Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
....... vezi ce scoti pe gura, inclusiv cu "clonele"Caba Bogdan 1 scrie:Așa faceți voi ,cum vrea cineva sa organizeze vreun concurs,cum il luați la zori!Garantia acestui concurs este ADMINISTRAȚIA lacului NATURAL CARP(Bunget 2),eu Caba Bogdan garantez ca premiile se vor da cu siguranța!Specific ca nu o sa răspund decât la întrebările celor care nu sunt CLONE (gen gabi1).
Bogdane, faptul ca te certi cu pescarii nu ma intereseaza, dar te rog sa nu mai faci afirmatii de acest gen, Crapmania.ro conduce in multe topuri de audienta, iar la rubrica de vanzari este lider incontestabil.Caba Bogdan 1 scrie:De aia mai mult de jumătate dintre pescarii din Romania nu mai accesează acest site.
ne am linistit, altfel nu mai aveam somn la noapte.Caba Bogdan 1 scrie:Garantia acestui concurs este ADMINISTRAȚIA lacului NATURAL CARP(Bunget 2),eu Caba Bogdan garantez ca premiile se vor da cu siguranța!
Care om?:))))BClaudiu scrie:ne am linistit, altfel nu mai aveam somn la noapte.Caba Bogdan 1 scrie:Garantia acestui concurs este ADMINISTRAȚIA lacului NATURAL CARP(Bunget 2),eu Caba Bogdan garantez ca premiile se vor da cu siguranța!![]()
si banii omului cand ii dai? ca te a rugat si ti a vorbit frumos si tu l ai luat la zor..
Dl CLONĂ îți place sa ma provoci?ti-am spus ca eu un dialog cu clone nu o sa mai am,nu te știe nimeni ,nu știu cine esti(nume familie,concursuri la care ai participat?????),deci sa înțelegi,eu n-am timp sa scriu pe mai multe id-URI ca tine,bogkba(vine de la Bogdan Caba-inteligentule)era id-ul meu de acum câțiva ani ,nu mai știam parola pt ca nu am mai intrat pe acest site de 1 an si ceva,Caba Bogdan este același cu bogkba,in fine era logic pt toți,ca e aceeași persoana,dar pt mintea ta e mult,si termina cu amenințările si cu injuriile ca nu ma impresionezi cu nimic!;)gabi1 scrie:......... vezi ce scoti pe gura, inclusiv cu "clonele"Caba Bogdan 1 scrie:Așa faceți voi ,cum vrea cineva sa organizeze vreun concurs,cum il luați la zori!Garantia acestui concurs este ADMINISTRAȚIA lacului NATURAL CARP(Bunget 2),eu Caba Bogdan garantez ca premiile se vor da cu siguranța!Specific ca nu o sa răspund decât la întrebările celor care nu sunt CLONE (gen gabi1).![]()
Caba Bogdan,
Despre utilizatorul "bogkba" ce spui...este clona ta sau invers??