PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Catalin Bujita
Puncte: 0

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Catalin Bujita »

Stefan Popescu scrie:Și tot ca informație, cine are dreptul de proprietate asupra competițiilor oficiale din România. Observați data când a fost emis documentul!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Singurul drept care iti revine din acest certificat, despre care ti-am mai spus ca e contestabil, este de a folosi numele si sigla pentru asociatia ta, fapt care nu are nici o legatura cu dreptul de a organiza competitii oficiale. Deja incepi sa o bati la popou, fapt care nu-ti face cinste.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Serios? Verifică și filele următoare. Dă clik pe poză!
Mai citește și Legea 69/2000, art. 37 și statutul federației. Nu ar strica să citești și statutul AGVPSR și să vezi unde are în statut înscris dreptul de a reprezenta România și a organiza competițiile naționale de pescuit sportiv.
AUTO: Linkurile sunt permise doar partenerilor Crapmania.ro/statut-frps/
http://agvps.ro/docs/Statutul%20AGVPS.pdf
Apoi poți să tragi concluzii. Pentru cei lezați, câți cunosc statutul AGVPSR?

matei1971

Mesaj de matei1971 »

La CM din Portugalia merg CAMPIONII MONDIALI en-titre, nu campionii nationali! ...........!

Post Editat -> Gor965
Atentie la limbaj !
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Catalin Bujita scrie:AGVPS si Carping au facut o intelegere inainte de CM, de aici si acel comunicat al AGVPS chiar de la startul CM. Unul dintre punctele intelegerii a fost ca lotul Romaniei sa fie reprezentat de baietii de la Energy => toata stima pentru Carping. Baietii de la Brasov nu au fost deloc sacrificati, asa cum sustine dl. Popescu. Restul.... vorba lui S: e folclor.

Referitor la Portugalia, parerea mea este ca e un subiect fierbinte, care se bazeaza pe o promisiune a unui om aflat in acel moment intr-un val de euforie, care a dat nastere altor conflicte, care oricum nu-i treaba asociatiei "FRPS". Datorita inexistentei unei FEDERATII (o mare parte din vina avand-o chiar dl. Popescu Stefan) in domeniu, AGVPS este autoritatea care are putere in acest domeniu acum.
Înțelegerile se fac între mafioți. Sportul se practică în baza legii și regulamentelor sportive, nu pe sub masă. Dacă se acceptă această stare de lucruri, de ce nu mergeți să vă culcați? Chiar nu vedeți că nu vă bagă nimeni în seamă? Se mulțumesc doar cu calitatea voastră de cotizanți. Domnia și prostia se plătesc!
PS De unde reiese puterea AGVPSR în condițiile în care nu este recunoscută de statul român ca structură sportivă? Clubul vostru are aviz de constituire și autorizație de funcționare? AGVPSR are? Care este din punct de vedere juridic diferența dintre AGVPSR și clubul vostru în condițiile în care ambele sunt asociații?

Vezi că nu ai proprietatea termenilor. FRPS este federație, nu asociație! :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie: Poate pe acolo pe unde faci tu umbră pământului se poate așa ceva.
Milițienii nu știu ce înseamnă un proiect de investiții și care sunt condițiile de exploatare și valorificare balast. Ce legătură au podurile tale cu un proiect care se execută în terasă (știi ce-i aia? :lol: :lol: :lol: ).

Nu numai pe unde fac eu umbra pamantului se poate asa ceva fetita, ci in toata tara. De vreo 20 de ani cel putin, ati transformat-o intr-un terasament.

...știi ce înseamnă dezbatere publică?

Cum dreaq sa nu stiu?! De trei ani cel putin tot dezbati tu public pe-aici. Asa ai dezbatut si prin Alba?

Dar acordul vecinilor proiectului de investiții?

La fel cum incerci aici sa-l obtii?

Află că toate există. ............. Mai vedem si cum le-ai obtinut!!!!!!!!

din cauza unor dinozauri ca tine stă țara asta pe loc. Ce contează pentru tine......., că acolo se creează 17 locuri de muncă

Ar fi contat daca oamenii aia ar fi avut altceva de ales si n-ar fi exploatati de caini ca voi. Am vazut eu destul de bine ce conditii de munca si salarizare le oferiti.
Pentru linistea ta afla ca viata mi-a oferit o educatie corespunzatoare ca sa pot asista cel putin 25 de locuri de munca,deocamdata, pe langa activitatea mea de baza, cu tot ce trebuie: salarii la zi, carte de munca, taxe de stat, norme ITM, impozite etc.
Si da. Ar fi mai bine sa stea in loc decat sa o distruga niste parveniti pe care nu-i intereseaza decat cum sa se imbogateasca peste noapte, profitand de naivitatea sau aviditatea unor primari locali. Ca va intra "terasamentele" la apa incercati sa-i combinati si pa fraierii de pescari, ca-i rost de bani si de avize
:twisted: :twisted: :twisted:

copii ăia care acum trag pe nară produsele naturii vor avea un loc unde să învețe să pescuiască?

Copiii nu trag pe nara. Copiii respira. Si ar fi bine sa respire aer curat. Sa vedem cat de curat vei tine tu acolo si cat de sanatos, tot ce-ai facut.
Ai impresia ca daca umblii la coarda sensibila o sa puna toata lumea botul?

Cum am zis. `am watchin` ya 8) .
Post Editat -> Gor965
Atentie la limbaj !
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

De ce nu faci o deplasare la fața locului ca să te convingi? Îți plătesc eu deplasarea și cazarea, că tu ești un funcționar mărunt și nu-ți permiți. :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:
Catalin Bujita scrie:AGVPS si Carping au facut o intelegere inainte de CM, de aici si acel comunicat al AGVPS chiar de la startul CM. Unul dintre punctele intelegerii a fost ca lotul Romaniei sa fie reprezentat de baietii de la Energy => toata stima pentru Carping. Baietii de la Brasov nu au fost deloc sacrificati, asa cum sustine dl. Popescu. Restul.... vorba lui S: e folclor.

Referitor la Portugalia, parerea mea este ca e un subiect fierbinte, care se bazeaza pe o promisiune a unui om aflat in acel moment intr-un val de euforie, care a dat nastere altor conflicte, care oricum nu-i treaba asociatiei "FRPS". Datorita inexistentei unei FEDERATII (o mare parte din vina avand-o chiar dl. Popescu Stefan) in domeniu, AGVPS este autoritatea care are putere in acest domeniu acum.
Înțelegerile se fac între mafioți. Sportul se practică în baza legii și regulamentelor sportive, nu pe sub masă. Dacă se acceptă această stare de lucruri, de ce nu mergeți să vă culcați? Chiar nu vedeți că nu vă bagă nimeni în seamă? Se mulțumesc doar cu calitatea voastră de cotizanți. Domnia și prostia se plătesc!
PS De unde reiese puterea AGVPSR în condițiile în care nu este recunoscută de statul român ca structură sportivă? Clubul vostru are aviz de constituire și autorizație de funcționare? AGVPSR are? Care este din punct de vedere juridic diferența dintre AGVPSR și clubul vostru în condițiile în care ambele sunt asociații?

Vezi că nu ai proprietatea termenilor. FRPS este federație, nu asociație! :lol: :lol: :lol:
Fane o dai inainte cu o lege pe care vrei s-o induci intr-un conflict cu legea de fond.
Ce sti tu despre sport, dpdv stiintific, conceptual si legal? ca vad ca te intereseaza preponderent capra vecinului.
Cum definesti tu sportul?
Dup-aia mai vedem cine are dreptul sa organizeze ceva sau nu. Ca sa vezi cat de impertinent - si nu te supara ca nu te jignesc ci doar incerc sa fiu cat se poate de tehnic cu tine. Cauta-n DEX :wink: - ai fost in toti anii astia
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Stefan Popescu scrie:De ce nu faci o deplasare la fața locului ca să te convingi? Îți plătesc eu deplasarea și cazarea, că tu ești un funcționar mărunt și nu-ți permiți. :lol: :lol: :lol: :lol:
Am io destui bani si nu trebuie sa beau de la de-stia d-alde tine insa nu trebuie sa ma deplasez pana acolo ca, ce-i mai rau, am colegi prin zona :lol: .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Deci! Cum definesti sportul? Ce este sportul in acceptiunea legii?
Urban culture.

Catalin Bujita

Mesaj de Catalin Bujita »

Stefan Popescu scrie:

Poti sa razi cat vrei, dar o faci singur. Eu ti-am vorbit frumos dar pot sa ma si dezbrac de caracter. FRPS-ul tau nu este o federatie decat cu numele, asa ca pana va deveni ea federatie nu este decat o alta asociatie, iar tu nu reprezinti pentru pescuit mai mult decat Presedintele Asociatiei de Pechinezi.
Intelegerile sunt legale peste tot in lumea asta, iar puterea AGVPS vine din faptul ca este singura autoritate care poate inscrie o echipa la campionatul mondial. Dar aceste lucruri nu le scriu pentru a te informa pe tine, ci pentru a-mi sustine afirmatiile fara a face gargara inutila asa cum au "unii" obiceiul, sunt convins ca stii foarte bine astea insa, din lipsa de argumente incerci maniulari si interpretari proprii ale legislatiei uitand un singur lucru esential: nu exista o FEDERATIE a pescuitului. Atunci cand ea va exista, daca va exista vreodata, se schimba situatia, dar pana atunci ramane cum am spus EU si anume, doar AGVPS are autoritatea de a inscrie o echipa la CM (pentru simplul fapt ca este membru FIPS-CIPS, care nu are nici o legatura cu legislatia romaneasca), o va selecta asa cum ii va permite statutul lui, adica asa cum va dori muschiul sau. Daca ei decid in consiliu ca vor organiza CN pe lacul din Cismigiu atunci asa va fi. Daca ei decid ca nu va fi nici un campionat national, atunci nu va fi PUNCT
Despre competitii oficiale putem vorbi in alte sporturi, in pescuit ele nu exista si nici nu pot fi organizate conform legislatiei romanesti tocmai datorita inexistentei unei federatii.
Referitor la certificatul OSIM, datorita faptului ca ai rezervat o denumire oficiala, el va putea fi anulat daca exista o autoritate interesata. Este exact ca si cum eu, prin ABSURD, as inregistra marca GUVERNUL ROMANIEI. Mi-o sug singur cu certificat cu tot.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”