Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Dar Vladut de ce are voie sa ne jigneasca ? I-a scris o scrisoare jmechera lui dom prezidente si gata ? are voie sa spuna ca "PS. Fatalaii de orase speriati de bombe sa se abtina cu comentariile, sa stea in case si sa se laude in continuare pe fb ca respecta ordonanta" ?Dan Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 20:56Va rog frumos sa evitati sa mai asociati produsele companiei Senzor in comentariile dvs, intrucat nu au nicio legatura cu subiectul acestui topic.
Nu stiu la ce s-a referit Vladut, dar n-am vazut sa numeasca pe cineva.. daca te-ai simtit tu jignit din acea postare lamureste cu el, nu aduce produsele companiei Senzor in discutie. Iti multumesc anticipat ptr asta.pescarusull scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 22:38Dar Vladut de ce are voie sa ne jigneasca ? I-a scris o scrisoare jmechera lui dom prezidente si gata ? are voie sa spuna ca "PS. Fatalaii de orase speriati de bombe sa se abtina cu comentariile, sa stea in case si sa se laude in continuare pe fb ca respecta ordonanta" ?Dan Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 20:56Va rog frumos sa evitati sa mai asociati produsele companiei Senzor in comentariile dvs, intrucat nu au nicio legatura cu subiectul acestui topic.
El vrea sa se pise pe noi si tu ii urezi presiune maxima ?
Dan Mitranescu sigur va plange !Dan Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 21:58Albert, Vladut scrie de pe contul sau personal, nu de pe contul companiei Senzor.
Te rog sa respecti ceea ce te-am rugat, a doua oara n-o sa mai fie cazul.
Ce m-ai rugat, mai exact? In ce calitate imi dai ultimatum? Cont personal sau administrator al forumului? Daca e in nume personal nu ma intereseaza. Ca si administrator poti, te rog, sa-mi spui ce regula am incalcat?Dan Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 21:58Albert, Vladut scrie de pe contul sau personal, nu de pe contul companiei Senzor.
Te autovictimizezi aiurea. Si mai si generalizezi. Eu mi-am exprimat public optiunile si gandirea mea. Am o varsta la care vad mai "clar" lucrurile decat le vad altii, de aceea si ma ia capul cand vad oameni care creaza si intretin panica ! Ei sunt de fapt cei care trebuiesc judecati.Si interdictii de a folosi mediile online ptr a posta...pescarusull scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 22:38Dar Vladut de ce are voie sa ne jigneasca ? I-a scris o scrisoare jmechera lui dom prezidente si gata ? are voie sa spuna ca "PS. Fatalaii de orase speriati de bombe sa se abtina cu comentariile, sa stea in case si sa se laude in continuare pe fb ca respecta ordonanta" ?Dan Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 20:56Va rog frumos sa evitati sa mai asociati produsele companiei Senzor in comentariile dvs, intrucat nu au nicio legatura cu subiectul acestui topic.
El vrea sa se pise pe noi si tu ii urezi presiune maxima ?
Te plictisesti rau, nu? Te cred, dar cred ca a venit momentul sa te si prezinti, daca vrei sa continuam discutia. Eu nu am timpul tau liber ca sa stau non stop la laptop, asa ca putim=nul timp de discutii prefer sa-l consum cu persoane reale. Nu care se ascund dupa un nick.Albert scrie: ↑Mar Mar 31, 2020 8:06Ce m-ai rugat, mai exact? In ce calitate imi dai ultimatum? Cont personal sau administrator al forumului? Daca e in nume personal nu ma intereseaza. Ca si administrator poti, te rog, sa-mi spui ce regula am incalcat?Dan Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 21:58Albert, Vladut scrie de pe contul sau personal, nu de pe contul companiei Senzor.
Daca tot ne delectezi cu prezenta poti sa imi explici de ce ai tolerat situatia de pe forum pe care am reclamat-o pe mail? De asemenea, poti sa ne spui cum putem contacta sigur adminstratia site-ului fara ca mesajele noastre sa ajunga la tot poporul si daca regulamentul a suferit modificari pe partea de privacy? Mersiiii.
P.S. Pana cand Vladut nu va aparea in alta firma cu baits in coada, ca si Vladeanu de exemplu, va fi asociat cu Senzor indiferent de ce ne povestesti tu pe forum.
Big like!!!gabize scrie: ↑Mar Mar 31, 2020 10:49Din experenţa Italiei, Spaniei şi SUA vs Coreea de Sud şi China, sistemul medical poate rezista dacă există disciplină în rândul populaţiei şi respectă "distanţarea socială" (sună ca naiba...). Cu cât interacţionăm mai puţin, cu atât "explozia" e mai lentă.
Totodată, e imposibil să opreşti totul într-o ţară, pe termen lung. E nevoie de economie, de industrie, de comerţ, construcţi şi... multe altele. Sper ca nebunia asta să ne fure cât mai puţin timp.
Dar adevărul trist e că toţi bâjbâie. Unii spun că virusul e pistol cu apă, nu e de speriat, în timp ce alţii afişează liste lungi de morţi, zilnic. Nu există tratament, se tot încearcă diferite abordări, deocamdată niciuna concludentă. Iar dezvoltarea unui vaccin sau medicamet eficient necesită timp. Dacă luăm în calcul şi producţia lor pe scară largă, distribuţia lor către MILIARDE de persoane... pare departe momentul. Iar până atunci, trebuie să ne păzim singuri. Şi trebuie să conştientizăm că deciziile noastre îi influenţează şi pe alţii.
Eu rămân la părerea mea: e rău că trebie să stăm izolaţi, pierderile materiale sunt mari, efortul psihic la fel. Dar ce altă soluţie există? Sistemul medical din România nu e pregătit să lupte. Aşa că doar un comportament social adecvat poate face diferenţa. Dacă greşesc, îmi asum. Dar indiferent cum întorc lucrurile, e singura soluţie, la îndemână, pe care o întrevăd: "distanţarea socială".
Aşa că, dacă s-a stabilit să nu ne deplasăm fără motive, hai să fim solidari şi să facem asta. Oricum nu avem altă alternativă. E greu, e fustrant să nu poţi face ceea ce-ai făcut o viaţă. E greu să nu ieşim nici măcar după un pachet de ţigări. E greu să admitem că ceea ce era normal cândva, acum e... risc. Putem face socializare pe platformele electronice dedicate. Iar mersul la jogging, tenis, pescuit, fotbal etc. să-l lăsăm pentru când totul s-a liniştit. Şi să sperăm că revenim curând la normal.
Cert e că, indiferent câte frustrări am acumula, indiferent de starea emoţională a fiecăruia, nu merită să ne pierdem cumpătul. Şi nici să interacţionăm cum, de altfel, n-am face-o în alte circumstanţe, normale.
Şi să sperăm că ne vedem cât mai curând pe baltă! TOŢI!
Până atunci, vă doresc să fiţi sănătoşi. E, cred, cel mai important lucru în astfel de momente.