Te-ai nenorocit Nae, ti-ai pierdut exclusivitatea....Si eu care credeam ca sunt singurul pescar care nu am ce face toata ziua![]()
![]()

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Te-ai nenorocit Nae, ti-ai pierdut exclusivitatea....Si eu care credeam ca sunt singurul pescar care nu am ce face toata ziua![]()
![]()
George, ceva lucuri nu se leaga si acestea sunt in favoarea ta:gor965 scrie:E ciudata doar ptr. ca pestele nu s-a zbatut suficient de tare ... sincer, asta e un motiv sa acuzati aiurea ?...mai ales ca nu exista nici un argument logic ptr. care sa se faca asa ceva !stefanmuraru scrie:[..... numai ca aceasta filmare mi se pare foarte ciudata.
Ce inseamna cuvantul: era ?stefanmuraru scrie:Nici un concurs.RazvanG scrie:Fi sincer:cate concursuri la care ai participat,le-ai banuit de lucruri necurate?
Pentru mine George era ca o garantie ca totul este OK.
Stefane daca ai sunet la filmulet, asculta ce se intampla in momentul ala ...apoi, uita-te cum oscileaza slateaua contra vantului ! Daca poti imita plescaitul ala si sa faci o saltea goala sa se miste contra vantului, eu ma declar invins ... doar de tehnica, ptr. ca logic n-o sa puteti argumenta niciodata o astfel de filmare (cine si de ce a facut si-a dres)!stefanmuraru scrie:
Totusi la minutul 1.19 cand bate vantul salteaua pare goala.
gor965 scrie:Stefane daca ai sunet la filmulet, asculta ce se intampla in momentul ala ...apoi, uita-te cum oscileaza slateaua contra vantului ! Daca poti imita plescaitul ala si sa faci o saltea goala sa se miste contra vantului, eu ma declar invins ... doar de tehnica, ptr. ca logic n-o sa puteti argumenta niciodata o astfel de filmare (cine si de ce a facut si-a dres)!stefanmuraru scrie:
Totusi la minutul 1.19 cand bate vantul salteaua pare goala.
p.s.
Poti sa ne spui si noua cand si de la cine ai primit inregistrarea ?
@MihneaBVgor965 scrie:Ptr. cine nu cunoste exact cum manevreaza arbitrii salteaua enormal sa para ciudat. De cele mai multe ori e mai usor sa stai cu mana intinsa spre pamant tinand cu degetele de tije. Daca tii de toarte atunci trebuie sa incordezi bratul ptr. ca salteaua risca sa atinga de pamant . Uita-te la secunda 54-55 ca sa intelegi de ce spuneam legat de cum apuca un arbitru salteaua ...o mana e pe tije si una directioneaza toartele catre carligul cantarului.MihneaBV scrie:
Ai perfecta dreptate. Daca tu vezi vre-o mana pe manere atunci eu imi cer scuze. Eu vad doar cum este tinuta o saltea de 10 kg cu degetele si bratul flexat. e destul de greu dar poate e destul de puternic domnul din imagine. Nu sunt foarte experimentat in astfel de lucuri dar am zis ca e ciudat. Imi cer scuze daca am deranjat. o zi buna.
Si nu ti-i se pare ciudat ca eu care am filmat si-am publicat asta stau acum sa dau explicatii, iar ala care are da cu kkt, sta in spatele unei adrese de mail ?! E retorica !stefanmuraru scrie:
@George - e doar o adresa de email (nu reprezinta nimic) de gmail - email nesemnat.