off-topic

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

stefanmuraru
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: off-topic

Mesaj de stefanmuraru »

Vladut Mateianu scrie:Vrei sa pun si eu filmari trucate cu tine in cucu' gol, doar ca sa vad ce zic ceilalti pescari ? :roll:
Este destul de clar scopul postarii filmuletului si acuzele pe care le aduci indirect, din spatele tastelor.. :twisted:
Crezi ca este un fiml trucat?

Din ce vad eu este identic cu cel postat de George.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

stefanmuraru scrie:In primul rand nu mai sunt membru Green Lake de un an de zile.
In al doilea rand nu il acuz pe George de nimic pentru ca nu am fost de fata la acel eveniment. Am primit filmarea pe email si eram curios sa vad ce zic si ceilalti pescari de aceasta filmare.

Legat de afirmatia mea cu "cotizanti" - poate tanara generatie s-a saturat sa participe la CN-uri care inevitabil se termina cu scandaluri si cu campioni prin tribunale.
Stefane,iti spun sincer ca este urat ceea ce faci si tu sti foarte bine acest lucru.Mai mult decat am spus,nu voi mai spune legat de acest subiect.Nu uita ca ai participat la concursuri la care George a arbitrat si nu numai el ci intreaga brigada care este filmata.Daca tu te duci sa inchei un contract si te filmezi in momentul in care ii dai spaga la cel care iti da acest contract,basca te urci si pe net....inseamna ca s-a intors lumea cu curul in sus si traim intr-o tara in care hotii se autodenunta :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

RazvanG scrie:
stefanmuraru scrie:In primul rand nu mai sunt membru Green Lake de un an de zile.
In al doilea rand nu il acuz pe George de nimic pentru ca nu am fost de fata la acel eveniment. Am primit filmarea pe email si eram curios sa vad ce zic si ceilalti pescari de aceasta filmare.

Legat de afirmatia mea cu "cotizanti" - poate tanara generatie s-a saturat sa participe la CN-uri care inevitabil se termina cu scandaluri si cu campioni prin tribunale.
Stefane,iti spun sincer ca este urat ceea ce faci si tu sti foarte bine acest lucru.Mai mult decat am spus,nu voi mai spune legat de acest subiect.Nu uita ca ai participat la concursuri la care George a arbitrat si nu numai el ci intreaga brigada care este filmata.Daca tu te duci sa inchei un contract si te filmezi in momentul in care ii dai spaga la cel care iti da acest contract,basca te urci si pe net....inseamna ca s-a intors lumea cu curul in sus si traim intr-o tara in care hotii se autodenunta :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Razvane, se pare ca nu este un film facut cu camera ascunsa...este facut de George postat si de el pe youtube.

Am participat la concursuri si poate o sa mai particip, George este o persoana pe care eu o apreciez numai ca aceasta filmare mi se pare foarte ciudata.
Ultima oară modificat Lun Dec 09, 2013 11:17 de către stefanmuraru, modificat 1 dată în total.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

MihneaBV scrie:
Ai perfecta dreptate. Daca tu vezi vre-o mana pe manere atunci eu imi cer scuze. Eu vad doar cum este tinuta o saltea de 10 kg cu degetele si bratul flexat. e destul de greu dar poate e destul de puternic domnul din imagine. Nu sunt foarte experimentat in astfel de lucuri dar am zis ca e ciudat. Imi cer scuze daca am deranjat. o zi buna.
Ptr. cine nu cunoste exact cum manevreaza arbitrii salteaua enormal sa para ciudat. De cele mai multe ori e mai usor sa stai cu mana intinsa spre pamant tinand cu degetele de tije. Daca tii de toarte atunci trebuie sa incordezi bratul ptr. ca salteaua risca sa atinga de pamant . Uita-te la secunda 54-55 ca sa intelegi de ce spuneam legat de cum apuca un arbitru salteaua ...o mana e pe tije si una directioneaza toartele catre carligul cantarului.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Fi sincer:cate concursuri la care ai participat,le-ai banuit de lucruri necurate?

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

stefanmuraru scrie:
RazvanG scrie:

Razvane, se pare ca nu este un film facut cu camera ascunsa...este facut de George postat si de el pe youtube.

Am participat la concursuri si poate o sa mai particip, George este o persoana pe care eu o apreciez numai ca aceasta filmare mi se pare foarte ciudata.
Fi sincer Stefane,la cate concursuri ai participat si ai avut banuiala ca s-ar fi intamplat lucruri necurate?Dar nu scenarite,vorbe sau intepaturi

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

stefanmuraru scrie:[..... numai ca aceasta filmare mi se pare foarte ciudata.
E ciudata doar ptr. ca pestele nu s-a zbatut suficient de tare ... sincer, asta e un motiv sa acuzati aiurea ?...mai ales ca nu exista nici un argument logic ptr. care sa se faca asa ceva !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

ALOOOOOOOOOOOOO .Problema este foarte simpla , George, Vladut si Razvan , domnilor dati importanta la un subiect care nu are nici cea mai mica valoare si importanta.
Daca este vorba despre George subiectul este NUL , stie o tara intreaga cine este George Iorga ( Mondialu ) asa ca scuze de interventie dar inchideti topicul asta .
Si eu care credeam ca sunt singurul pescar care nu am ce face toata ziua :lol: :lol: :lol:

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

RazvanG scrie:Fi sincer:cate concursuri la care ai participat,le-ai banuit de lucruri necurate?
Nici un concurs.

Pentru mine George era ca o garantie ca totul este OK.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

stefanmuraru scrie:
Crezi ca este un fiml trucat?

Din ce vad eu este identic cu cel postat de George.
De asta nu mai dormeai tu noptile, este ? :mrgreen: Daca nu ai fost acolo, lasa-i pe altii sa-si dea cu parerea.....
Si ti-am mai spus, sa-l acuzi pe George, pe Vali Bonto sau Nae Badulescu de furt este foarte, foarte grav..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”