Off-uri popesciene !

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Galerie Foto-Cupa Primaverii MAGIC BAIT-Greaca Cercani

Mesaj de popescu59 »

stefanmuraru -- Domnule nu am putut sa ma abtin sa nu iti raspund .
Hai sa te bag in tema , am 53 de ani sotia mea a nascut de 2 ori fica mea a nascut 1 data deci am 2 copii si un nepot , am citigat la loto 980 000 de eu ,
si vreau sa te anunt ceva ca sa iti vezi de treaba ta - ai spus asa cind iti spune un om ca esti beat nu stii ce sa crezi dar cind iti zic 30 ca esti beat te duci sa te culci - Omule Ti-am enumerat toate marile bucurii ale vietii mele si vreau sa iti spun ca nu m-am imbatat NICIODATA DA NICIODATA cum oare sa te cred eu pe tine si inca 30 de betivani ca tine cind eu nu pun alcol in gura . Deci ai dat cu mucii in fasole , stau si ma intreb ca de tine m-am lamurit cine or fi aia 30 despre care pomenesti???
Imi cer scuze pentru off dar eu i-am dat un sfat omului pe PM si el a gasit de cuvinta sa afiseze aici ca sa il poata aplauda aia 30 de betivani .
INCA O DATA SCUZE DE OFF.
Adica cind toata lumea apreciaza produsele MAGIC BAIT pe care sunt puse poze cu Gheran inaseamna ca e gay???
Altul care a dat cu mucii in fasole.
Ultima oară modificat Vin Apr 06, 2012 23:02 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

popescu59 scrie: toate femeile care intra intreaba ?.

La fel si asta cu femeile.

La tine in magazinul de pescuit vin femei ??? Aaaaa....m-am prins. Esti peste si de asta ai bani de concursuri. :D :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

LUCIANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE tata chiar nu ai vazut ca nu e concurs la Alexandria sa nu participe echipe formate din femei ???
Doamnele de unde isi cumpara produsele de pescuit ??? De la kaufland ??? Esti varza pe cuvint .
Inca o data cu scuzele de rigoare rog un moderator sa stearga tot ce este off topic.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

popescu59 scrie: Adica cind toata lumea apreciaza produsele MAGIC BAIT pe care sunt puse poze cu Gheran inaseamna ca e gay???
Nu stiu ce produse folosesti tu de la Mircea, dar eu unul folosesc ceva produse de la Magic baits si nu prea am vazut poze cu Mircea pe ele
Cat despre fasole, daca e facuta de tine, oricand cu placere :mrgreen:

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

popescu59 scrie:stefanmuraru -- Domnule nu am putut sa ma abtin sa nu iti raspund .
Hai sa te bag in tema , am 53 de ani sotia mea a nascut de 2 ori fica mea a nascut 1 data deci am 2 copii si un nepot , am citigat la loto 980 000 de eu ,
si vreau sa te anunt ceva ca sa iti vezi de treaba ta - ai spus asa cind iti spune un om ca esti beat nu stii ce sa crezi dar cind iti zic 30 ca esti beat te duci sa te culci - Omule Ti-am enumerat toate marile bucurii ale vietii mele si vreau sa iti spun ca nu m-am imbatat NICIODATA DA NICIODATA cum oare sa te cred eu pe tine si inca 30 de betivani ca tine cind eu nu pun alcol in gura . Deci ai dat cu mucii in fasole , stau si ma intreb ca de tine m-am lamurit cine or fi aia 30 despre care pomenesti???
Imi cer scuze pentru off dar eu i-am dat un sfat omului pe PM si el a gasit de cuvinta sa afiseze aici ca sa il poata aplauda aia 30 de betivani .
Adica cind toata lumea apreciaza produsele MAGIC BAIT pe care sunt puse poze cu Gheran inaseamna ca e gay???
Nu mai pociti limba romana :( !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Il poate ajuta cineva cu o dictare :D ????

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Asta erea necazul ca nu scriu eu corect naspa rau de tot , Madalin trag speranta ca nu faci si tu parte din cei 30 .
Pentru domnul care foloseste produse MAGIC BAITS va informez ca produsele 2012 ambalate in pungi au pe ele numai si numai poze cu Mircea Gheran .
Asa ca nu mai pescuiti cu produsele de acum 3 ani mergei si luati produsele 2012.
Ultima oară modificat Vin Apr 06, 2012 23:25 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

popescu59 scrie:stefanmuraru -- Domnule nu am putut sa ma abtin sa nu iti raspund .
Eu iti spun un prover si tu ma faci betiv :)
Ma gandeam ca se poate discuta si ca ve intelege ca sari calul cu postarile de aici de pe forum.
Spor la spamat
/ignore

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Limba romana are mai multe intelesuri si m-am simtit atita timp cit eu nu pun alcol in gura inseamna ca este invers .
Si mai ales cind ai postat ce te-am rugat eu pe PM ai fost chiar sub orice critica dar acum iti repet frumos omule unde vezi ca am scris eu te rog sa ma ignori si sa nu mai scrii .
Sa vedem ma sinucid ca nu mai postezi tu la cea ce scriu eu???
Si pe ceilalti care ma iubesc atit ii rog la fel sa ma ignore si sa nu mai posteze unde scriu eu.

pycostef

Mesaj de pycostef »

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA POPESCULE...am intrat sa vad si eu cateva foto si cand colo 2 pagini pline cu tine...lasa-ne frate odata...
<*)))))><{
Ene Stefan

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

pycostef scrie:BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA POPESCULE...am intrat sa vad si eu cateva foto si cand colo 2 pagini pline cu tine...lasa-ne frate odata...
LIKE :D :D :D :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”