Care o fi motivul

Sau poate deranjeaza profitul sau ...alte cheltuieli...

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Mestere observi mnic. Oare ai vreo idee ce inseamna sa organizezi asa ceva:Dan Serban scrie:Monsiuer, observ ca
Albert scrie:Mestere observi mnic. Oare ai vreo idee ce inseamna sa organizezi asa ceva:Dan Serban scrie:Monsiuer, observ ca
?
Mda, normal ca n-ai. Ce trebuia tu sa intelegi e ca da, ma pricep la bugetare si organizare.
In schimb tu continua sa povestesti despre bile castigatoare si strategii experte in "concursuri" de pescuit. Ah si aiurelile alea cu pescarii de competitie care-s cei mai cei. La abureli d-astea nu-ti neg competentele.
Genes, cred ca nu-l cunoaste nimeni.Genes Florin scrie:mha voi va cunoasteti?
la ce mai conversezi....???????Dan Serban scrie:Genes, cred ca nu-l cunoaste nimeni.Genes Florin scrie:mha voi va cunoasteti?
De la d'astea rămâne copilu' cu buricu' netăiat.osc1or scrie: Am avut chiar neplacerea sa vad la un moment dat un organizator care arunca lansetele unor participanti de langa noi..
Avaaaai, ma scuzati. Ti-ai luat forum si nu stiam.Dan Serban scrie: Daca e ceva..te cautam noi.
Pentru ca am bani de seminte. Si sa n-am de-a face cu mucosi d-astia ca tine.Ah, si-s scump ca nah, priceperea costa. N-ai tu de unde sa stii d-astea.Dan Serban scrie:Pai si daca tot esti atat de priceput in a organiza si a bugeta, de ce nu ai organizat pana in ziua de azi un concurs de pescuit?
Bine ca guiti tu on-topic si faci chestii. Iar v-ati strans "pescarii de competitie" si va admirati unii pe altii in timp ce altii va f****ura pe banii vostri. Si va si laudati cu asta.Dan Serban scrie:Ca latri de atatia ani pe forum si in afara de a-ti da cu parerea nu faci nimic concret.