PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Val scrie:Din fericire pe mine ma ia dupa ora 17.00 - pe tine te tine de dimineata si pina seara ...
asa este , ma tine de dimineata pana seara dar imi sustin ideea nu ma sucesc doar ca sa intru in gratiile cuiva ..

Val scrie:.. Poate te gandesti si la asta .
cred ca este cazul sa te gandesti tu , in orele matinale ...
Val scrie:Nimic din ce crezi tu nu se cumpara nici aici si mai ales in alta parte
se pare ca incepi sa intelegi !!!!! eu mi-am castigat locul in echipa nationala nu l-am cumparat ca tine ....
Patetic si falos .

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:
Vladut Mateianu scrie:Si spune-i si papagalului de Alba sa nu se mai bage in seama pe aici, acum 1 luna se jura ca nu mai posteaza pe aici....
Da Sefu ...se poate ....te servesc ..... :mrgreen: :mrgreen:
Serios acum... pe tine stiu ca te asculta, a simtit mirosul banilor hiena de alba si nu te scapa din manutele lui goale si rupte de foame... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Am zis sa ies din mizeria asta numita "butada FRPS", dar nu pot sa ma tin departe de ceea ce iubesc. Spre exemplu acum il iubesc pe Tata`e. Are vorbele la el. Il iubesc pe Gyorg si el stie deja asta. ( Luci imi ofer si eu know how-ul: Cornel Serban, pescar de competitie si instructor sportiv cu state vechi, atestat MTS. Spune-i lui Razvan ca-i stau la dispozitie. )
Il iubesc pe tizu, pe Garcea, pe Vlad si pe toti cei ce nu si-au patat obrazul pentru o ciosvarta in toata perioada asta.
Si mai iubesc frate ca iubitu-i gratis.
Iubesc pescuitul si pescarii care se sacrifica pentru libertatea malurilor astora de ape.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Patetic si falos .
la fel de patetic ca restul cu care ciclic te iei in bete , in toate mediile in care te invarti

nu se numeste faloșenie ci consecvența
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Apropos , citez un confrate intreband : Exista un ordin al ministrului prin care pescuitul este declarat sport ??? asa cum prevede legea ??

intreb si eu asa...ca pateticul si falosul :lol: :lol: :lol: :lol:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Cristi Y scrie:Apropos , citez un confrate intreband : Exista un ordin al ministrului prin care pescuitul este declarat sport ??? asa cum prevede legea ??

intreb si eu asa...ca pateticul si falosul :lol: :lol: :lol: :lol:
Exista un falus pastoralis drept ordin. Mananca toate icrele. In special alea de salau.
E ceva cu manta asea!!!!!!
Urban culture.

Gyorg

Mesaj de Gyorg »

cornel.s scrie:Am zis sa ies din mizeria asta numita "butada FRPS", dar nu pot sa ma tin departe de ceea ce iubesc. Spre exemplu acum il iubesc pe Tata`e. Are vorbele la el. Il iubesc pe Gyorg si el stie deja asta. ( Luci imi ofer si eu know how-ul: Cornel Serban, pescar de competitie si instructor sportiv cu state vechi, atestat MTS. Spune-i lui Razvan ca-i stau la dispozitie. )
Il iubesc pe tizu, pe Garcea, pe Vlad si pe toti cei ce nu si-au patat obrazul pentru o ciosvarta in toata perioada asta.
Si mai iubesc frate ca iubitu-i gratis.
Iubesc pescuitul si pescarii care se sacrifica pentru libertatea malurilor astora de ape.
Intamplator astazi m-am uitat la next star (fiica mea este inebunita). Am ascultat o fetita care a cantat Dumnezeieste si am plans. Am plans de stima, de iubire si de bucurie odata cu multi alti din public si odata cu multi alti telespectatori (sunt sigur).

Atunci mi-am adus aminte cum am plans de bucurie si in 2011, cand am iesit vicecampioni mondiali. Dupa aceea m-am trezit din nou la realitate. La acesta crunta realitate din viata noastra, fara sa judec, fara sa fiu suparat, numai trist si mahnit pentru tot ce se intampla aici, in crunta realitate romaneasca. Cum vine un oportunist si obtine o unealta cu care crede ca poate impune prin santaj si forta o dictatura a propriului plac, in pasiunea nostra, a tuturor acestor "nebuni" de pescuit si competitii.

Ma intorc si ma gandesc si la acesta deosebita fata ce va mai plange si ea, dar nu de bucurie cum a facut-o astazi, ci din cauza faptului ca mai devreme sau mai tarziu se va gasi un popescu care sa-i dicteze unde, cand, cum si pentru cine sa cante frumos, asa cum numai bunul Dumnezeu i-a dat. Si iar ma ingrozesc, ... pacat de timpul consumat!

Simt ca este un moment de consens, un moment in care toti sa ne unim dorintele rabdarea si fortele sa terminam cu acest santaj, oportunism si fariseism.

Ne trebuie o federatie? DA. Dar nu ajunge una singura, ne trebuie federatii pe fiecare disciplina. Cum credeti ca se poate manageriza o singura federatie care reuneasca toate disciplinele sportive? Cum se distribuie bugetul, pistele, activele? Cine are drept mai mult: crapul care aduce cel mai multi bani, spinningul ptr este mai activ, fly-ul ptr ca este mai nobil? Hai sa fim seriosi...
Ne trebuie federatii sau Ligi pe fiecare specializare in parte, iar toate aceste membre intr-o confederatie nationala.

Nu sunt atotstiutor, nu insemna ca este o viziune profetica sau definitorie, ci este numai o parere personala analizand mai multe tipuri de organizare pe pescuit din alte tari.
Lucian Constantin (Gyorg)
www.gyorg.ro

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bravo Gras`, da` mult ti-a luat! :D
Te-am tot pomenit pe-aici inca de acum vreo 3 ani si incercam sa le explic baietilor cat de bine reusisera-ti voi sa va "adunati" si sa faceti ce trebuie. A venit pricazul asta ca sa fim nevoiti sa vorbim si aceeasi limba intr-un final ce inca nu-i trist. Vorba ta. Dar poate fi daca se va dormi "in stand" cum s-a dormit pana acum.

Mult respect Gyorg!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Domnilor expectativa, caz in care n-ati dedus inca, nu va aduce nimic. Va ia. Precautia exacerbata si diplomatia resapata nu genereaza rezultate ci mentin starea vegetativa anterioara. Sa faci ce zicea Luci mai sus inseamna sa dai cu subsemnatul. Eu n-am putere decat sa strig insa am si sa vad ce si cum trebuie facut.
Atat.
Mai iau o pauza pana dupa sedinta confederatiilor dupa care i-o dau lu` Fane decisiva. Macar pentru distractia mea si a altora care s-au distrat cu mine in toti anii astia.
p.s. a cazut nasolia Fane la ALBA 8) . Ce va mai faceti voi astia care ati umblat cu cioara vopsita prin oras?! Veniti la Bucuresti? Veniti tata, veniti.
Urban culture.

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

mai sunt cateva zile si fane balamuc va fi purtat pe brate de sustinatori !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
fb.jpg
fb.jpg (8.09 KiB) Vizualizat de 16021 ori

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”