off-topic

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

gabi1
Veteran
Puncte: 0

Re: off-topic

Mesaj de gabi1 »

Si eu care credeam ca sunt singurul pescar care nu am ce face toata ziua :lol: :lol: :lol:
Te-ai nenorocit Nae, ti-ai pierdut exclusivitatea.... :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

gor965 scrie:
stefanmuraru scrie:[..... numai ca aceasta filmare mi se pare foarte ciudata.
E ciudata doar ptr. ca pestele nu s-a zbatut suficient de tare ... sincer, asta e un motiv sa acuzati aiurea ?...mai ales ca nu exista nici un argument logic ptr. care sa se faca asa ceva !
George, ceva lucuri nu se leaga si acestea sunt in favoarea ta:

1. Ai facut filmarea si ai postat-o pe net (daca era ceva de ascuns nu vad motivul pentru care a devenit publica)
2. Nu stiu nici o metoda de a face un cantar fox sa arate 10k ...fara sa cantareasca nimic
3. pe filmarea HD a ta cand este pus pestele in salteaua de cantarire se aude "pleoscaitul" pestelui.

Totusi la minutul 1.19 cand bate vantul salteaua pare goala.

Vladut, am zis eu ca sunt hoti?
Nu imi pune in brate cuvinte pe care nu le-am rostit.
Ultima oară modificat Lun Dec 09, 2013 11:36 de către stefanmuraru, modificat 1 dată în total.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

stefanmuraru scrie:
RazvanG scrie:Fi sincer:cate concursuri la care ai participat,le-ai banuit de lucruri necurate?
Nici un concurs.

Pentru mine George era ca o garantie ca totul este OK.
Ce inseamna cuvantul: era ?
Acum nu are valabilitate acest cuvant sau nu mai are?
Stefaneeeee,ai facut teste pe bile si in loc sa le dai la crapi,le-ai ingerat tu?
Sau au inceput sarbatorile prea repede la tine?
Hai frate ca nu faci altceva decat sa o dai in ridicol,zau asa :!:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

stefanmuraru scrie:
Stefane daca ai sunet la filmulet, asculta ce se intampla in momentul ala ...apoi, uita-te cum oscileaza slateaua contra vantului ! Daca poti imita plescaitul ala si sa faci o saltea goala sa se miste contra vantului, eu ma declar invins ... doar de tehnica, ptr. ca logic n-o sa puteti argumenta niciodata o astfel de filmare (cine si de ce a facut si-a dres)!

p.s.
Poti sa ne spui si noua cand si de la cine ai primit inregistrarea ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

gor965 scrie:
stefanmuraru scrie:
Stefane daca ai sunet la filmulet, asculta ce se intampla in momentul ala ...apoi, uita-te cum oscileaza slateaua contra vantului ! Daca poti imita plescaitul ala si sa faci o saltea goala sa se miste contra vantului, eu ma declar invins ... doar de tehnica, ptr. ca logic n-o sa puteti argumenta niciodata o astfel de filmare (cine si de ce a facut si-a dres)!

p.s.
Poti sa ne spui si noua cand si de la cine ai primit inregistrarea ?

@Razvan - am zis era pentru ca ai intrebat cand "am participat" (deci la timpul trecut).

@George - e doar o adresa de email (nu reprezinta nimic) de gmail - email nesemnat.

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

@stefane,vrei sa rezolvi ceva cu acest lucru?vrei sa discreditezi o persoana anume?un organizator de concursuri?sau ce sau cum?
ca nu inteleg acest lucru absolut deloc,vrei sa candidezi la federatia prostanacului si crezi ca daca faci o ancheta de investigatie,castigi voturi?
stefane,sa mor daca nu eu te credeam unul dintre luminatii de malul baltilor

s''pola in ea de beutura :lol: :lol: :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefane, poate ne spui atunci care este rolul postarilor tale ? Ca susti ca nu acuzi pe nimeni dar eu vad altceva...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

gor965 scrie:
MihneaBV scrie:
Ai perfecta dreptate. Daca tu vezi vre-o mana pe manere atunci eu imi cer scuze. Eu vad doar cum este tinuta o saltea de 10 kg cu degetele si bratul flexat. e destul de greu dar poate e destul de puternic domnul din imagine. Nu sunt foarte experimentat in astfel de lucuri dar am zis ca e ciudat. Imi cer scuze daca am deranjat. o zi buna.
Ptr. cine nu cunoste exact cum manevreaza arbitrii salteaua enormal sa para ciudat. De cele mai multe ori e mai usor sa stai cu mana intinsa spre pamant tinand cu degetele de tije. Daca tii de toarte atunci trebuie sa incordezi bratul ptr. ca salteaua risca sa atinga de pamant . Uita-te la secunda 54-55 ca sa intelegi de ce spuneam legat de cum apuca un arbitru salteaua ...o mana e pe tije si una directioneaza toartele catre carligul cantarului.
@MihneaBV
Revin cu foto din acelasi concurs...poate se intelege mai bine cum tin arbitrii salteaua la eliberarile de pe pontoane (la eliberarile de la mal unde e apa mica nu poti sa faci chestia asta )

Imagine

Imagine
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

stefanmuraru scrie:
@George - e doar o adresa de email (nu reprezinta nimic) de gmail - email nesemnat.
Si nu ti-i se pare ciudat ca eu care am filmat si-am publicat asta stau acum sa dau explicatii, iar ala care are da cu kkt, sta in spatele unei adrese de mail ?! E retorica ! :)
George Iorga
Imagine

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Stefan a picat in plasa in care au picat mai multi dupa prima postare a filmuletului pe facebook alaturi de niste comentarii care, legate si de accidentul cu iohann despre care nimeni nu dadea detalii, te duceau cu gandul la o posibila frauda. Logic, gandind la rece, si avand mai apoi si explicatiile lui George, e clar ca lumina zilei. Adevarul este si ca traim intr-o lume in care se manipuleaza foarte usor, se cade in plasa stirilor de can-can, e din ce in ce mai greu sa filtrezi o stire adevarata de un titlu exagerat sau deviat mult de la realitate. Sunt convins ca acum Stefan regreta ca s-a grabit. Oricum, faza era fumata de mult timp. Esti in urma cu stirile Stefane :).
Marius Sârbu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”