Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Ia zi nea' popica pe cine-ai vazut tu , unde, facand ce.Spune tot sa putem discuta la subiectpopescu59 scrie:, nu deschideam aceasta discutie daca nu vedeam cu ochi mei pescari care se intaresc din cind in cind cu ceva substante.
si eu am vazut niste pescari care se intaresc cu diferite chestii nesanatoase .......nae cu sarmale ........victor serbu cu pall mall si ness ............radu cu 3-4 sticle si red-bull fara numar ..........gabi cu niste sprituri reci si generoase .........nicu cu niste porci cu forme apetisante ......nitu cu fructe si branzoaice ..........popescu59 scrie:, nu deschideam aceasta discutie daca nu vedeam cu ochi mei pescari care se intaresc din cind in cind cu ceva substante.
miyagi scrie:Am si io derapajilii mele, da` cu tine Naie m-am scos.
Caterinci fraticagabi1 scrie:miyagi scrie:Am si io derapajilii mele, da` cu tine Naie m-am scos.
![]()
![]()
Faci caterinca sau vrei sa-l subordonezi pi Naie din vrajeala ??
Nu am cum sa verific afirmatia ta intrucat nu mai dau la boarta din anul 1958 !!miyagi scrie:gabi1 scrie:miyagi scrie:Am si io derapajilii mele, da` cu tine Naie m-am scos.[ Pun pariu ca cele mai reusite partide le poti avea in compania lu` Naie la cate idei are
.
He heeeeei! Nu uita niciodata de unde ai plecatgabi1 scrie: Nu am cum sa verific afirmatia ta intrucat nu mai dau la boarta din anul 1958 !!