Ne plingem de criza !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Val
Pescar de competitie

Ne plingem de criza !

Mesaj de Val »

Am numarat concursurile ...sunt mai multe decit saptaminile din an !!! La primele 10-12 concursuri fondul de premiere este de 163.750 lei ! Bravos natiune ... nu o ducem chiar rau .
Si ne mai miram de ce ne certam cum chiorii ! Pai la banii astia , unii iti taie o mina ....

Val
Pescar de competitie

Re: Ne plingem de criza !

Mesaj de Val »

Statul ar face ceva banuti numai din impozitarea acestor castiguri .... problema este cine le declara .... ??? Vreti nu vreti , aici e problema , toata lume e lebada , cred ca mai putin patronii de garla care nu isi permit ezitari fiscale , si furnizeaza facturi clare , pentru ca au legatura directa cu statul !
Dar cei care organizeaza ....mai stiu eu cine .... ar trebuii sa aiba mare grija si precautie vizavi de lege . Pedepsele sunt aspre si nu mi-as dori niciodata sa ne vizitam colegii pe la Pitesti , Abrud , Tulcea , samd .... Facturi , case de marcat , impozitare la sursa , cod CAEN obligatoriu , samd , samd .
Nu va suparati ...si cind scrieti ceva ganditi-va ca e scumpa calomnia in ziua de astazi . Si aveti mare grija la raspuns ! pentru ca nu aveti argumente .
Ce vreau eu sa remarc nu mai e o chestie de trafic ... e vorba de sume EXCELENTE , pentru care unii care si-au calcat si pe mame si pe prieteni , samd .
Zau asa , pescuitul crapului in Romania pe 5-6 balti nu poate justifica sumele astea ....... si AICI ma refer strict la organizatori DE CONCURSURI ... . de fapt organizeaza cine vrea si cine nu vrea ..., fara nici o rusine .
Cupa Irine.. , Cupa Bogdab ... . Cupa SVS , Campionat national AVPS , Cupa Politiei , Campionat national ... drept de marca , Campionat de aruncare ... , Campionat de facut bila rotunda .... samd samd . Bani bani si iarasi bani , nemarcati pe nicaieri , in afara legii ....samd
S-a depasit masura !!
Si nu va ascundeti in spatele patronilor de balta , care sunt sigur ca va furnizeaza document fiscal de decont , doar vreti si voi sa va scadeti cu ceva ...dar lacomia pescarilor ast organizatori e mare ....RAU DE TOT !

Eu sincer sunt trist ca toata lumea are cu totul si cu totul alte preocupari vizavi de fenomen . Toata lumea cere altceva decit este drept sa se faca . Un sistem legal de concursuri , cu girul statului , facute pentru folosul pescarului . Si poate asa , vor ramine bani si pentru a creea o echipa competitiva ! Hai sa nu mai pacalim lumea si doi + trei baieti destepti sa faca bani din organiyarea de concursuri iar restul pescarilor sa plateasca la greu , doar ca sa aiba ce scrie pe acelasi Forum al aceluiasi organizator ....samd , samd ...

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vad ca alte probleme nu mai ai de rezolvat, ai terminat tot site-ul de certat, iar acum te iei de mine. :roll:
Ei bine, am sa-ti raspund, cu toate ca nu vad de ce trebuie sa-ti dau TIE explicatii, atata timp cat nu participi la concursurile organizate de mine. In fine....
Sunt 2 tipuri de concursuri daca ai observat. Unele cu taxa mica unde toti banii se duc in inchiriatul baltii, organizare, cupe, arbitraj, etc si altele unde exista premii in banii. In ambele cazuri te asigur ca exista contracte intre organizator si firma care detine balta, precum si acte care sa demonstreze ca in aceea perioada balta este inchiriata de catre organizator. De asemenea, exista facturi pe cupe, echipamente, diplome, etc. Intr-adevar, arbitrii nu platesc impozit pe castig, decat daca si-l declara singuri.
Si, intr-adevar castigurile nu sunt impozitate, altfel ar rezulta castiguri mai mici ptr participanti.
Daca va fi cazul, o voi face si pe asta, dar doar daca o vor cere concurentii.

PS La Sinaia, la partidele de poker desfasurate in mediu privat si pe sume considerabile, de ce nu te-ai ridicat sa ceri impozit ptr statul roman ? 8) :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:lol: All in :lol:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Si, ca o continuare on topic, ca doar titlul subiectului este NE PLANGEM DE CRIZA , cum se explica faptul ca soselele sunt non stop pline de masini (si toti se plang ca ce scumpa este benzina), carciumile sunt pline de cetateni (si toti se plang ca nu au bani de mancare), copii ajung sa fumeze de la varste fragede iar tigarile au ajuns in varful topului la vanzari in orice magazin( si ne plangem ca sunt scumpe), mall-urile si hipermarketurile sunt pline non-stop si exemplele ar putea continua....dar nu continui ptr ca poate mai citesc si sotiile... :D

Ce facem ca 90 % dintre oameni traiesc in conditii precare de hrana si igiena, in timp ce restul cumpara produse de lux incurajati doar de preturile mari ale produselor de firma, precum si de "admiratia" muritorilor de rand.

Ce facem ca majoritatea muncesc ca sa aiba ce duce de mancare acasa iar altii investesc banii in hoby-uri lor (printre care si pescuitul) ?

Ce facem ca am ajuns sa privim cu dusmanie in curtea vecinului doar ptr ca el "are" , in loc sa punem mana sa-i calcam pe urme...

Nu stiu a cui este vina, daca este vina sau nu, dar nu cred ca sunt in masura sa dau vreun raspuns la aceste intrebari...
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Vladut

Nu vreau sa iti dezvolt aici ce obligatii ai tu din partea legii . Tu le stii ? Stii ca esti in afara legii , iar lipsa ta de reactie fiscala ne apasa pe toti ?
Nu de alta dar mitocania si jegul nu te recomanda ca un bun partener de dialog fata de cineva care nu face asa ceva ( din jena si din plistiseala ) si unul care si-a facut un scop din viata din a inventa pescari care sa ii plateasca taxa la concursurile stapinului ...( gen Secretul lui Nemesis ) Iar despre Poker - ce stii tu despre jocul asta ????

Nu iti ajung banii de la 2-3 concursuri de astea de ale tale ...ca sa poti sa faci fata la minim 4-5 maini , cind joci serios . DAR CU OAMENI DE CALITATE !

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

ce tare sa tai bon fiscal la fiecare deschidere :lol: ..as fi pus zece zambareti dar este contraventie si primesc mustrare sau vot de blam
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@val

Te rog sa incetezi cu jignirile, daca nu poti pastra discutia in parametrii civilizati mai bine terminam. Aici nu este forum sa ne laudam care are bani mai multi sau masini mai smechere, este forum legat de pescuit, implicit de problemele auxiliare pescuitului, ca cea care te macina pe tine. Foarte interesant este devotamentul tau fata de statul roman, se vede clar ca nu este nimic personal... :mrgreen:
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Si inca ceva. Oamenii de calitate, cum ii numesti tu, nu sunt neaparat cei cu bani. :idea:
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Asta asa este . Sunt oameni care fac acordul predicatului cu subiectul ... si nu nu e cazul tau !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”