panaitemilian scrie:Domnilor, Albastoi minte de ingheata apele ! Pe balta nu vrea sa auda de Apcr si de Rosiuru, vorbeste numai de rau pe acesti oameni. Puneti-l sa se jure pe copii lui daca face reduceri la pescari din partea lui nea Rosiuru, iar de Senor zice la toata lumea ca ia furat crapi sa-i duca la Tancabesti, unde ziceel ca este pestele bolnav si oricum va muri !
Claudiu, las ca iti zic eu la magzin cu ce se ocupa gentelmanii de pe Peris !
Nu vreu sa intru in polemici cu nimeni , dar eu am fost tratat corect acolo si mi se pare corect sa spun asta , este posibil sa fie si altfel , si desi ( am si subliniat ) inainte de partida de pescuit am spus ca fac parte din APCR , in afara de faptul ca nu am avut nici o facilitate in plus ( adica reduceri la taxa ) restul totul a fost normal , desi din cate citesc aici m-i sa facut o mare favoare sa stau cu masina si remorca langa mine , si nu pot decat sa le multumesc celor de acolo pentru increderea acordata .
Este posibil sa fie si cum spui tu , chiar nu cunosc , eu doar m-a mir de discrepanta dintre situatii in care am fost pusi , desi repet l-am cunoscut pe D-ul Albastroiu prima oara in viata mea , doar daca dansul nu era la Peris acum 30 de ani cand eu am pescuit prima oara acolo