PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de cornelserbu »

Gyorg scrie:Eu zic ca este momentul ca noi, cei amenintati cu judecata si inregimentarea fortata, santajati cu neincluderea in FRPS, anularea sau interzicerea CM de Crap din RO, sa luam atitudine.

Trebuie facuta o adresa oficiala catre ANS si MTS, in care sa cerem suspendarea si anularea CIS-ului acestei federatii, care nu face altceva decat sa ameninte, santajeze si denigreze orice forma de practicare a pescuitului de competitie. Cred ca este singura solutie sa scapam de acest fenomen distructiv in pescuitul recreativ si de competitie.

Din pacate ajungem sa distrugem tot ce speram sa aducem in locul agvps, numai ca viziunea dictatorului nu are limite, iar schimbarea acestuia este o poveste.
bine ar fi sa nu ramana doar o initiativa, de aceea te rog, daca te hotarasti sa duci asta la bun sfarsit, sa ne dai mai multe amanunte in vederea strangeri a cat mai multe semnaturi din partea pescarilor de competitie.
poate reusim o data sa scapam de flagelul asta ale carui singure deziderate sunt suprimarea competitiei de valoare si obtinerea de fonduri pentru buzunarul propriu
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

sunt mandru ca crapmania nu-i mai permite viermelui asta sa posteze...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

cornelserbu scrie:sunt mandru ca crapmania nu-i mai permite viermelui asta sa posteze...

salut si eu aceasta initiativa a siteului , dumult trebuia ignorat acest impostor , cele cateva forumuri ale siteurilor de pescuit sunt singurele locuri unde isi poate manifesta fane balamuc ideile infecte
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Salut orice initiativa indreptata impotriva FRPS si s conducatorului acesteia.
O sa mediatitez orice initiativa.

Gabriel Calin Manolache Dobrinescu
GOLDEN CARP SHOP

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Cristi Y scrie: jalnic esti tu impreuna cu cei cativa repugnanti care-ti mai sunt alaturi

te rog sa nominalizezi la cine te referi.
Cristi Y scrie:esti dus fanele impreuna cu taraba ta falimentara
ai putea sa ma luminezi care este "taraba" de succes?
The One Team

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

ORICARE ALTA

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie: jalnic esti tu impreuna cu cei cativa repugnanti care-ti mai sunt alaturi
Astepti si un raspuns sincer la chestia asta ? Ce nu iti este clar ?
Plus anumite lucruri spuse dintr-o relatie speciala pe care ar trebui sa o respecte .... Dar asta este , ce nu te omoara ...te intareste !

Gyorg

Mesaj de Gyorg »

cornelserbu scrie:
Gyorg scrie:Eu zic ca este momentul ca noi, cei amenintati cu judecata si inregimentarea fortata, santajati cu neincluderea in FRPS, anularea sau interzicerea CM de Crap din RO, sa luam atitudine.

Trebuie facuta o adresa oficiala catre ANS si MTS, in care sa cerem suspendarea si anularea CIS-ului acestei federatii, care nu face altceva decat sa ameninte, santajeze si denigreze orice forma de practicare a pescuitului de competitie. Cred ca este singura solutie sa scapam de acest fenomen distructiv in pescuitul recreativ si de competitie.

Din pacate ajungem sa distrugem tot ce speram sa aducem in locul agvps, numai ca viziunea dictatorului nu are limite, iar schimbarea acestuia este o poveste.
bine ar fi sa nu ramana doar o initiativa, de aceea te rog, daca te hotarasti sa duci asta la bun sfarsit, sa ne dai mai multe amanunte in vederea strangeri a cat mai multe semnaturi din partea pescarilor de competitie.
poate reusim o data sa scapam de flagelul asta ale carui singure deziderate sunt suprimarea competitiei de valoare si obtinerea de fonduri pentru buzunarul propriu
Cornel, ne cunoastem din 2005 de cand veneam la tine in magazin, cred ca ai deja o parere despre mine.
Cum LRS-ul a fost o initiativa la care am contribuit major - sediul acesteia fiind inca la mine acasa, te asigur ca petitia catre MTS este deja finalizata si trimisa catre avocatul nostru pentru verificare.
Dupa completarea listei cu semnatarii, acesta va fi trimisa catre MTS prin fax si email, iar ulterior voi avea o discutie cu reprezentantii MTS sau direct cu D-na Ministru Gabriela Szabo.

Si te mai asigur de ceva, nu voi renunta la acest demers sub nici o forma, chiar daca vom actiona MTS-ul in judecata ptr retragerea CIS-ului. Sunt o gramada de persoane care m-au contactat si si-au oferit sustinerea financiara pentru initierea unui proces de aces gen. Avem un avocat foarte bun care cunoaste speta in detaliu si care ne-a castigat ultimul proces cu FRPS (cel de blocarea participarii la CM Bulgaria), asa ca o calea de intoarcere nu mai exista, sfarsitul santajului si a amenintarilor FRPS va trebui sa ia sfarsit acum!
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

Gyorg

Mesaj de Gyorg »

asa ca, pentru toti cei care au privit de pe margine pana acum sau cei care sunt deja in barca lui popescu ce se scufunda, va dau un sfat: semnati pentru acesta initiativa cat mai aveti ocazia! Macar acum sa mai spalati din imaginea voastra...
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

andrei vladeanu scrie:te rog sa nominalizezi la cine te referi.

la cei care-l sustin , un exemplu ar fi Buhac ...
Val scrie:Astepti si un raspuns sincer la chestia asta ? Ce nu iti este clar ?
acel raspuns daca vine de la mine nu poate veni decat sincer !!!!

eu am avut intotdeauna o atitudine demna si dreapta iar drumul pe care am apucat l-am pastrat si nu l-am sucit dupa cum bate vantul
o sa caut si sa citez ce afirmai tu despre popescu si federatie inainte de a-i deveni mentor si redactor de adrese oficiale , asta fiind acum 6 -8 luni in urma

fata de tine , Andrei a adoptat o atitudine care are o motivatie logica si pe care o sustine

Val scrie:Plus anumite lucruri spuse dintr-o relatie speciala pe care ar trebui sa o respecte
relatie speciala pe care tu ai contrazis-o flagrant printr-o atitudine dominanta si ipocrita , atat aici cat si in locul care-l consideri generant de aceea relatie

si inca un lucru , cupe si trofee poti cumpara cu bani dar autoritate si respect BA !!!! astea se castiga prin atitudine
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”