PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de miyagi »

Moderius taie-i si lui dreptul la "onomatopee" si scuze pentru viteza.
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
Cristi Y scrie:Cornele lasa-l sa zburde prin curte doar sa nu calce pe flori si sa bea din cand in cand apa ca celor cu suferinta lui li se usuca gura des
Il las, da` fiecare floare calcata o voi transforma-n urzici cu care sa-i altoiesc poponeata. N-are sens sa-mi manjesc bocancii cu un balastragiu. Apa de baut are destula, rezultata in urma spalarii agregatelor. Poate ca de-asta ne considera namoloshi si pa noi ca traieste in mocirla.
Uite, ma nea Caisa ce rezulta dupa spalatul balastului:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Am bagat si ceva somn pentru tine, daca treci prin zona! :lol: :lol: :lol: :lol:
Fa si tu una ca asta daca te tin bucepsii!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Cine se scoala de dimineata ... cade singur in ea :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
cornel.s scrie:
Cristi Y scrie:Cornele lasa-l sa zburde prin curte doar sa nu calce pe flori si sa bea din cand in cand apa ca celor cu suferinta lui li se usuca gura des
Il las, da` fiecare floare calcata o voi transforma-n urzici cu care sa-i altoiesc poponeata. N-are sens sa-mi manjesc bocancii cu un balastragiu. Apa de baut are destula, rezultata in urma spalarii agregatelor. Poate ca de-asta ne considera namoloshi si pa noi ca traieste in mocirla.
Uite, ma nea Caisa ce rezulta dupa spalatul balastului:

Am bagat si ceva somn pentru tine, daca treci prin zona! :lol: :lol: :lol: :lol:
Fa si tu una ca asta daca te tin bucepsii!

Mie-mi spui tu de-astea Gogoasa?!!!!!! Mie, care am vazut cum a cazut podul de cale ferata de la Gradistea in urma escavarilor iresponsabile de pe Arges? Mie care am vazut de ce sunt in stare primarii ca sa mai ramana un pic pa scaun?! Cat le-ai dat papagalilor sa te lase sa le faci o mlastina pe pasunile alea? Sau de-acolo ai extras balastrul :roll: ?! Pe localnici i-ai intrebat ce parere au ca le inunzi tu luncile?
Altfel, ai profitat de redeventele neactualizate ale statului si ai varat un dosar plin de semnaturi sub nasul celor de la ANRM. Oare ti-o mai merge si de-acum inainte :mrgreen: ?!
Si ca sa nu uit, acolo vrei sa faci tu performanta, in mlastinile alea?
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ai idee ce insemna podul ala de cale ferata de la Gradistea? Ai idee cat au blestemat localnicii si soferii toti exploatatorii din zona care au facut drumul catre DN-u praf? Sa nu mai vorbesc de toata mizeria pe care o lasau camioanele in urma. Ai idee de ce in zonele excavate nu mai e peste? Cat ii trebuie biotopului sa-si revina? Sau pe tine te intereseaza doar cat iti ramane dupa ce invarti un pic cifrele pe hartie?
Mie-mi spui tu de-astea fauritorule de pungi?! :x
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Măi .....,
Tu chiar crezi că țara asta este plină ........ ca tine?
Poate pe acolo pe unde faci tu umbră pământului se poate așa ceva. Milițienii nu știu ce înseamnă un proiect de investiții și care sunt condițiile de exploatare și valorificare balast. Ce legătură au podurile tale cu un proiect care se execută în terasă (știi ce-i aia? :lol: :lol: :lol: ).
PS Nastratine, știi ce înseamnă dezbatere publică? Dar acordul vecinilor proiectului de investiții? Află că toate există. ............. din cauza unor dinozauri ca tine stă țara asta pe loc. Ce contează pentru tine......., că acolo se creează 17 locuri de muncă și copii ăia care acum trag pe nară produsele naturii vor avea un loc unde să învețe să pescuiască? ..............!

Post Editat -> Gor965
Atentie la limbaj !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Popescule, nu mai fa crize de starleta sedusa si abandonata chiar daca pari mai sensibil decat o mimoza, asta(Cornel) daca-l instigi te ataca miseleste cu "cartusul de piele" pe la spate ca partizanii :!: :lol: :lol:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Stefan Popescu scrie:Astazi in procesul Carping Club versus AGVPSR s-a cerut renuntarea la Judecata. Termenul s-a fixat pe 3 martie 2013. Renuntarea la judecata se produce in urma caderii la pace intre AGVPSR si Carping Club, prin recunoasterea primei etape anulate prin vot de la Corbu. In aceasta situatie la CM Corbu conform regulamentului, trebuia sa participe Carpin club, intrucat aceasta este castigatoarea asa zisului Campionat National din anul 2012. Sacrificatii vor fi sportivii Energy Carp, care desi sunt Campioni Mondiali nu vor merge in Portugalia, chiar daca Selaru le-a promis acest lucru. Selaru a promis verbal, deci nu exista probe pentru a-l obliga, eventual prin instanta sa-si respecte cuvantul. Ca masura compensatorie, in Portugalia va merge Carping Club, indiferent cine se va prezenta sau va castiga afacerea de pe Corbu.
Personal cred ca nu vor merge nici unul. Dan Badarcea a facut o afirmatie corecta pe topic-ul CN 2013, in sensul ca AGVPSR nu este autorizata pentru a organiza Campionatul National, dar nimeni nu o comenteaza sau se face ca nu o observa. Ar trebui sa meditati asupra acestui aspect si cluburile care inca se mai lasa jupuite de bani sa puna aceasta minima intrebare la sedinta: este autorizata AGVPSR sa organizeze Campionatul NAtional si sa reprezinte Romania la competitiile internationale atata timp cat nu este recunoscuta ca structura sportiva si aceste activitati nici nu le are inscrise instatut?
Eu zic ca e interesanta informatia...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Și tot ca informație, cine are dreptul de proprietate asupra competițiilor oficiale din România. Observați data când a fost emis documentul!

Catalin Bujita

Mesaj de Catalin Bujita »

AGVPS si Carping au facut o intelegere inainte de CM, de aici si acel comunicat al AGVPS chiar de la startul CM. Unul dintre punctele intelegerii a fost ca lotul Romaniei sa fie reprezentat de baietii de la Energy => toata stima pentru Carping. Baietii de la Brasov nu au fost deloc sacrificati, asa cum sustine dl. Popescu. Restul.... vorba lui S: e folclor.

Referitor la Portugalia, parerea mea este ca e un subiect fierbinte, care se bazeaza pe o promisiune a unui om aflat in acel moment intr-un val de euforie, care a dat nastere altor conflicte, care oricum nu-i treaba asociatiei "FRPS". Datorita inexistentei unei FEDERATII (o mare parte din vina avand-o chiar dl. Popescu Stefan) in domeniu, AGVPS este autoritatea care are putere in acest domeniu acum.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”