PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Cristi Y
pescar de competitie

Re: PESCARI, VI SE PREGATESTE CEVA!

Mesaj de Cristi Y »

Cristi Y scrie:o sa caut si sa citez ce afirmai tu despre popescu si federatie inainte de a-i deveni mentor si redactor de adrese oficiale , asta fiind acum 6 -8 luni in urma
si inca un lucru , nu stiu cum se face sau care o fi cauza , dar domnul moralist , mentor si PR al ilustrului presedinte federal , exceleaza in postarile si certurile cu toti ce nu-i impartasesc pozitia autoritara dupa ora 17 ..INVARIABIL !! :roll: :roll:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nimic din ce crezi tu nu se cumpara nici aici si mai ales in alta parte... am mai auzit dialogul asta , de multa , odata ....
Scuze de interventie ...nu mai insist .

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

Cristi Y scrie:
Cristi Y scrie:o sa caut si sa citez ce afirmai tu despre popescu si federatie inainte de a-i deveni mentor si redactor de adrese oficiale , asta fiind acum 6 -8 luni in urma
si inca un lucru , nu stiu cum se face sau care o fi cauza , dar domnul moralist , mentor si PR al ilustrului presedinte federal , exceleaza in postarile si certurile cu toti ce nu-i impartasesc pozitia autoritara dupa ora 17 ..INVARIABIL !! :roll: :roll:
:roll: :roll: :roll: :mrgreen:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Din fericire pe mine ma ia dupa ora 17.00 - pe tine te tine de dimineata si pina seara ... citeste-ti postarile .... Poate te gandesti si la asta .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Val scrie:
andrei vladeanu scrie:
Cristi Y scrie: jalnic esti tu impreuna cu cei cativa repugnanti care-ti mai sunt alaturi
Astepti si un raspuns sincer la chestia asta ? Ce nu iti este clar ?
Plus anumite lucruri spuse dintr-o relatie speciala pe care ar trebui sa o respecte .... Dar asta este , ce nu te omoara ...te intareste !
Parca spusesei ca nu mai postezi pe acest forum... :oops: Atat tu cat si "bussulica" de la Alba !!!!!!!!
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

M-am enervat la meci si am gresit ....ai dreptate ! Scuze .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si spune-i si papagalului de Alba sa nu se mai bage in seama pe aici, acum 1 luna se jura ca nu mai posteaza pe aici....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Val scrie:Din fericire pe mine ma ia dupa ora 17.00 - pe tine te tine de dimineata si pina seara ...
asa este , ma tine de dimineata pana seara dar imi sustin ideea nu ma sucesc doar ca sa intru in gratiile cuiva ..

Val scrie:.. Poate te gandesti si la asta .
cred ca este cazul sa te gandesti tu , in orele matinale ...
Val scrie:Nimic din ce crezi tu nu se cumpara nici aici si mai ales in alta parte
se pare ca incepi sa intelegi !!!!! eu mi-am castigat locul in echipa nationala nu l-am cumparat ca tine ....
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Anti FRPS

Mesaj de Anti FRPS »

Fosta mare baschetbalistă spune că nu e nimic adevărat, și că rolul MTS s-a încheiat anul trecut, în aprilie, când MTS a recunoscut federația, însă doar forțată de instanțe. Carmen Tocală spune că oamenii ar vrea și altceva. „Miza adevărată sunt apele din România, pe care această federație vrea să le ia de Ministerul Mediului, plus taxele pentru permisele de pescuit, în prezent colectate de AGVPS", a declarat pentru ZIUAnews oficialul de la MTS

Ce foame au unii pe ei ! Si cum incerca ei sa mimeze "bunastarea" si sa ofere un "cadrul legal" pescuitului :mrgreen:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:Si spune-i si papagalului de Alba sa nu se mai bage in seama pe aici, acum 1 luna se jura ca nu mai posteaza pe aici....
Da Sefu ...se poate ....te servesc ..... :mrgreen: :mrgreen:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”