Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ne-ai disperat...pe toate topicurile este prezent si esti numai off topic.popescu59 scrie:Va rog mult nu mai puneti poze cu Mircea Gheran eclipseaza pe toata lumea , e prea frumos omul asta , eu cred ca nu l-au descoperit astia , cred ca trebuie vorbit cu Botezatu sa il ia in echipa lui.
TOt ce am vazut in pozele astea este la superlativ mai ales pozele cu mincarea .
Felicitari organizatorilor meritati toate laudele . Se vede ca ati fost colegi cu Vladut .
Lasa-neeee, lasa-neeeepopescu59 scrie:Va rog mult nu mai puneti poze cu Mircea Gheran eclipseaza pe toata lumea , e prea frumos omul asta , eu cred ca nu l-au descoperit astia , cred ca trebuie vorbit cu Botezatu sa il ia in echipa lui.
TOt ce am vazut in pozele astea este la superlativ mai ales pozele cu mincarea .
Felicitari organizatorilor meritati toate laudele . Se vede ca ati fost colegi cu Vladut .
popescu59 scrie:Va rog mult nu mai puneti poze cu Mircea Gheran eclipseaza pe toata lumea , e prea frumos omul asta , eu cred ca nu l-au descoperit astia , cred ca trebuie vorbit cu Botezatu sa il ia in echipa lui.
stefanmuraru scrie:Ne-ai disperat...pe toate topicurile este prezent si esti numai off topic.popescu59 scrie:Va rog mult nu mai puneti poze cu Mircea Gheran eclipseaza pe toata lumea , e prea frumos omul asta , eu cred ca nu l-au descoperit astia , cred ca trebuie vorbit cu Botezatu sa il ia in echipa lui.
Dute nene la pescuit si nu ne mai umple forumul cu balarii.
Acum ai stricat de tot treaba - nu era de ajuns ca poluezi aici pe forum, te bagi ca musca in lapte in toate topicurile, te contraici aiurea cu lumea mai trimiti si mesaje private....popescu59 scrie:Subiect: Galerie Foto-Cupa Primaverii MAGIC BAIT-Greaca Cercani
Te rog sa ma scuzi de deranj dar exista o solutie simpla si un om care nu doreste sa intre in polemici IGNORA PE CEL CARE SCRIE asa ca te rog mult te deranjeaza unde scriu eu ignora-ma si sa vezi ce linistit vei dormi . Eu unul asa fac.stefanmuraru scrie:Ne-ai disperat...pe toate topicurile este prezent si esti numai off topic.popescu59 scrie:Va rog mult nu mai puneti poze cu Mircea Gheran eclipseaza pe toata lumea , e prea frumos omul asta , eu cred ca nu l-au descoperit astia , cred ca trebuie vorbit cu Botezatu sa il ia in echipa lui.
Dute nene la pescuit si nu ne mai umple forumul cu balarii.
Daca ar fi asa cum spui ca esti deranjat de postarile mele m-ai ignora si ai rezolva tot .
Inca o data scuze de deranj.
popescu59 scrie:Va rog mult nu mai puneti poze cu Mircea Gheran eclipseaza pe toata lumea , e prea frumos omul asta , eu cred ca nu l-au descoperit astia , cred ca trebuie vorbit cu Botezatu sa il ia in echipa lui.
Popescule hotaraste-te. Ori e Vladut nr. 1 ori e Mircea ?popescu59 scrie:Mircea nu te mai deranja stii ca am jumatate din magazin plin cu pozele tale , toate femeile care intra intreaba ? cine e tipul ?
Un barbat bine produse facute de el pe masura , concursuri si organizare de nota 100 , pescar desavirsit un adevarat campion si nu in ultimul rind un prieten de mare caracter. Felicitari inca o data pentru acest concurs .
Fire cit mai intinse tuturor pescarilor .
CE Gay suna asta !!!popescu59 scrie:Mircea nu te mai deranja stii ca am jumatate din magazin plin cu pozele tale