PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stefan Popescu
pescar de competitie

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Stefan Popescu »

cornel.s scrie:
Stefan Popescu scrie:
popescu59 scrie:Fratilor de ce va faceti singe negru ??? Lasati ciini sa latre cit vor ursul isi face mersul lui.
De ce va agitati asa pina cind nu apare replica celor de la Carping care stiu foarte exact la ce intelegere a cazut cu PIRITA .
Dupa ce va aparea replica Carping referitor la cea ce sustine Popescu atunci treceti la atac , pina atunci omul vrea sa va agite chiar nu ati simtit asta ?
Stau si ma gindesc dar daca cea ce sustine Popescu este adevarat si Carping a cazut la invoiala cu Pirita si va fi declarat reprezentantul Romaniei la CM .
Atunci sa vezi circ. :lol: :lol: :lol: Nu mai iesiti din gura lui Popescu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Și mai este o chestiune care scapă din vedere. Carping club este membru cu drepturi depline al AGVPSR, pe cand Energy Carp nu este. Faptul că ALRC este membră AGVPSR nu are nici o legătură, fiind persoane juridice diferite. Eventual ALRC Poate înscrie o echipă, nu mai multe. Eventula selectionata ALRC. :lol: :lol: :lol:
Voi credeți că degeaba s-a cerut cluburilor să adere la AGVPSR? :lol: :lol: :lol: :lol:
Razi ca muta la glontzu de piele, vorba lui Nea Gabi, ca nici tu nu crezi ca ar putea fi posibila o asemenea ineptie.
Mai vedem!

Catalin Bujita
Puncte: 0

Mesaj de Catalin Bujita »

Poate si alti colegi reusesc sa inteleaga ceva din ce am spus mai sus. Daca AGVPS decide ca trebuie sa fii afiliat pentru a putea participa la CN, atunci nu prea avem ce comenta. Am fost privilegiati pana acum ca nu am avut aceasta obligatie pentru ca si la stationar, si la spining si la feeder a fost obligatorie inca de mai multi ani. Ca va fi un declin al CN prin micsorarea numarului de loturi participante, asta e o alta poveste care ne afecteaza pe noi, dar nu avem cum influenta decat din interior, iar asta e destul de dificil. Va trebui sa se retraga sau sa moara nistre dinozauri din AGVPS pana a putea noi sa ne facem vocea auzita cu afiliere cu tot. Restul e chibitzism, ca la sah in Cismigiu.
La alte topicuri s-a pus problema ca de ce la sedinta AGVPS nu au participat si alte cluburi in afara celor afiliate. Raspunsul este simplu: pentru ca era o sedinta interna a AGVPS si la care au dreptul de participare doar cei afiliati.

Catalin Bujita

popescu59 scrie:Fratilor de ce va faceti singe negru ??? Lasati ciini sa latre cit vor ursul isi face mersul lui.
De ce va agitati asa pina cind nu apare replica celor de la Carping care stiu foarte exact la ce intelegere a cazut cu PIRITA .
Dupa ce va aparea replica Carping referitor la cea ce sustine Popescu atunci treceti la atac , pina atunci omul vrea sa va agite chiar nu ati simtit asta ?
Stau si ma gindesc dar daca cea ce sustine Popescu este adevarat si Carping a cazut la invoiala cu Pirita si va fi declarat reprezentantul Romaniei la CM .
Atunci sa vezi circ. :lol: :lol: :lol: Nu mai iesiti din gura lui Popescu.
Este vorba de intelegerea de anul trecut si pe care o gasesti pe site la AGVPS (comunicatul acela dat cu o zi inainte de startul CM) care prevedea anularea anularii primei etape, declararea Carping campioana nationala fiind echipa cu punctajul cel mai bun dupa 3 etape, si reprezentanta Romaniei la CM sa fie lotul Energy Brasov. Datorita acestui ultim punct am spus mai devreme toata stima pentru Carping, pentru ca puteau impune sa mearga ei la CM, si-s convins ca AGVPS ar fi cedat.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Catalin Bujita scrie: Am fost privilegiati pana acum ca nu am avut aceasta obligatie pentru ca si la stationar, si la spining si la feeder a fost obligatorie inca de mai multi ani.
la spinning, o asociatie de cluburi (lrs) are un parteneriat cu agvps-ul pentru cn si cm. cluburile care participa la nationale fac parte TOATE din respectiva asociatie (lrs) si se organizeaza cum cred de cuviinta- calendar competitional, conducere, bugete, imagine, sponsori, etc.
nu se baga agvps-ul peste ei. intr-adevar, pana acum la spinning nu au intrat in campionat, pe langa lrs, avps-uri, ci numai cluburi sportive care fac parte din lrs.

dupa parerea mea, acelasi lucru trebuie facut si la crap, cu amendamentul ca asociatia de cluburi sa poarte numele de Federatia Romana de Carpifingh (sau pescuit la crap), asociatie de cluburi organizata pe legea sportului.

un protocol intre aceasta federatie si agvps ar rezolva problemele.
The One Team

Stefan Popescu
pescar de competitie

Cătălin,
Dinozaurii ăștia care funcționează ilegal sunt ținuți în viață tocmai de cluburile sportive legal constituie care din ignoranță sunt puse la rândul lor să încalce legea.
Și ca să nu crezi că vorbesc aiurea, îți postez prevederile legii, sub a căror autoritate funcționeazăȘ
Art. 24
(1) Recunoasterea unei structuri sportive, in sensul prezentei legi, se dovedeste prin Certificatul de identitate sportiva, eliberat in conditiile prezentei legi.
(2) Structurile sportive oficial recunoscute se pot afilia dupa cum urmeaza:
a) la asociatiile judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, pe ramuri de sport, constituite potrivit prevederilor art. 34, pentru participarea la competitiile oficiale locale;
b) la federatia sportiva nationala corespunzatoare, constituita potrivit prevederilor art. 35-41, pentru participarea la competitiile oficiale nationale sau internationale.

Și încă un lucru pe care nu îl sesizezi; ramura sportivă este pescuit sportiv, pescuitul la crap, staționar, etc., sunt probe sportive, inclusiv la CIPS/FIPS.

Poți să spui că AGVPSR este structură sportivă? Atenție la încălcarea prevederilor legii sportului. Cluburile pot rămâne fără CIS.
Legea sancționează încălcarea ei: Art. 88
Constituie contraventie urmatoarele fapte, daca nu sunt savarsite in astfel de conditii incat, potrivit legii penale, sa fie considerate infractiuni:
g) refuzul de a se supune controlului instituit prin prezenta lege sau de a prezenta avizele si autorizatiile de functionare;
Am scris mărit, întrucât prin activitățile desfășurate, AGVPSR își atribuie calități oficiale pe care nu le are.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Catalin Bujita scrie:Poate si alti colegi reusesc sa inteleaga ceva din ce am spus mai sus. Daca AGVPS decide ca trebuie sa fii afiliat pentru a putea participa la CN, atunci nu prea avem ce comenta. Am fost privilegiati pana acum ca nu am avut aceasta obligatie pentru ca si la stationar, si la spining si la feeder a fost obligatorie inca de mai multi ani. Ca va fi un declin al CN prin micsorarea numarului de loturi participante, asta e o alta poveste care ne afecteaza pe noi, dar nu avem cum influenta decat din interior, iar asta e destul de dificil. Va trebui sa se retraga sau sa moara nistre dinozauri din AGVPS pana a putea noi sa ne facem vocea auzita cu afiliere cu tot. Restul e chibitzism, ca la sah in Cismigiu.
La alte topicuri s-a pus problema ca de ce la sedinta AGVPS nu au participat si alte cluburi in afara celor afiliate. Raspunsul este simplu: pentru ca era o sedinta interna a AGVPS si la care au dreptul de participare doar cei afiliati.
Imi place cum gandesti Catalin.
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

andrei vladeanu scrie:
Catalin Bujita scrie: Am fost privilegiati pana acum ca nu am avut aceasta obligatie pentru ca si la stationar, si la spining si la feeder a fost obligatorie inca de mai multi ani.
la spinning, o asociatie de cluburi (lrs) are un parteneriat cu agvps-ul pentru cn si cm. cluburile care participa la nationale fac parte TOATE din respectiva asociatie (lrs) si se organizeaza cum cred de cuviinta- calendar competitional, conducere, bugete, imagine, sponsori, etc.
nu se baga agvps-ul peste ei. intr-adevar, pana acum la spinning nu au intrat in campionat, pe langa lrs, avps-uri, ci numai cluburi sportive care fac parte din lrs.

dupa parerea mea, acelasi lucru trebuie facut si la crap, cu amendamentul ca asociatia de cluburi sa poarte numele de Federatia Romana de Carpifingh (sau pescuit la crap), asociatie de cluburi organizata pe legea sportului.

un protocol intre aceasta federatie si agvps ar rezolva problemele.
Toate structurile sportive (că ai adus vorba de legea 69/2000) se înscriu în Registrul sportiv. La ce categorie se încadrează Asociatia Română de Caprfishing? Cere-i lui Cristi Albu adresa ANST transmisă LRS la solicitarea acesteia de a se înscrie în Registrul Sportiv. Este instructivă. :lol: :lol: :lol:

Catalin Bujita

Andrei, nu stiu chiar toate detaliile, insa parca si liga de spining este membra AGVPS (ceea ce s-a cerut si la crap, ex. daca esti membru al Ligii de Crap esti ok), iar cum noi avem deja mai multe asociatii de cluburi nu prea vad de ce ar mai trebui facuta una. La stationar stiu ca se ocupa Benzar de selectia lotului la modul ca 3 sunt din calificari (ocupantii podiumului la campionatul national) si 3 numiti de el, iar la feeder se ocupa Adi Petrisor (echipa campioana merge la CM)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

am spus Federatia Romana de Pescuit la Crap.
The One Team

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Am inteles in mare cum sta treaba , dar ma gindesc la mijloc este Carping , de ce nu intra dL Rudeanu sa linisteasca apele aici ?Daca dupa acest proces a intervenit alta intelegere intre Carping si Pirita? Si acum Carping si-a schimbat optiunea si vrea sa reprezinte Romania la CM .Ce ne facem ?
Dl Rudeanu faceti va rugam dreptate in acesta disputa , sunteti singura persoana cea mai indreptatita sa ne spuneti care este adevarul si cum sta situatia.
Nu mai lasati oamenii sa fiarba pe aici , spuneti lucrurilor pe nume .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”