Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Am citit de 3 ori, n-am reusit sa inteleg ce doresti sa ne transmiti.Sebi Barbuceanu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 18:21domnilor eu va intreb ce o sa se intample peste o luna cand o sa fie tot izolare si lumea nu o sa mai aibe ce sa manance in case? (se intampla deja in italia). Credeti ca o sa mai stea cineva in casa? Nu o sa mai stea, iar corona virus o sa fie tot aici, iar toata izolarea asta n-o sa aiba decat un singur efect - caderea totala a economiei.
eu il inteleg si pe Vladut Mateianu ca nu ii mai merg vanzarile si in felul lui are dreptate cu ce zice, decat ca nu asta ne cer autoritatile si trebuie sa respectam.
insa astia care se dau corecti pe forum stim bine ca uita de orice ordonanta militara daca e loc de un kg de boilies deabogea si imediat gasesc niste pesti in acvariu sa iasa pe strada sa se duca sa-l ia
Ia uite cine a aparuuut. Mateianu Vladut ne ia la ștangă pentru ca respectam legea si tu vii si ne certi ca zicem nasoale de firma senzor.Dan Mateianu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 20:56Va rog frumos sa evitati sa mai asociati produsele companiei Senzor in comentariile dvs, intrucat nu au nicio legatura cu subiectul acestui topic.
Stiam precis, dar nu eram sigur.Sebi Barbuceanu scrie: ↑Lun Mar 30, 2020 21:14pentru tine era doar partea aia cu dabogea, sunt convins ca acolo ai inteles precis