Caba-inteligentule)era id-ul meu de acum câțiva ani ,nu mai știam parola pt ca nu am mai intrat pe acest site de 1 an si ceva,Caba Bogdan este același cu bogkba,in fine era logic pt toți,ca e aceeași persoana,dar pt mintea ta e mult,si termina cu amenințările si cu injuriile ca nu ma impresionezi cu nimic!;)

Caba Bogdan 1

Mesaj de Caba Bogdan 1 »

Vlăduț n-am vrut sa te ofensez in vreun fel,eu nu ma cert cu nimeni,eu cred ca tu ma Cunoști mai bine ca toți ceilalți,dar eu in ăștia 2 ani in care nu am mai intrat pe site-ul vostru,si pe nici un alt site de pescuit,prin "lumea pescarilor"se spune despre Crapmania,ca a ajuns un site al clonelor si al "pokemonilor".Nu vreau sa te superi pe mine,nu contest ceea ce spui tu dar daca te uiți pe alte site-uri de specialitate nu vezi oameni care sa jignească si care aduc amenințări.Parerea mea!Inca o data îmi cer scuze daca am adus vreo ofensa acestui site.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”