Discutii offtopic despre concursul de la Bunget

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
edyytza
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Best 7 - Lacul 2 Bunget - Jud. Dambovita ! 72 ore

Mesaj de edyytza »

ionut72 scrie:
Încă odată ma repet in regulament aveți numele organizatorilor si numerele de telefon... Si localitatea daca va interesează in mod special este Campulung
Bai baiatule, esti turc? Cine organizeaza acest concurs se poate afla de undeva? Scris, public. Ca, daca fugi cu premiile, de exemplu, sa stie justitia de un sa te ia! Tu, "edyytza", cine esti, Bina sau Istrate? Cate concursuri ai mai organizat, care sunt alea, cu ce rezultate etc? O scurta prezentare, ca asa-i profesionist. Sau responsabila e administratia lacului Bunget 2?
In urma unui limbaj neadecvat folosit de dumneavoastră ma simt nevoit sa nu va răspund la întrebare.. Eu sunt sigur ca dumneavoastră știți deja ca organizam primul concurs si ca sunt 2 organizatori adică cei din regulament.. E ultimul data cand va răspund aici... Daca aveți ceva de spus va rog sa ma sunați ... Aveți Nr -ul in regulament si va dau alte detalii... O zi buna

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Eu sunt sigur ca dumneavoastră știți deja ca organizam primul concurs si ca sunt 2 organizatori adică cei din regulament..
Ti se pare ca sunt ghicitor in stele, sau cum? Cu atat mai mult ca sunteti la primul concurs organizat, ar trebui sa lasi tonul asta intepat si sa raspunzi la orice intrebari si nelamuri au pescarii pe care vrei(?) sa-i atragi la acest concurs. Ca mai sunt inca alte 50 de concursuri in sezon.

In ce ma priveste, in urma "dialogului" cu tine, daca tu esti unul dintre organizatoori, mi-e clar: concursul ori e teapa, ori va fi un fiasco.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

edyytza
Partener Crapmania.ro

Mesaj de edyytza »

ionut72 scrie:
Eu sunt sigur ca dumneavoastră știți deja ca organizam primul concurs si ca sunt 2 organizatori adică cei din regulament..
Ti se pare ca sunt ghicitor in stele, sau cum? Cu atat mai mult ca sunteti la primul concurs organizat, ar trebui sa lasi tonul asta intepat si sa raspunzi la orice intrebari si nelamuri au pescarii pe care vrei(?) sa-i atragi la acest concurs. Ca mai sunt inca alte 50 de concursuri in sezon.

In ce ma priveste, in urma "dialogului" cu tine, daca tu esti unul dintre organizatoori, mi-e clar: concursul ori e teapa, ori va fi un fiasco.
Deci pana la urma sunteți ghicitor in stele nu? Ca am văzut ca știți ce va urma in concurs ...

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

edyytza scrie:
ionut72 scrie:

Deci pana la urma sunteți ghicitor in stele nu? Ca am văzut ca știți ce va urma in concurs ...
Cand te ascunzi dupa fustita mamicii, este justificat sa(si) puna si intrebari la care din nefericire nu stii sa raspunzi.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

barbumarius
pescar de competitie

Re: Discutii offtopic despre concursul de la Bunget

Mesaj de barbumarius »

@edyytza
Indiferent care va fi desfasurarea concursului, se pare ca ai intrat cu stangul in fenomen.
In stilul asta iti faci mai multi dusmani decat prieteni si mi se pare normal sa nu aiba lumea incredere.

stangadan

Mesaj de stangadan »

da lasati fratilor omul in pace sa organizeze, l-ati vazut nou in fenomen si ati tabarat pe el ? la corbu se fac concursuri cu 10 pescari si nu mai comenteaza nimeni!

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

stangadan scrie:da lasati fratilor omul in pace sa organizeze, l-ati vazut nou in fenomen si ati tabarat pe el ? la corbu se fac concursuri cu 10 pescari si nu mai comenteaza nimeni!
La Corbu nu organizeaza concursuri fantome aparute din neant si nici nu-ti vorbeste nimeni in "nas" daca ceri lamuriri...intelegi?...sau raspunzi tu pentru el?
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

edyytza
Partener Crapmania.ro

Mesaj de edyytza »

ok..haideti sa lamuresc tot ca deja sa ajuns prea departe.....
IMI pare rau daca am deranjat pe cineva cu organizarea acestui concurs..dupa cum v-am spus nu am experienta in organizarea doar ce m-a indrumat domnul matei SNAP ..nu am vrut sa jignesc pe nimeni daca cineva sa simtit jignit IMI CER SCUZE...Totul a fost o provocare pt mine sa vad cat de greu este sa organizezi un concurs si poate am vrut sa incep cu dreptul dar se pare ca nu am reusit dupa parerile dumneavoastra...toate jigniriile care mi-au fost adresate nu au facut decat sa ma intareasca si sa vad unde am gresit..eu nu spun ca am fost perfect Doamne fereste... INCA ODATA IMI CER SCUZE DACA v-am vorbit in nas sau daca am jignit pe cineva...Va doresc ca in 2015 sa aveti un plin de realizari si fire intinse....O zi buna!!!

kelu84

Mesaj de kelu84 »

Ca cineva sa vina sa iti puna niste bani in mana, tu ca organizator trebuie sa prezinti ceva concret. Eu unul nu as veni si nu neaparat ca fugi cu banii, ci pentru faptul ca nu prezinti nicio siguranta vizavi de ce gasesc pe balta; si sa ma trambalez pana acolo cu toate hangaralele si sa constat ca ar fi fost mai bine sa stau cumintel acasa.... Daca esti pescar iti asumi ironiile celorlalti si suturile ia-le constructiv, ca nimeni nu te ia in bascalie din invidie, ci pentru ca asa sunt pescarii iar tu ai fost cu nasul pe sus in fata celor de aici, fara sa-i cunosti macar personal.
Si ma ia in calcul si faptul ca toti suntem" statuti" ca e iarna cam lunga :lol: :lol:

Caba Bogdan 1

Mesaj de Caba Bogdan 1 »

Așa faceți voi ,cum vrea cineva sa organizeze vreun concurs,cum il luați la zori!Garantia acestui concurs este ADMINISTRAȚIA lacului NATURAL CARP(Bunget 2),eu Caba Bogdan garantez ca premiile se vor da cu siguranța!Specific ca nu o sa răspund decât la întrebările celor care nu sunt CLONE (gen gabi1).

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”