Ne plingem de criza !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Cristi Y
pescar de competitie

Re: Ne plingem de criza !

Mesaj de Cristi Y »

eu mai repede cred ca aroganta , nesimtirea , interesul strict de bani , afirmatiile de genul "pe mine nu ma intereseaza pescarii ci banii lor" si grobianismul au capatat efect de bumerang
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Genes Florin
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Genes Florin »

Cristi Y scrie:eu mai repede cred ca aroganta , nesimtirea , interesul strict de bani , afirmatiile de genul "pe mine nu ma intereseaza pescarii ci banii lor" si grobianismul au capatat efect de bumerang
tatae, vb ca un om patit.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie:eu mai repede cred ca aroganta , nesimtirea , interesul strict de bani , afirmatiile de genul "pe mine nu ma intereseaza pescarii ci banii lor" si grobianismul au capatat efect de bumerang
poti vorbi mai concret? te rog.

cine e arogant?
cine e nesimtit?
cine are inters strict de bani?
cine face afirmatii de genul?
cine e grobian?
The One Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

sensul unui cuvant filisofic hindus :

Genshai. Înseamnă să crezi în tine și să fii capabil să te iubești. Cuvântul genshai a devenit mai popular datorită lui Kevin Hall. Genshai presupune să nu te adresezi, atingi sau vorbești despre altă persoană într-un fel care o face să se simtă inferioară. Întotdeauna când te desparți de cineva să se simtă mai bine decât înainte să vă întâlniți. Se aplică și în cazul propriei persoane. De multe ori, datorită credințelor noastre, considerăm ca nu merităm anumite lucruri. Genshai înseamnă să arăți bunătate și recunoștință față de cei din jurul tău și față de tine însuți. “Nu desconsidera pe nimeni, nu permite nimănui să te desconsidere, nu te desconsidera tu pe tine însuți.” – Kevin Hall
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

acum e clar, m-ai lamurit. multumesc. :)
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

andrei vladeanu scrie:acum e clar, m-ai lamurit. multumesc. :)
De tine era vb de iei foc? :lol:
Credeam ca de ...... :lol:
Balta Puiesti

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

De fapt lucrurile incep un pic sa degenereze - concursurile sunt de fapt niste pariuri adica taxa x 20 de participantzi = banii pt balta+ arbitrii + ORGANIZATOR + fond de premiere.
Normal fondul de premiere ar trebui sa fie peste cumulul taxelor participantilor sa aibe rol de concurs prin atragere de sponsori.

Radu Badica

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Lăsați-l în pace pe val. Omul nu face decât să prezinte o realitate. Atât. Mai departe nu este treaba lui. Vă anunț că azi am depus la ANAF o solicitare oficială din partea FRPS de a se verifica destinația sumelor provenite din taxele de pescuit și sponsorizări și dacă sunt achitate taxele către bugetul de stat, atât de cei care încasează, cât și de beneficiarii sumelor câștigate. Anunț că vor fi verificate și competițiile care s-au organizat până în prezent. Pentru binele organizatorilor și beneficiarilor de premii, sper că s-au plătit taxele către stat. Atenție, taxele se percep la sursă, așa că pescarii sportivi care au obținut premiile nu au de ce să se teamă. Ei au fost de bună credință. Spor la treabă cu organizarea.
AV vezi că vei verificat și tu cu CN marcă înregistrată. Ai vrut dans? O să ai cazacioc!
PS Ca să nu se creadă că am ceva cu cineva, sugerez trezorierilor cluburilor care organizează competițiile să depună de urgență la ANAF declarațiile privind spălarea de bani. Nu știți ce sunt alea? O să aflați în curând! :lol: :lol: :lol: :lol:

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

bine ati revenit Dnule Presedinte :lol: :lol: :lol: :lol:

trafic mic fara :lol: :lol: :lol:
C.S. Friends Carp Team

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Stai liniștit, nu am dispărut din peisaj. Am ceva mai mult de lucru! :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”