cu asta chiar esti de belea..Popescu Stefan scrie:Stai liniștit, nu am dispărut din peisaj. Am ceva mai mult de lucru!![]()
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
cu asta chiar esti de belea..Popescu Stefan scrie:Stai liniștit, nu am dispărut din peisaj. Am ceva mai mult de lucru!![]()
![]()
De ce Genes? Este ceva de ascuns?Genes Florin scrie:cu asta chiar esti de belea..Popescu Stefan scrie:Stai liniștit, nu am dispărut din peisaj. Am ceva mai mult de lucru!![]()
![]()
care halat???????Popescu Stefan scrie:De ce Genes? Este ceva de ascuns?Genes Florin scrie:cu asta chiar esti de belea..Popescu Stefan scrie:Stai liniștit, nu am dispărut din peisaj. Am ceva mai mult de lucru!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Să vezi ce bine vor merge competițiile. Ca unse! Mai ales că vor fi cu portărelul lângă baltă. Apropo, cum se mai vând țărușii? Tot așa, la preț de shop?
Popescu Stefan scrie:Ca să nu se creadă că am ceva cu cineva, sugerez trezorierilor cluburilor care organizează competițiile să depună de urgență la ANAF declarațiile privind spălarea de bani. Nu știți ce sunt alea? O să aflați în curând!
Friday scrie:Jesus..daca te va lua cineva in serios sa-mi spui si mie please.. ...
La cata evaziune se face in Romania crezi ca mai are cineva timp de firimiturile din "pescuit".....
Un tip mai firav, mergea printr-un parc....Pe prima banca, un homo:Popescu Stefan scrie:Să vezi ce bine vor merge competițiile. Ca unse! Mai ales că vor fi cu portărelul lângă baltă. Apropo, cum se mai vând țărușii? Tot așa, la preț de shop?