Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
stefanmuraru scrie:Am vazut ca se vorbeste de "noua generatie".
Noua generatie prefera sa faca altceva cu banii decat sa "cotizeze" catre baietii "destepti".
Stefan, ptr. ca eu am filmat imaginile respective, am sa raspund cu o serie de intrebari (mai mult sau mai putin retorice)stefanmuraru scrie:Am vazut ca se vorbeste de "noua generatie".
Noua generatie prefera sa faca altceva cu banii decat sa "cotizeze" catre baietii "destepti".
https://www.youtube.com/watch?v=nodnbmbjsNU
In cautare de senzational, pe facebook s-a facut legatura intre filmarea asta si incidentul cu Iohann....care ar fi sarit la arbitrii ptr. ca au cantarit o saltea goala. Nu mai conta adevarul, nici conditiile filmarii, ori ca se dadea cu kkt degeaba in niste oameni, conta doar sa iasa niste Like-uri ... "de senzatie" !Vladut Mateianu scrie:Astept si eu un raspuns din partea lui Stefan.
Sa ne explice exact ce-l framanta.
George, stiu exact despre ce este vorba...si la fel de bine imi cunosc si echipa cu care "navighez" de 7 ani.....gor965 scrie:In cautare de senzational, pe facebook s-a facut legatura intre filmarea asta si incidentul cu Iohann....care ar fi sarit la arbitrii ptr. ca au cantarit o saltea goala. Nu mai conta adevarul, nici conditiile filmarii, ori ca se dadea cu kkt degeaba in niste oameni, conta doar sa iasa niste Like-uri ... "de senzatie" !Vladut Mateianu scrie:Astept si eu un raspuns din partea lui Stefan.
Sa ne explice exact ce-l framanta.
se aude pestele cum se zbate la sec 40 insa ce cred ca e relevant este mom cand elibereaza pestele...se vede diferenta cand se duce cum sta salteua si cum se misca salteaua dupa ce a fost eliberatpetre iulian scrie:![]()
![]()
la secunda 40 se zbate pestele ....si cand se duce sa-i dea drumul se vede cum atarna pestele in saltea ...